Πρόβλημα με πρόγραμμα περιήγησης και την java

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
StRanastassis
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Πρόβλημα με πρόγραμμα περιήγησης και την java

Post by StRanastassis » Wed Oct 26, 2011 6:57 pm

Πριν μερικές μέρες είχα κολλήσει κάτι σαν ιό που είχε αλλάξει την αρχική σελίδα μου.Προσπάθησα μέσα από τον πίνακα ελέγχου να την αλλάξω και ενώ παντού φαινόταν πως είχε αλλάξει παρέμενε πεισματικά.Κατέβασα το Kaspersky 2012 έκανα scan όμως δεν βρήκε τίποτα. Απ εγκατέστησα τον chrome για να λύσω το πρόβλημα καθώς ο explorer φαινόταν πως λειτουργούσε μια χαρά.Όμως όταν πήγα να ξανά κατεβάσω τον chrome και να τον εγκαταστήσω μου γράφει το εξής ,οι ρυθμίσεις ασφάλειας Internet δεν επέτρεψαν το άνοιγμα ενός ή περισσότερων αρχείων.Έκανα pause το Kaspersky αλλά τίποτα.Σαν προσωρινή λύση χρησιμοποιώ έναν chrome portable, όμως αυτό το μήνυμα το εμφανίζει και στον java compiler που κατέβασα όταν πάτησα να τον κάνω install...
Eldebryn
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Πρόβλημα με πρόγραμμα περιήγησης και την java

Post by Eldebryn » Wed Oct 26, 2011 10:20 pm

StRanastassis wrote:Πριν μερικές μέρες είχα κολλήσει κάτι σαν ιό που είχε αλλάξει την αρχική σελίδα μου.Προσπάθησα μέσα από τον πίνακα ελέγχου να την αλλάξω και ενώ παντού φαινόταν πως είχε αλλάξει παρέμενε πεισματικά.Κατέβασα το Kaspersky 2012 έκανα scan όμως δεν βρήκε τίποτα. Απ εγκατέστησα τον chrome για να λύσω το πρόβλημα καθώς ο explorer φαινόταν πως λειτουργούσε μια χαρά.Όμως όταν πήγα να ξανά κατεβάσω τον chrome και να τον εγκαταστήσω μου γράφει το εξής ,οι ρυθμίσεις ασφάλειας Internet δεν επέτρεψαν το άνοιγμα ενός ή περισσότερων αρχείων.Έκανα pause το Kaspersky αλλά τίποτα.Σαν προσωρινή λύση χρησιμοποιώ έναν chrome portable, όμως αυτό το μήνυμα το εμφανίζει και στον java compiler που κατέβασα όταν πάτησα να τον κάνω install...
Αν πιστεύεις οτι πρόκειται για virus, κατέβασε Spybot Search & Destory καθώς και το Anti-Malware της Malware Bytes (free και τα δύο). Γενικά αυτά τα δύο βρίσκουν και καθαρίζουνε malware,spyware και ίσως και rootkits που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα περισσότερα Antivirus.

Image

Εάν ναι, διάβασε το παρακάτω, μάλλον δεν είναι ιός.

http://windows7forums.com/windows-vista ... pened.html
Last edited by MpoMp on Thu Oct 27, 2011 12:44 am, edited 1 time in total.
Reason: Double post merge
Image<-- My profile playlists
Post Reply

Return to “Software”