Έρχεται ο Mozilla Firefox 3
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Έρχεται ο Mozilla Firefox 3
Πάντως ο 3.5 μου ανοίγει φανερά πιο γρηγορα απο την προηγούμενη εκδοση
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
opera
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
O Chrome έχει λίγο ξεπλυμένο, faded χρώμα...
Μια καλλιτεχνική πινελιά.
Επίσης στα πρώτα 5 λεπτά της εμπειρίας μου, είναι πιο αργός από τον firefox 3.5!

Επίσης στα πρώτα 5 λεπτά της εμπειρίας μου, είναι πιο αργός από τον firefox 3.5!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Να υποθεσω οτι καθε καρτελα δεν ειναι διαφορετικη διεργασια?
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Σωστά υποθέτεις..Να υποθέσω και εγώ ότι ο σκοπός του new process/tab είναι να μην κρεμάει όλος ο FF, άμα κρεμάσει ένα tab?ultimate_aektzis wrote:Να υποθεσω οτι καθε καρτελα δεν ειναι διαφορετικη διεργασια?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Και λογικα θα εχει και μια διαφορα στην αποδοση.
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ακριβως αυτο. Το multiprocessing θα προστεθει στην μετεπειτα εκδοση του FF μαζι με την πληρη υλοποιηση των audio/video embeded codecs που προς το παρον παρατηθηκε για χαριν ευκολιας απο τους mozilla devs .emperormario wrote:Σωστά υποθέτεις..Να υποθέσω και εγώ ότι ο σκοπός του new process/tab είναι να μην κρεμάει όλος ο FF, άμα κρεμάσει ένα tab?ultimate_aektzis wrote:Να υποθεσω οτι καθε καρτελα δεν ειναι διαφορετικη διεργασια?

Εχει στα πολυπυρηνα συστηματα αλλα δεν νομιζω καποιος απλος χρηστης να κανει τοσο βαρυ browsing με >30 tabs που θα εχουν και καποιο audio/video η flash για να μην μπορει να ανταπεξερθει ενα απλο συστημα με τον τωρινο firefox.ultimate_aektzis wrote:Και λογικα θα εχει και μια διαφορα στην αποδοση.

προχτές είχα στον
opera
περίπου 75 tabs ανοιχτά (
)

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

- cypher
Μιλαω για απλους χρηστες.h4wk wrote:προχτές είχα στονopera
περίπου 75 tabs ανοιχτά (
)

Ο ff μου κολλάει αρκετές φορές όταν έχω ανοιχτα πολλά tabs. Ακομά και σε blogs που έχουν στην αρχική σελίδα ένα κατεβατό με δεν ξέρω και γω πόσα άρθρα(>15) crashαρει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να του κάνω force quit και ανεβάζει κάτι θερμοκρασίες το laptopακι >85°C
Φταίει που έχω άπειρα bookmarks και αρκετά βαριά addons?

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πολλα tabs και μολις 512 ram.Τι εχεις να πεις?Θα κανει διαφορα?Εχει στα πολυπυρηνα συστηματα αλλα δεν νομιζω καποιος απλος χρηστης να κανει τοσο βαρυ browsing με >30 tabs που θα εχουν και καποιο audio/video η flash για να μην μπορει να ανταπεξερθει ενα απλο συστημα με τον τωρινο firefox.

- cypher
Καποιο addon θα φταιει, μερικα μπορει να μην ειναι ακομα πληρως λειτουργικα με την νεα εκδοση. Εχουν γινει παρα πολλες αλλαγες. Δοκιμασε απενεργοποιωντας τα ενα ενα και δες διαφορα. Το ιδιο ισχυει για τα themes.kokosteo wrote:Ο ff μου κολλάει αρκετές φορές όταν έχω ανοιχτα πολλά tabs. Ακομά και σε blogs που έχουν στην αρχική σελίδα ένα κατεβατό με δεν ξέρω και γω πόσα άρθρα(>15) crashαρει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να του κάνω force quit και ανεβάζει κάτι θερμοκρασίες το laptopακι >85°CΦταίει που έχω άπειρα bookmarks και αρκετά βαριά addons?
Εσυ χρειαζεσαι περισσοτερη μνημη προφανως καθως και μερικα tweaks για λιγοτερη καταναλωση μνημης αν την χρειαζεσαι αλλου http://kb.mozillazine.org/Reducing_memo ... mory_usageultimate_aektzis wrote: Πολλα tabs και μολις 512 ram.Τι εχεις να πεις?Θα κανει διαφορα?
Αλλα η περισσοτερη ραμ εχει προτεραιοτητα.

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Φιλε, τις εχω κανει τις ρυθμισεις καιρο τωρα.Βεβαια θεμα ram ειναι γιατι σκαλωνει οταν εχω ανοιχτα αλλα βαρια προγραμματα πχ amarok.Ram σκληρο κανα ψεκαστηρι για το hw...εχουμε πολυ πραμα και φετος.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
γιατι δε δοκιμαζεις exaile?Απο οσο εχω παρατηρησει ειναι πιο ελαφρυultimate_aektzis wrote:Φιλε, τις εχω κανει τις ρυθμισεις καιρο τωρα.Βεβαια θεμα ram ειναι γιατι σκαλωνει οταν εχω ανοιχτα αλλα βαρια προγραμματα πχ amarok.Ram σκληρο κανα ψεκαστηρι για το hw...εχουμε πολυ πραμα και φετος.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εχει ενα θεματακι με τα streams...πιο ελαφρυς μεν αλλα ο amarok ειναι πιο πληρης. 

songbird 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ευττυχως ειμαστε ontopic
Ωραιος ελαφρυς και δυνατος αλλα δεν τον προτιμω για μια δικη μου ιδιοτροπια:Θελω να γινεται minimize στο tray.Νομιζω οτι με vlc για streams και exaile για μουσικη(που δοκιμαζω τις τελευταιες μερες) θα ειμαι μια χαρα.

Ωραιος ελαφρυς και δυνατος αλλα δεν τον προτιμω για μια δικη μου ιδιοτροπια:Θελω να γινεται minimize στο tray.Νομιζω οτι με vlc για streams και exaile για μουσικη(που δοκιμαζω τις τελευταιες μερες) θα ειμαι μια χαρα.
- Bloody Mary
Με την αναβάθμιση σε Firefox 3.5 παρατήρησα πολύ μεγάλες καθυστερήσεις... Αργεί να ανοίξει, αργεί να φορτώσει, πολύ κρίμα... Τα νέα χαρακτηριστικά είναι συμπαθητικά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να δικαιολογούν τις καθυστερήσεις. Έχετε παρατηρήσει όλοι τόσο εντονη διαφορά σε σχέση με πριν? Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως συνηθίσω, αλλιώς θα κάνω downgrade... 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- cypher
Τα addons/themes τα τσεκαρες μηπως εχουν καποιο κολλημα; Εχεις την νεωτερη εκδοση απο java και flash;Bloody Mary wrote:Με την αναβάθμιση σε Firefox 3.5 παρατήρησα πολύ μεγάλες καθυστερήσεις... Αργεί να ανοίξει, αργεί να φορτώσει, πολύ κρίμα... Τα νέα χαρακτηριστικά είναι συμπαθητικά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να δικαιολογούν τις καθυστερήσεις. Έχετε παρατηρήσει όλοι τόσο εντονη διαφορά σε σχέση με πριν? Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως συνηθίσω, αλλιώς θα κάνω downgrade...

Εδω αντιθετος ειναι αρκετα πιο γρηγορος σε σχεση με πριν σχεδον σε ολες τις λειτουργιες του. Dunno.

- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
same here..cypher wrote:Τα addons/themes τα τσεκαρες μηπως εχουν καποιο κολλημα; Εχεις την νεωτερη εκδοση απο java και flash;Bloody Mary wrote:Με την αναβάθμιση σε Firefox 3.5 παρατήρησα πολύ μεγάλες καθυστερήσεις... Αργεί να ανοίξει, αργεί να φορτώσει, πολύ κρίμα... Τα νέα χαρακτηριστικά είναι συμπαθητικά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να δικαιολογούν τις καθυστερήσεις. Έχετε παρατηρήσει όλοι τόσο εντονη διαφορά σε σχέση με πριν? Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως συνηθίσω, αλλιώς θα κάνω downgrade...![]()
Εδω αντιθετος ειναι αρκετα πιο γρηγορος σε σχεση με πριν σχεδον σε ολες τις λειτουργιες του. Dunno.
- Bloody Mary
Μάλλον πρέπει να κοιτάξω τι παίζει με τις εκδόσεις java και flash, addons δεν έχω οπότε λογικά δε θα έπρεπε να υπήρχε πρόβλημα έτσι όπως το περιγράφετε
Θα το ψάξω παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ!
P.S.: Και ο αδερφός μου που έκανε format πρόσφατα και έβαλε κατευθείαν 3.5 έχει επίσης πρόβλημα με καθυστερήσεις...

P.S.: Και ο αδερφός μου που έκανε format πρόσφατα και έβαλε κατευθείαν 3.5 έχει επίσης πρόβλημα με καθυστερήσεις...

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- gasparosoft
- Gbyte level
ultimate_aektzis wrote:Εχει ενα θεματακι με τα streams...πιο ελαφρυς μεν αλλα ο amarok ειναι πιο πληρης.
Code: Select all
mpg123 aek_anthem.mp3