Πριν λίγο καιρό είχα φορτώσει το Alcohol 120 για αναγνωση image αρχείων.
Ώς γνωστόν μου εμφάνιζε ένα επιπλέον DVD Driver με την επιλογή όταν έκανες δεξί click "Άνοιγμα Εικόνας .." ("Mount Image..").
Παράλληλα είχα φορτώσει και το PowerISO αλλα δέν εμφάνιζε κάποιο driver εκτός και αν το ρύθμιζες εκείνη την στιγμή .
Σε μία τρίτη κακιά μου μοίρα φόρτωσα και το BlindWrite αλλα ούτε και αυτό εμφάνιζε κάποιο εικονικό οδηγό.
Το Πρόβλημα :
Έκανα τα πάντα Uninstall και φόρτωσα ένα νέο build του Alcohol 120, και τώρα έχω 2 επιπλέον οδηγούς DVD εκ των οποίων κανένας δεν έχει την επιλογή "Mount Image.." με το δεξί click (τα βλέπει ως DVD drivers κανονικα..)
Σε μία δεύτερη φάση το ίδιο το Alcohol αναγνωρίζει ως εικονικό μόνο τον ένα απο τα δύο επιπλέον Drivers..!
Δοκίμασα :
- Επανεγκατάσταση του Alcohol
- Uninstall της μίας συσκεύης απο το Device Manager
- Καθάρισμα της Registry για τυχόν σκουπίδια
- Έλεγχος και μερικά delete απο το StartUp των Windows
Αποτέλεσμα : Τζίφος
Όποιος έχει μια ικανοποιητική απάντηση.. θα το εκτιμήσω..!
Alcohol 120 και Virtual Drivers
Για να καταλάβω θες να σβήσεις τις εικονικές συσκυες απο το my computer σου ή απλα να τις κανεις mount??
Για το πρώτο οταν ανοιγεις το alcohol υπαρχει μια επιλογη απο τις κάθετες στο αριστερο μέρος που ονομάζεται virtual devices. Με το που θα το πατησεις θα ανοιξει ενα παραθυρο και μεσα θα έχει ενα drop down list με αριθμους.Εσένα θα λεει 1 ή 2 ..Αν δεν θες καμια εικονικη συσκευη πατα το 0
Αν παλι θες εικονικη συσκευη και δεν ξερεις πως να την φορτώσεις υπαρχει τροπος.Ανοιγεις παλι alcohol και κανεις browse για iso mds mdf αναλογα τι εχεις ..Οταν το βρεις το alcohol μονο του θα κάνει την δουλεια του και θα φορτώσει αυτο που θες σε μια εικονικη συσκευη.
Μονο για φορτωμα και οχι για αντιγραφές υπαρχει καλυτερο-ελαφρυτερο πιο καλα κρυμενο προγραμα που δεν θυμάμαι πως λέγεται..Το χω στο πισι σπιτι και τρεχει για παντα...Οταν παω σπιτι θα στο στείλω.
Για το πρώτο οταν ανοιγεις το alcohol υπαρχει μια επιλογη απο τις κάθετες στο αριστερο μέρος που ονομάζεται virtual devices. Με το που θα το πατησεις θα ανοιξει ενα παραθυρο και μεσα θα έχει ενα drop down list με αριθμους.Εσένα θα λεει 1 ή 2 ..Αν δεν θες καμια εικονικη συσκευη πατα το 0
Αν παλι θες εικονικη συσκευη και δεν ξερεις πως να την φορτώσεις υπαρχει τροπος.Ανοιγεις παλι alcohol και κανεις browse για iso mds mdf αναλογα τι εχεις ..Οταν το βρεις το alcohol μονο του θα κάνει την δουλεια του και θα φορτώσει αυτο που θες σε μια εικονικη συσκευη.
Μονο για φορτωμα και οχι για αντιγραφές υπαρχει καλυτερο-ελαφρυτερο πιο καλα κρυμενο προγραμα που δεν θυμάμαι πως λέγεται..Το χω στο πισι σπιτι και τρεχει για παντα...Οταν παω σπιτι θα στο στείλω.
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Λάθος Μου.. Δεν ήμουν αρκετά επεξηγηματικός ..!
Θέλω να ξεφορτωθώ το ένα (ουσιαστικά Άχρηστο) driver..αυτό που δεν αναγνωρίζεται ως εικονικό..!
To Alcohol αναγνωρίζει το ένα ως εικονικό ένω το άλλο το αναγνωρίζει ώς πραγματική συσκευή.. και μαλιστα η συσκευή αυτή αναφέρεται ως SCSI..!!
Ακόμα και με την Registry πάλεψα .. αλλα τζίφος..!
Θέλω να ξεφορτωθώ το ένα (ουσιαστικά Άχρηστο) driver..αυτό που δεν αναγνωρίζεται ως εικονικό..!
To Alcohol αναγνωρίζει το ένα ως εικονικό ένω το άλλο το αναγνωρίζει ώς πραγματική συσκευή.. και μαλιστα η συσκευή αυτή αναφέρεται ως SCSI..!!
Ακόμα και με την Registry πάλεψα .. αλλα τζίφος..!