Έχω το εξής πρόβλημα και άμα μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ....
Έχω έναν υπολογιστή ( συγκεκριμένα τον Fujitsu amilo notebook pi 3560 ), ο οποίος, όπως πολλοί υπολογιστές, έχει μια συντόμευση στο πληκτρολόγιο ( Fn + F1 ) για να ενεργοποιήσει / απενεργοποιήσει το WiFi και το Bluetooth.
Πρόσφατα του έκανα format. Και, ενώ προηγουμένος αυτή η συντόμευση έβγαζε κάποιο παραθυράκι και γενικά δούλευε, τώρα μετα το format δεν δουλεύει ....
Έψαξα μήπως θα πρέπει να του εγκαταστήσω κάποιον wireless ή bluetooth assistant / advisor , αλλά δεν βρήκα ούτε στο επίσημο site της fujitsu ούτε πουθενά ....
Έχει κανείς κάποια πρόταση ;
Πρόβλημα με Fn shortcut keys σε laptop
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Πρόβλημα με Fn shortcut keys σε laptop
Last edited by Zifnab on Sun Sep 16, 2012 1:30 am, edited 1 time in total.
Reason: title was misleading..
Reason: title was misleading..
"Το θέμα δεν είναι τί είναι δύσκολο ή εύκολο.
Το θέμα είναι τί είναι αληθινό."
- Funk
- Venus Former Team Member
Re: Πρόβλημα με Fn shortcut keys σε laptop
Με ένα γρήγορο googling: γενικά λένε να κάνεις update τους driver του πληκτρολογίου ή reinstall.
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Δεν έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο, αφού τις άλλες συντομεύσεις τις κάνει μια χαρά, π.χ. ηχεία.Funk wrote:Με ένα γρήγορο googling: γενικά λένε να κάνεις update τους driver του πληκτρολογίου ή reinstall.
Τα drivers τα έχω κάνει update (αν και δεν ξέρω πώς κάνω reinstall, άμα ξέρεις πες μου. Windows 7 ).
Επειδή σε έναν HP εμφανίζεται ο Wireless Assistant, έλεγα μήπως υπήρχε κάτι παρόμοιο σε Fujitsu, αλλά τίποτα ....
//--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit.
Επιτέλους βρέθηκε το αντίστοιχο "assistant" ....
http://support.ts.fujitsu.com/Download/ ... %20Utility
"Το θέμα δεν είναι τί είναι δύσκολο ή εύκολο.
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, κατέβασα τον "assistant", επιτέλους δούλεψε το Fn+F1, αλλά εξακολουθεί να μην γουστάρει να επιλέξει το "ON" στο WLAN και όταν πατάω ΟΚ και κλείνω το παράθυρο δεν δουλεύει τίποτα και όταν ξαναπατάω Fn+F1 το βλέπω ξανά στο OFF...εσένα σου δούλεψε κανονικά;;;