Έχω windows 2000 και πρόσφατα έκανα αναβάθμιση από οffice 2000 σε office xp.Η κάρτα γραφικών που έχω είναι ATI Randeon 9550.
Το πρόβλημα είναι όταν στο word κάνω εισαγωγή εικόνας.Για να εμφανιστεί η εικόνα που εισάγω πρέπει να της αλλάξω μέγεθος ή να την μετακινήσω.Εμφανίζεται για λίγο και μετά μέρος της ή ολόκληρη ξανά χάνεται.
Από control panel->display->settings->advanced->troubleshooting
μείωσα το hardware acceleration στα 3/7 και το πρόβλημα λύθηκε.
Αφήνωντας το έτσι στα 3/7(ενώ πριν ήταν 7/7) θα επηρεαστούν άλλες εφαρμογές;Άλλη λύση υπάρχει;
Microsoft word:δεν εμφανίζει εικόνες
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
τι σε έκανε να σκεφτείς ότι φταίει η κάρτα γραφικών???γιατί επηρεάζει τις εικόνες στο word??περίεργο δεν είναι???
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Το πρόβλημα είναι όταν στο word κάνω εισαγωγή εικόνας.Για να εμφανιστεί η εικόνα που εισάγω πρέπει να της αλλάξω μέγεθος ή να την μετακινήσω.Εμφανίζεται για λίγο και μετά μέρος της ή ολόκληρη ξανά χάνεται.
Από control panel->display->settings->advanced->troubleshooting
μείωσα το hardware acceleration στα 3/7 και το πρόβλημα λύθηκε.
Αφήνωντας το έτσι στα 3/7(ενώ πριν ήταν 7/7) θα επηρεαστούν άλλες εφαρμογές;Άλλη λύση υπάρχει;
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Βασικά στο site της ίδια της ATI βρήκα αυτό: http://www.ati.com/products/radeon9550/
όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως με το Catalyst driver suite είσαι οκ.
όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως με το Catalyst driver suite είσαι οκ.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie