Ενσωμάτωση υπότιτλων σε ταινία
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ενσωμάτωση υπότιτλων σε ταινία
Έχω ένα πρόγραμμα που ενσωματώνει υπότιτλους (srt) σε AVI... Το AVI ReComp... Αλλά είναι σχετικά αργό, δηλάδή μια ταινία 90 λεπτών την έκανε σε μισή ώρα...
Επίσης δεν μπορώ να του βάλω 10 ταινίες πχ να δουλευει όλο το βράδυ. Παίρνει μόνο μια μια...
Ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά? Που να ειναι σχετικά γρήγορο και να παίρνει μεγαλύτερο input...
Επίσης δεν μπορώ να του βάλω 10 ταινίες πχ να δουλευει όλο το βράδυ. Παίρνει μόνο μια μια...
Ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά? Που να ειναι σχετικά γρήγορο και να παίρνει μεγαλύτερο input...
- Phoenix!
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Re: Ενσωμάτωση υπότιτλων σε ταινία
AviAddXSubs
Αλλά θέλει νομίζω κάτι ρυθμίσεις αναλόγως με το τι θέλεις...
Δεν είναι δύσκολο και παίρνει το πολύ 10 λεπτά
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
++Phoenix! wrote:AviAddXSubs
Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, για 40' βίντεο παίρνει λίγο πάνω από ένα λεπτό.

Σημείωση, οι υπότιτλοι είναι softcoded, δηλαδή μπορείς να τους ενεργοποιείς και να τους απενεργοποιείς, όπως και στα dvd

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
-
- Mbyte level
mencoder δοκίμασες;
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εχθές σε μια συζήτηση μου είπαν για ένα πρόγραμμα που λέγεται BSPlayer. Όχι μόνο εσνωματώνει αλλά βρίσκει και υπότιτλους... Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλό ακούγεται.
-
- Kilobyte level
Με το BSPlayer δεν νομίζω ότι μπορείς να ενσωματώσεις υπότιτλους απλά όταν ανοίγεις το αρχείο κάνει μόνο του αναζήτηση στο internet και βρίσκει του υπότιτλους που θες.
- vasilaros69
- Gbyte level
Δοκιμασα το aviaddxsubs που αναφερετε παραπανω για να ενσωματωσω υποτιτλους σε avi ωστε να εχω ενα αρχειο ταινιας με τους υποτιτλους μαζι.
Σαν εξοδο μου εβγαλε ενα divx το οποιο το οποιο δεν παιζει τους υποτιτλους, το δοκιμασα σε pc και tv.
Θελει καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις??
Σαν εξοδο μου εβγαλε ενα divx το οποιο το οποιο δεν παιζει τους υποτιτλους, το δοκιμασα σε pc και tv.
Θελει καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις??
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- Loner
Δεν παίζουν αυτόματα οι υπότιτλοι, πρέπει να τους επιλέξεις από το μενού των υποτίτλων στον player που χρησιμοποιείς...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Zifnab
- Academic status: MSc
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βγάζει avi βάζοντας κάποια rip ταινία και το srt αρχείο??
- Loner
Ναι, αλλά τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να θυμηθώ πώς το λένε... Ο,τιδήποτε σε avi μπορεί να βγάλει (εκτός avi σε avi αν δεν κάνω λάθος
) με δυνατότητα hard coding υποτίτλων. 

- Zifnab
Ok plz όταν μπορέσεις πες μερικά που είναι εύχρηστα για κάποιον γνωστό - thanks 

- vasilaros69
- Gbyte level
Ναι δοκιμασα απο το ειδικο κουμπι που εχει πανω το χειριστηριο αλλα και απο το μενου του player αλλα τπτ.Loner wrote:Δεν παίζουν αυτόματα οι υπότιτλοι, πρέπει να τους επιλέξεις από το μενού των υποτίτλων στον player που χρησιμοποιείς...
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- Loner
Πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα το avi με το srt για να ενσωματωθούν...vasilaros69 wrote:Ναι δοκιμασα απο το ειδικο κουμπι που εχει πανω το χειριστηριο αλλα και απο το μενου του player αλλα τπτ.Loner wrote:Δεν παίζουν αυτόματα οι υπότιτλοι, πρέπει να τους επιλέξεις από το μενού των υποτίτλων στον player που χρησιμοποιείς...
SuperAVConverter λέγεται και κοστίζει μόνο $29.95!Zifnab wrote:υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βγάζει avi βάζοντας κάποια rip ταινία και το srt αρχείο??

νομιζω οτι μπορει να το κανει το handbrake - δωρεαν και, αμα δεν κανω λαθος, open source
μπορει να εχω καταλαβει και τελειως λαθος το θεμα του thread ομως
αμα καταλαβα καλα ψαχνετε το πρωτο;HandBrake has two methods of subtitle OUTPUT:
Hard Burn: This means the subtitles are written on top of the image permanently. They cannot be turned on or off like on the DVD.
Soft Subtitles: This means the subtitles will appear as separate selectable tracks in your output file. With the correct playback software, you’ll be able to enable / disable these subtitles as required.

- Zifnab
yeap καλά κατάλαβεςchriskin wrote:νομιζω οτι μπορει να το κανει το handbrake - δωρεαν και, αμα δεν κανω λαθος, open source
αμα καταλαβα καλα ψαχνετε το πρωτο;HandBrake has two methods of subtitle OUTPUT:
Hard Burn: This means the subtitles are written on top of the image permanently. They cannot be turned on or off like on the DVD.
Soft Subtitles: This means the subtitles will appear as separate selectable tracks in your output file. With the correct playback software, you’ll be able to enable / disable these subtitles as required.

πρωτη φορα ακουω το "ελπιζω να εχει για windows" :Ο
εχει παντως για windows , mac και linux
απο θεμα ευχρηστιας εγω το βρισκω αρκετα ευκολο. εχει και καλογραμμενες οδηγιες στο site για το πως γινεται τι - αμα δεν τα βρεις μονος σου εννοω
(και μιας και πετυχα το θεμα, http://handbrake.fr/ ειναι το λινκ)
εχει παντως για windows , mac και linux
απο θεμα ευχρηστιας εγω το βρισκω αρκετα ευκολο. εχει και καλογραμμενες οδηγιες στο site για το πως γινεται τι - αμα δεν τα βρεις μονος σου εννοω
(και μιας και πετυχα το θεμα, http://handbrake.fr/ ειναι το λινκ)