Internet Explorer 9 (Beta)
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Internet Explorer 9 (Beta)
Meanwhile in google a wild marketing catch appears http://www.pcworld.com/businesscenter/a ... _says.html 

cypher wrote:Meanwhile in google a wild marketing catch appears http://www.pcworld.com/businesscenter/a ... _says.html
στα γραφικα ο 7 πραγματι ειναι τοσες (και περισσοτερες) φορες πιο γρηγορος
γιατι "catch" ?
- madness
- Mbyte level
και ναι με την 3η προσπάθεια τα κατάφερα :P τελικά επέλεγα λάθος update από αυτά που έλεγε πως λείπουν (οι οδηγίες ποιο να επιλέξετε ήταν προφανώς σαφέστατες: http://support.microsoft.com/kb/2399238 (ψάξε ψάξε ... δεν θα το βρείς))Ισοβίτης wrote:Μπορείς να μας πεις και το error που έβγαλε πάντως![]()
![]()
είναι σαφέστατα πιο γρήγορος στην σελίδα του test με 60fps.
οπότε με προκάλεσε να του κάνω μια σκληρή δοκιμασία!!!
άνοιξα flash game του fb (περιττό να πω ότι για κάποιο λόγω δεν χρειάστηκε να βάλω 6-7 φορές τον κωδικό και έλεγε ότι είναι λάθος, δεν ξέρω αν φταίει το fb ή ο browser τον πατούσα σωστά πάντως 100%) και α) σερνόταν β) μετά από λίγο χάθηκε το connection με τον server του game.
FAILED! (μόνο το chrome την παλεύει με αυτά)
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Με firefox 4.0 και IE 9.0 final: http://clients.futuremark.com/peacekeep ... n?key=5jbj
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
το ανανέωσα με την τελευταία beta του chrome. Κάπως έτσι τα περίμενα τα αποτελέσματα κρίνοντας από την καθημερινή χρήση. Ίσως ο internet explorer έχει μικρότερο footprint από τον FF4, ο οποίος για κάποιο λόγο πιάνει πολύ μνήμη 

- madness
- Mbyte level
αυτό με τον FF4 και την μνήμη μου συμβαίνει και μένα... άσε που crashare ένα διάστημα απίστευτα και στα flash... το οποίο το ψιλοέφτιαξαν στην τωρινή beta...The Punisher wrote:το ανανέωσα με την τελευταία beta του chrome. Κάπως έτσι τα περίμενα τα αποτελέσματα κρίνοντας από την καθημερινή χρήση. Ίσως ο internet explorer έχει μικρότερο footprint από τον FF4, ο οποίος για κάποιο λόγο πιάνει πολύ μνήμη
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)- Loner
- Academic status: N>4
Κι εμένα,κάποια στιγμή έφτασε να πιάνει 1,2GBmadness wrote:αυτό με τον FF4 και την μνήμη μου συμβαίνει και μένα... άσε που crashare ένα διάστημα απίστευτα και στα flash... το οποίο το ψιλοέφτιαξαν στην τωρινή beta...The Punisher wrote:το ανανέωσα με την τελευταία beta του chrome. Κάπως έτσι τα περίμενα τα αποτελέσματα κρίνοντας από την καθημερινή χρήση. Ίσως ο internet explorer έχει μικρότερο footprint από τον FF4, ο οποίος για κάποιο λόγο πιάνει πολύ μνήμη

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.