Χρειαζομαι απεγνωσμενα τισ γνωσεις οποιουδηποτε μπορει να με βοηθησει!!!Απο σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη μου βγαζει συνεχως προηδοποιητικα μηνυματα του τυπου :
"Parasite Alert
A parasite has found on your computer.This parasite is minitoring the URL's that you visit when you surf the web and also pops ads up at you..."
Τι ειναι αυτο το ...παρασιτο και που βρεθηκε?? Ιος να υποθεσω οτι ειναι?Σοβαρα ας μου πει οποιος γνωριζει.Ολη την ωρα εμφανιζονται προειδοποιησεις οτι καποιοσ εχει προσβαση στον υπολογιστη μου και οτι μπορει να μου παρει τουσ κωδικους μου .Οτι αν δεν το διορθωσω αμεσα τα πραγματα θα γινουν χειροτερα, αλλαζει συνεχως η αρχικη μου σελιδα στο Ιντερνετ απο μονη της και διαφορα ηλιθια προγραμματα εγκαθιστανται στον υπολογιστη μου απο μονα τους.Τι ειναι ολα αυτα ρε παιδια?Κινδυνευω να μεινω χωρις υπολογιστη λιγο πριν την εξεταστικη?Πρεπει να πω βεβαια οτι ολα αυτα ξεκινησαν απο τη στιγμη που σημερα το πρωι μπηκα στο venus και ολα αυτα τα μηνυματα εμφανιζοντα συχνοτερα καθε φορα που επιχειρω να μπω στο forum.Εχει καμια σχεση αυτο?
PLEASE HELP!!
PC problem
Προφανώς αύτα τα μηνύματα σου βγαίνουν σαν pop-up την ώρα που είσαι στο internet αν όντως είναι έτσι και δεν τα βγάζει κάποιο πρόγραμμα όπως anti-virus η τα ίδια τα windows δεν έχεις πρόβλημα.
Όσο για το ότι σου αλλάζει η αρχικλη σελίδα του internet explorer πρέπει να φταίνε κατι μικρά προγραμματάκια που λέγονται spyware και μπαίνουν στο pc και σαν στόχο έχουν να σου πετάνε διαφημιστικά κάποια στέλνουν πληροφορίες για σένα που ίσως χρησιμοποιούνται για spam γενικα όχι επικίνδυνα αλλά σου πρίζουν τα @@.
Λύση
http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/
είναι ένα πρόγραμμα που πετάει όλες αυτές τις βλακείες το χρησιμοποιώ έδω και ένα χρόνο και εχω βρεί την ησυχία μου
Το εγκαθιστάς κάνεις μετα check update απο το πρόγραμμα για να το ενημερώσεις (κάθε 15 μέρες να κοιτάς για update.Μετά κάνεις ένα scan και σου βγάζει μια λίστα με όλα αυτά τα αρχεία και τέλος τα κάνεις delete that's all.
Ελπίζω όντως η υποθεση μου για το που οφείλονται αυτά τα μηνύματα να είναι σωστή αλλίως αυτό δε θα λύσει το πρόβλήμα σου.Πάντως έτσι και αλλιώς καλό είναι όλοι να έχουμε ένα πρόγραμμα σαν αυτό και να το τρέχουμε συχνά είτε έχουμε πρόβλημα είτε όχι
Όσο για το ότι σου αλλάζει η αρχικλη σελίδα του internet explorer πρέπει να φταίνε κατι μικρά προγραμματάκια που λέγονται spyware και μπαίνουν στο pc και σαν στόχο έχουν να σου πετάνε διαφημιστικά κάποια στέλνουν πληροφορίες για σένα που ίσως χρησιμοποιούνται για spam γενικα όχι επικίνδυνα αλλά σου πρίζουν τα @@.
Λύση
http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/
είναι ένα πρόγραμμα που πετάει όλες αυτές τις βλακείες το χρησιμοποιώ έδω και ένα χρόνο και εχω βρεί την ησυχία μου
Το εγκαθιστάς κάνεις μετα check update απο το πρόγραμμα για να το ενημερώσεις (κάθε 15 μέρες να κοιτάς για update.Μετά κάνεις ένα scan και σου βγάζει μια λίστα με όλα αυτά τα αρχεία και τέλος τα κάνεις delete that's all.
Ελπίζω όντως η υποθεση μου για το που οφείλονται αυτά τα μηνύματα να είναι σωστή αλλίως αυτό δε θα λύσει το πρόβλήμα σου.Πάντως έτσι και αλλιώς καλό είναι όλοι να έχουμε ένα πρόγραμμα σαν αυτό και να το τρέχουμε συχνά είτε έχουμε πρόβλημα είτε όχι