Πρόβλημα με κοινή χρήση φακέλων σε 2ο σκληρό...

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Πρόβλημα με κοινή χρήση φακέλων σε 2ο σκληρό...

Post by ThOdOr1s » Wed Nov 21, 2012 11:10 pm

Οκ, εχω φτιαξει μια οικιακη ομαδα, για να μπορω να περναω τα αρχεια απο το desktop στο laptop, και στην εχω φτιαξει πανω σε εικονικο δυκτιο που το εφτιαξα με το connectify, δηλαδη το Desktop περνει Internet απο το modem του σπιτιου μου, και φτιαχνει ενα 2ο hotspot με ονομα Thodor1s Workspace για να εχω σημα και στο laptop και στο κινητο μου, εδω πανω (εναν οροφο) μακρυα απο το modem :smt024 . Εδω πανω στο desktop εχω 3 σκληρους, εναν SSD που εχει μεσα Windows και προγραμματα, εναν για ταινιες και anime και εναν για ολα τα υπολοιπα... Για καποιο λογο, οταν βαζω φακελους του C (ο SSD) κοινοχρηστους για να μπορω να διαβαζω και να γραφω αρχεια στο laptop δουλευει. Το ιδιο και για τον σκληρο με τα αρχεια του laptop. Αλλα στους αλλους 2 στo desktop, εκει που οντως εχω τα αρχεια μου ( ](*,) ), οταν βαζω φακελους κοινοχρηστους στην οικιακη ομαδα, για καποιο λογο μου πεταει: δεν ηταν δυνατη η κοινη χρηση του φακελου σας... Τι πιστευετε εσεις οτι φταιει? Σοβαρα ψαχω για κανενα μισαωρο τωρα και δεν εχω βρει τιποτα... πουθενα στο web ομως! :-(
Elementary OS
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Πρόβλημα με κοινή χρήση φακέλων σε 2ο σκληρό...

Post by necrofear_13 » Wed Nov 21, 2012 11:16 pm

ThOdOr1s wrote:Οκ, εχω φτιαξει μια οικιακη ομαδα, για να μπορω να περναω τα αρχεια απο το desktop στο laptop, και στην εχω φτιαξει πανω σε εικονικο δυκτιο που το εφτιαξα με το connectify, δηλαδη το Desktop περνει Internet απο το modem του σπιτιου μου, και φτιαχνει ενα 2ο hotspot με ονομα Thodor1s Workspace για να εχω σημα και στο laptop και στο κινητο μου, εδω πανω (εναν οροφο) μακρυα απο το modem :smt024 . Εδω πανω στο desktop εχω 3 σκληρους, εναν SSD που εχει μεσα Windows και προγραμματα, εναν για ταινιες και anime και εναν για ολα τα υπολοιπα... Για καποιο λογο, οταν βαζω φακελους του C (ο SSD) κοινοχρηστους για να μπορω να διαβαζω και να γραφω αρχεια στο laptop δουλευει. Το ιδιο και για τον σκληρο με τα αρχεια του laptop. Αλλα στους αλλους 2 στo desktop, εκει που οντως εχω τα αρχεια μου ( ](*,) ), οταν βαζω φακελους κοινοχρηστους στην οικιακη ομαδα, για καποιο λογο μου πεταει: δεν ηταν δυνατη η κοινη χρηση του φακελου σας... Τι πιστευετε εσεις οτι φταιει? Σοβαρα ψαχω για κανενα μισαωρο τωρα και δεν εχω βρει τιποτα... πουθενα στο web ομως! :-(
Λογικά δεν μπερδεύτηκα μόνο εγώ ... γράψε το λίγο πιο "καθαρά" αν μπορείς!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level

Re: Πρόβλημα με κοινή χρήση φακέλων σε 2ο σκληρό...

Post by ThOdOr1s » Wed Nov 21, 2012 11:28 pm

Ωραια, ας ξεκινησουμε με το εξης, υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται connectify και κανει την καρτα δυκτιου σου wi fi hotspot...(pic2 related) το My workspace που λεει, ειναι ακριβως αυτο, εχει φτιαξει ο υπολογιστης ενα hotspot, και ειναι και συνεδεμενος σε αυτο... αλλα λεει χωρις προσβαση στο internet γιατι δεν περνει internet απο εκει, αλλα απο το Home, με αρκετες USB επεκτασεις και Wi-fi, εγω το Home group το εχω φτιαξει στο My workspace γιατι το Home δεν εχει ποτε σημα στο γραφειο μου εκει που δουλευω με το laptop... Και το συκτιο εγινε κανονικα, και ολα δουλευουν ρολοι, και απο τον πρωτο σκληρο του pc βλαπω τους φακελους με τα αρχεια στο laptop, και απο τον σκληρο του λαπτοπ βλεπω τα αρχεια του desktop, απλα, το desktop μου εχει αλλους 2 σκληρους, και οταν παω βαλω setting οινη χρηση φακελου με οικιακη ομαδα, μου πεταει το εξης (pic1 related)
Τι να κανω για να μπορω να κανω share αρχεια απο το Desktop στο Laptop? Τα εχω ολα σωσμενα στους σκληρους που δεν συνδεονται, BTW, οι σκηροι ειναι Segate και Western Digital, 7200 και 5400 rpm, 1 και 2 tb αντιστοιχα...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Elementary OS
Post Reply

Return to “Software”