Πρόβλημα με anonymity tool
- xydas
- byte level
- Academic status: 4th year
Πρόβλημα με anonymity tool
Γεια σας παιδιά εδω και λίγο καιρο έχω κατεβάσει ενα εργαλείο απόκρυψης της ip και των διάφορων άλλων πληροφοριών που μπορεί καθε web site αποκτήσει απο μια και μόνο επίσκεψη σου.Το πρόγραμμα αυτο ειναι το steganos internet anonym 2006 (free για 30 μέρες) που είναι απο τα πιο διάσημα και αποτελεσματικά.Εχω το εξής πρόβλημα,δίνοντας την εντολή στο πρόγραμμα να αποκρύψει την ip μου, σταματά να λειτουργει ο internet explorer καθώς και οποιοσδήποτε άλλος browser που χρησιμοποιώ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι λόγω των διάφορων proxy servers που χρησιμοποιεί μάλλον η firewall του router (καλώς ή κακώς δεν χρησιμοποιώ αλλη firewall) το εμποδίζει.Όμως και αφότου έκλεισα την firewall συνεχιζόταν το ίδιο πρόβλημα..Ο browser δηλαδή σταματά να έμφανίζει τις σελίδες και όποια διεύθυνση και αν του ορίσω μου βγάζει οτι δεν είναι διαθέσιμη,οτι δεν υπάρχει κτλ.Στην πραγματικότητα δεν αναζητά την σελίδα.Με το που ορίζω την διεύθυνση μου βγάζει το μήνυμα,σαν να μην είμαι συνδεδεμένος και να του ζητάω να φορτώσει μια σελίδα.Η ίδια ακριβώς αντίδραση!Μόλις πάλι απενεργοποιήσω την απόκρυψη της ip μέσω του προγράμματος όλα επανέρχονται..Ξέρεις κανείς τί μπορεί να συμβαίνει;
- xydas
- byte level
Ναι,εννοείται!Το κοίταξα ,αλλά οι επιλογές του περιορίζονται σε θέματα που αφορούν στο ποσο συχνά θα αλλάζει την ip σου,πόσο συχνά θα ανανεώνει τους proxy κτλ.Δεν έχει καποια επιλογή που να συνδέεται με το πρόβλημα.Πιστεύω οτι ειναι κατι εκτός προγράμματος που εμποδίζει τον κάθε browser να λειτουργήσει.Και το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στον browser καθώς οι άλλες εφαρμογές που απαιτούν συνδεσιμότητα ,π.χ msn messenger, λειτουργούν κανονικά...

- xydas
- byte level
Αυτό που λες έχει μια λογική, αλλα το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτόματο και ρυθμίζει αυτές τις παραμέτρους απο μόνο του.Σε άλλα προγράμματα αυτού του τύπου όντως πρέπει να ρυθμίσεις από μόνος σου κάποια πράγματα στον browser,σε αυτό ομως όχι!Επιπλέον όταν ''ανοίξω'' κάποιον browser το πρόγραμμα το καταλαβαίνει και σε ένα πλαίσιο εμφανίζει τον εν λόγω browser ως anonymizer application.Δηλαδή από την στιγμή που θα του ζητήσεις να αποκρύψει την ip σου αναγνωρίζει από μόνο του σε ποιες εφαρμογές θα το κάνει..Αρα δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω καποια επιπλέον ρύθμιση στον browser..Διορθώστε με αν κάνω λάθος