Λοιπον δεν ειμαι κανενας ασχετος αλλα εχω ενα προβλημα στο να κανω format στο pc μου...
Ξεκινοντας εχω δημιουργησει drivers σκληρου σε δισκετα απο το cd της μητρικης μου.Αναβω το Pc και βαζω το cd των Winxp (το κανω να μπουταρει πρωτα απο το cd) και ωραια και καλα ξεκιναει ...
Στη συνεχεια μου ζητα να πατησω το F6 ετσι ωστε να κοιταξει στον σκληρο αν υπαρχει αλλο λειτουργικο,ναι αλλα δεν συμβαινει τπτ, και με τη δισκετουλα γεματη drivers, και στη θεση της....
Εκτος απο το να παρω αλλο floppy(αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα το floopy γιατι τα κανει ολα μια χαρα) ή να μην δουλευει το πληκτρο F6,το στο καλο αλλο μπορει να συμβαινει???
Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη (γιατι θα το σπασω στο τελος )
Ευχαριστω..
(Δεν υπαρχει f-lock πληκτρο και επισης δοκιμασα και αλλο πληκτρολογιο)
Δεν μπορω να κανω format :-(
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι στο F6 στο σημείο που λέει "Press F6 to install any third party SCSI or RAID drivers"; Στο σημείο αυτό δεν κοιτάει για άλλο λειτουργικό αλλά για τον controller του σκληρού σου.
Σε αυτή την περίπτωση, driver βάζεις μόνο αν δεν αναγνωρίζεται ο IDE controller σου αυτόματα (π.χ. αν είναι πολύ περίεργος & καινούριος ή έχει RAID, δηλαδή αν δεν αναγνωριστεί αυτόματα). Αν είναι ένας απλός IDE controller (π.χ. SATA με IDE emulation αντί για RAID στο BIOS) τότε δεν θες drivers κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Σε αυτή την περίπτωση, driver βάζεις μόνο αν δεν αναγνωρίζεται ο IDE controller σου αυτόματα (π.χ. αν είναι πολύ περίεργος & καινούριος ή έχει RAID, δηλαδή αν δεν αναγνωριστεί αυτόματα). Αν είναι ένας απλός IDE controller (π.χ. SATA με IDE emulation αντί για RAID στο BIOS) τότε δεν θες drivers κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.