Δημιουργία DVD
Δημιουργία DVD
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο καινούριο και εύχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία DVD format από αρχείο AVI? Μπορείς να το κάνεις και κατευθείαν από το premier, αλλά δεν σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας menu.
The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
το nero δεν το κάνει αυτόματα??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Αυτό που θέλω να κάνω δεν είναι απλά να έχω 1 avi αρχείο και να το γράψω σε DVD για να παίζει στη φέτα μου όταν θέλω να το δω. Θέλω να φτιάξω 1 DVD που να έχει κυρίως μενού, chapters, trailers, subtitles και ότι άλλο μου κατέβει...Πως είναι 1 DVD όταν το νοικιάζεις στο videoclub...Ε, κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Γιατί νομίζω ότι το Nero δεν το κάνει αυτό. 

The road goes on forever...
- AceOfSpades
- bit level
Το Nero προφανώς δεν το κάνει αυτό...Το Avi2DVD είναι ένα πολύ καλό προγραμματάκι το οποίο φτιάχνει chapters και βάζει και υπότιτλους και είναι και εξαιρετικά εύχρηστο.Δεν φτιάχνει menus όμως...Αν θες να ψάξεις την υπόθεση μπορείς να ψάξεις εδώ...http://dvd.stuff.gr/
Everything is about odds !!!
Σουίτα είναι και όχι free (Σιγά μην το έδινε free η Sony...
). Η τελευταία έκδοση νομίζω είναι η 6. Έχω δεί να το δουλεύουν και έχω τη γνώμη ότι είναι επαγγελματικού επιπέδου. Μπορείς να μοντάρεις βίντεο, να προσθέσεις εφέ εικόνας και ήχου, να ορίσεις chapters και να φτιάξεις menu για DVD. Και δέχεται όχι μόνο AVI αλλά σχεδόν όλα τα video formats...

It is by will alone I set my mind in motion...