Ωραια, ας ξεκινησουμε με το εξης, υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται connectify και κανει την καρτα δυκτιου σου wi fi hotspot...(pic2 related) το My workspace που λεει, ειναι ακριβως αυτο, εχει φτιαξει ο υπολογιστης ενα hotspot, και ειναι και συνεδεμενος σε αυτο... αλλα λεει χωρις προσβαση στο internet γιατι δεν περνει internet απο εκει, αλλα απο το Home, με αρκετες USB επεκτασεις και Wi-fi, εγω το Home group το εχω φτιαξει στο My workspace γιατι το Home δεν εχει ποτε σημα στο γραφειο μου εκει που δουλευω με το laptop... Και το συκτιο εγινε κανονικα, και ολα δουλευουν ρολοι, και απο τον πρωτο σκληρο του pc βλαπω τους φακελους με τα αρχεια στο laptop, και απο τον σκληρο του λαπτοπ βλεπω τα αρχεια του desktop, απλα, το desktop μου εχει αλλους 2 σκληρους, και οταν παω βαλω setting οινη χρηση φακελου με οικιακη ομαδα, μου πεταει το εξης (pic1 related)
Τι να κανω για να μπορω να κανω share αρχεια απο το Desktop στο Laptop? Τα εχω ολα σωσμενα στους σκληρους που δεν συνδεονται, BTW, οι σκηροι ειναι Segate και Western Digital, 7200 και 5400 rpm, 1 και 2 tb αντιστοιχα...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Elementary OS