Βασικά είχα δοκιμάσει το FireBird 0.7 και ήταν πολύ unstable στο σύστημά μου. Έτσι έλεγα να περιμένω να γίνει πολύ καλύτερος. Ίσως του ρίξω καμμία ματιά του 0.8. Προς το παρόν έχω τον mozilla 1.6.koki wrote:φίλε vagalati μια χαρά είναι σε stability ο firefox! Τόσο καιρό σπέρνει, τι περιμένεις?![]()
browsers
- vagalati
- Mbyte level
Ni!! Ni!! Ni!!
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Στο σύστημά σου φίλε vagalati όλα είναι unstablevagalati wrote: Βασικά είχα δοκιμάσει το FireBird 0.7 και ήταν πολύ unstable στο σύστημά μου. Έτσι έλεγα να περιμένω να γίνει πολύ καλύτερος. Ίσως του ρίξω καμμία ματιά του 0.8. Προς το παρόν έχω τον mozilla 1.6.

[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- vagalati
- Mbyte level
Αυτό τώρα είναι υπονοούμενο για το μηχάνημά μου;Einherjar wrote:Στο σύστημά σου φίλε vagalati όλα είναι unstablevagalati wrote: Βασικά είχα δοκιμάσει το FireBird 0.7 και ήταν πολύ unstable στο σύστημά μου. Έτσι έλεγα να περιμένω να γίνει πολύ καλύτερος. Ίσως του ρίξω καμμία ματιά του 0.8. Προς το παρόν έχω τον mozilla 1.6.
Όταν κάνω εγώ αναβάθμιση θα έρθει η σειρά μου να σου τη λέω

Παντού υπάρχει ένα Debian!HdkiLLeR wrote:YΓ1:Vagalati: debian/sid/unstable RuleZz..το ήξερα πως είχες και εσύ debian-unstable,άσε τα σάπια περί slack![]()

(Όταν βρώ τον χρόνο θα βάλω Debian στο 2ο μηχάνημά μου.)
Πάντως, πέρα απο τη πλάκα, ο Firebird 0.7 σε εμένα κράσαρε χωρίς λόγο.
Ni!! Ni!! Ni!!
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Η νορβηγικής προέλευσης εταιρεία Opera, γνωστή για το δημοφιλή ομώνυμο Web browser, κέρδισε μια εν δυνάμει δικαστική διαμάχη με μία εταιρεία του χώρου, χωρίς να γνωστοποιηθεί το όνομα της δεύτερης. Η Opera διεκδίκησε και κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 12,75 εκατομμυρίων δολαρίων προτού η υπόθεση οδηγηθεί στα δικαστήρια.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το CΝet, φαίνεται ότι η μυστηριώδης εταιρεία που δέχτηκε να πληρώσει το εν λόγω ποσό είναι η Microsoft, ενώ ο λόγος της πάρα λίγο δικαστικής διαμάχης ήταν η -εντέχνως- μη σωστή εμφάνιση σελίδων του MSN στον Opera Web browser.
Σε επικοινωνία με την Opera, εκπρόσωποι της εταιρείας αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το όνομα της εταιρείας που εμπλεκόταν στη συμφωνία, ωστόσο τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα, διεθνούς βεληνεκούς.
Από την άλλη, εκπρόσωποι της Microsoft δήλωσαν ότι αρνούνται να σχολιάσουν φήμες...
(PC MAGAZINE)
Κοινώς πάλι μλκία έκανε η microsoft και την πλήρωσε καλά!
Πάντως εγώ μετά απ'αυτό το Topic κατέβασα το Firefox και κάνω με αυτό δουλειά...
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το CΝet, φαίνεται ότι η μυστηριώδης εταιρεία που δέχτηκε να πληρώσει το εν λόγω ποσό είναι η Microsoft, ενώ ο λόγος της πάρα λίγο δικαστικής διαμάχης ήταν η -εντέχνως- μη σωστή εμφάνιση σελίδων του MSN στον Opera Web browser.
Σε επικοινωνία με την Opera, εκπρόσωποι της εταιρείας αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το όνομα της εταιρείας που εμπλεκόταν στη συμφωνία, ωστόσο τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα, διεθνούς βεληνεκούς.
Από την άλλη, εκπρόσωποι της Microsoft δήλωσαν ότι αρνούνται να σχολιάσουν φήμες...
(PC MAGAZINE)
Κοινώς πάλι μλκία έκανε η microsoft και την πλήρωσε καλά!
Πάντως εγώ μετά απ'αυτό το Topic κατέβασα το Firefox και κάνω με αυτό δουλειά...

There's no place like 127.0.0.1