Βοήθεια με διαγραφή αρχείων!!
-
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Βοήθεια με διαγραφή αρχείων!!
καλησπέρα και χρόνια πολλα,καλή χρονιά!!
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!Πριν λίγο κατα λάθος διέγραψα οριστικά ενα φάκελο με πολύ σημαντικά αρχεία,απο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο!!Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω?Δοκίμασα με κάποια προγράμματα αλλα μάλλον κάτι κάνω λάθος!πλζ χελπ!!
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!Πριν λίγο κατα λάθος διέγραψα οριστικά ενα φάκελο με πολύ σημαντικά αρχεία,απο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο!!Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω?Δοκίμασα με κάποια προγράμματα αλλα μάλλον κάτι κάνω λάθος!πλζ χελπ!!
- cypher
- Venus Former Team Member
Re: Βοήθεια με διαγραφή αρχείων!!
Δοκίμασε και το getDataBack http://www.runtime.org/data-recovery-software.htmdimitra13 wrote:καλησπέρα και χρόνια πολλα,καλή χρονιά!!

-
- Kilobyte level
θενξ...δυστυχώς κάτι λίγα μου επαναφέρει κ όχι αυτα που θέλω..υπάρχει περίπτωση να τα χω χάσει για τα καλά ή σίγουρα μπορώ κάπως να τα βρω όλα?
- stranger
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Όταν λες οριστικά τι εννοείς; Οριστικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να τα επαναφέρεις;dimitra13 wrote:καλησπέρα και χρόνια πολλα,καλή χρονιά!!

Συνήθως πάντως ό,τι διαγράφεις από κάποια συσκευή usb πηγαίνουν σε ένα φάκελο .Trash που βρίσκεται μές στην συσκευή αυτή. Επειδή έχει τελεία στην αρχή σημαίνει ότι είναι hidden directory και αν έχεις Windows δεν ξέρω πως το εμφανίζεις. Οπότε δοκίμασε να συνδέσεις τον σκληρό σου με Linux ή Mac και να το ελέγξεις από εκεί. Ή ρώτα κάποιον που έχει Windows πώς το εμφανίζεις, γιατί εγώ αυτή την στιγμή δεν τα έχω κάπου εγκατεστημένα...
-
- Kilobyte level
Με το οριστικά εννοουσα πως το διέγραψα και απο το κάδο ανακύκλωσης..οκ..θα το δοκιμάσω και αυτο!θενξ α λοτ!έχω κατεβάσει και 4-5 προγράμματα file recovery,get back data κτλ αλλα κάτι λίγα μου επιστρέφουν μόνο..stranger wrote:Όταν λες οριστικά τι εννοείς; Οριστικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να τα επαναφέρεις;dimitra13 wrote:καλησπέρα και χρόνια πολλα,καλή χρονιά!!
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!Πριν λίγο κατα λάθος διέγραψα οριστικά ενα φάκελο με πολύ σημαντικά αρχεία,απο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο!!Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω?Δοκίμασα με κάποια προγράμματα αλλα μάλλον κάτι κάνω λάθος!πλζ χελπ!!![]()
Συνήθως πάντως ό,τι διαγράφεις από κάποια συσκευή usb πηγαίνουν σε ένα φάκελο .Trash που βρίσκεται μές στην συσκευή αυτή. Επειδή έχει τελεία στην αρχή σημαίνει ότι είναι hidden directory και αν έχεις Windows δεν ξέρω πως το εμφανίζεις. Οπότε δοκίμασε να συνδέσεις τον σκληρό σου με Linux ή Mac και να το ελέγξεις από εκεί. Ή ρώτα κάποιον που έχει Windows πώς το εμφανίζεις, γιατί εγώ αυτή την στιγμή δεν τα έχω κάπου εγκατεστημένα...
μου φαινεται περιεργο που το getdataback δεν εκανε δουλεια , μηπως εχεις ξαναγραψει στον ιδιο δισκο; συνηθως αμα γραψεις στο ιδιο σημειο που ηταν το προηγουμενο αρχειο δεν γινεται να σωσεις το πρωτο μετα.
μια καλη ιδεα - αν και χανει τα ονοματα αρχειων - ειναι να δοκιμασεις το photorec παντως - εμενα με εχει βοηθησει αρκετες φορες
μια καλη ιδεα - αν και χανει τα ονοματα αρχειων - ειναι να δοκιμασεις το photorec παντως - εμενα με εχει βοηθησει αρκετες φορες
-
- Kilobyte level
Δε πρόσθεσα κάτι εξτρα..Έκανα αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα στο δίσκο...μετακίνηση φακέλων,μετονομασια κτλ..παίζει και με αυτο να τα έχασα??
Τώρα δοκιμάζω το card data recovery.Αν δε πιάσει κ αυτο(που δε το κόβω) θα δοκιμάσω και το PhotoRec!
thnx
Τώρα δοκιμάζω το card data recovery.Αν δε πιάσει κ αυτο(που δε το κόβω) θα δοκιμάσω και το PhotoRec!
thnx
μπα δεν νομιζω η μετακινηση και η μετονομασια να αλλαζουν κατι - στο ιδιο μερος του δισκου πρεπει να μενει το αρχειο
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Ερώτηση:
Προσπαθώ σε ένα pc να διαγράψω κάτι αρχεία (για την ακρίβεια ένα πρόγγραμμα, στον φάκελό του στο C://Program Files ) και δεν μου γίνεται. Συγκεκριμένα μου εμφανίζεται ένα παράθυρο, που να λέει ότι κάποια από τα αρχεία που πάω να διαγράψω τα έχω ανοίξει κάπου αλλού, ενώ το μόνο παράθυρο που έχω ανοίξει είναι το My Computer ..!
Προσπάθησα να το διαγράψω και από την "Κατάργηση Προγραμμάτων", αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Το έκανα επανεκκίνηση ... πάλι τίποτα.
Έχεις κανείς καμία ιδέα ;
Προσπαθώ σε ένα pc να διαγράψω κάτι αρχεία (για την ακρίβεια ένα πρόγγραμμα, στον φάκελό του στο C://Program Files ) και δεν μου γίνεται. Συγκεκριμένα μου εμφανίζεται ένα παράθυρο, που να λέει ότι κάποια από τα αρχεία που πάω να διαγράψω τα έχω ανοίξει κάπου αλλού, ενώ το μόνο παράθυρο που έχω ανοίξει είναι το My Computer ..!
Προσπάθησα να το διαγράψω και από την "Κατάργηση Προγραμμάτων", αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Το έκανα επανεκκίνηση ... πάλι τίποτα.
Έχεις κανείς καμία ιδέα ;
"Το θέμα δεν είναι τί είναι δύσκολο ή εύκολο.
Το θέμα είναι τί είναι αληθινό."
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Προσπάθησε να σκοτώσεις πρώτα την διεργασία που τα χρησιμοποιεί.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Δοκίμασε κι αυτό http://filehippo.com/download_unlocker/
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη διεργασία ... ή τουλάχιστον δεν φαίνεται καμία στην επιφάνεια εργασίας.ja_the_invincible wrote:Προσπάθησε να σκοτώσεις πρώτα την διεργασία που τα χρησιμοποιεί.
Θα δω το task manager και το filehippo και θα σας ξαναενοχλήσω ....
Thanks.
"Το θέμα δεν είναι τί είναι δύσκολο ή εύκολο.