Κυκλοφορεί η πρώτη Beta έκδοση 7 του Internet Explorer το ερχόμενο καλοκαίρι. Από τι φαίνεται μετά την κυριαρχία του IE στην αγορά οι κατασκευάστες του πρέπει να έκανα κανένα συμβόλαιο του τύπου: "Θα είμαστε σε άδεια μέχρι κάποιος άλλος browser να καταλάβει το 5%". Έχει να δούμε κάτι καινούργιο στον Internet Explorer από... δε θυμάμαι.
merged
ξέχασα το link στο άρθρο
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/02/15/373104.aspx[/url]
Internet Explorer 7 από το καλοκαίρι
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Έλα ρε μην το αποπαίρνεις το παιδί!! Και εγώ πάντα απο κάτω ποστάρω 

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
και εσένα σε αποπαίρνω 
πάντως σχετικά με το θέμα. δεν ξέρω αν διαβάσατε το blog που δίνει παραπάνω ο yioan, αλλά πέφτει πολύ κράξιμο στην microsoft, γενικότερα για την μη υποστήριξη των προτύπων καθώς και ότι αποφασίσανε να κάνουνε τώρα update που υποσκελίζονται σιγα σιγά από τον ff

πάντως σχετικά με το θέμα. δεν ξέρω αν διαβάσατε το blog που δίνει παραπάνω ο yioan, αλλά πέφτει πολύ κράξιμο στην microsoft, γενικότερα για την μη υποστήριξη των προτύπων καθώς και ότι αποφασίσανε να κάνουνε τώρα update που υποσκελίζονται σιγα σιγά από τον ff
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]