Moderated by Einherjar
Λοιπον εχω δοκιμασει McAfee,NIS2004,Zonealarm(seira 4 kai 5) και Kerio.Ημουν πιστος στο NIS αλλα μετα απο καποιο καιρο το κλασσικο συμπτωμα του να μπλοκαρεται ολο το net traffic χωρις λογο το οποιο ειναι τελειως σπαστικο γιατι πρεπει να κανεις restart ολη την ωρα.Πρεπει φυσικα να ειπωθει εδω οτι το NIS ειναι απιστεφτα απαραδεκτο οσο αφορα τα resourses κατι που θα εχετε δει ολοι.Λειαν επειηκως απαραδεκτο.
Η ιδια ιστορια με το τελευταιο το Zonealarm 5 το οποιο ηταν ακομη χειροτερο απο το NIS στο σημειο του κολληματος του net traffic.Γενικα ομως το Zonealarm ειναι πολυ καλο αλλα αυτο το προβλημα με ξενερωσε παρα πολυ και το πεταξα.Για το McAfee τι να πω.Πριν καμποσο καιρο μπηκε και οπως μπηκε βγηκε.γ**ώ τα interfaces αλλα μιλαμε για full στα προβληματακια.Δεν ξερω τις καινουργιες εκδοσεις αλλα αμα οι ανθρωποι δεν ξερουν να βγαζουν σωστο προιον απο νωρις δεν μαθαινουν και ευκολα
Τωρα εχω πεταξει πανω (πρπει να τονισω εδω σε οχι και ιδιαιτερα clean installed windows) το Kerio Personal Firewall 4.Το εχω και λειτουργει λιγο καιρο και αυτο εχει σημασια με την εννοιαοτι περιμενω να τα σκατ* και αυτο

Yπαρχει και κατι ακομα.ΔΕΝ το εχω δει ακομα με τα ματια μου

loooooool Mολις ειδα οτι το topic ειναι για antivirus

Ενα λινκ ειναι εδω : http://www.members.lycos.co.uk/tomahawk ... pphire.rar