[request]Video edit programs
- zweistein
- Wow! Terabyte level
[request]Video edit programs
καλημέρα παιδιά!
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς..??
Βασικά ψάχνω να βρω κάποια προγράμματα για να κάνω 2 πράγματα..
1_. Θέλω ένα πρόγραμμα που να κάνει record ό,τι δείχνει η οθόνη μου για ένα χρονικό διάστημα που θέλω εγώ.. και να το αποθηκεύει σε μορφή .avi ή κάποια άλλη επεξεργάσιμη μορφή..
2_. Θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω edit σε αρχεία βίντεο, όπου να μπορώ να ελέγχω τα Frames, να βάζω μουσική, να ‘κόβω’ και να ‘ράβω’ βιντεάκια μεταξύ τους αλλά και να εμφανίζω χαρακτήρες κειμένου σε στιλ εισαγωγής είναι επιλόγου..
some help plix plox....!
any ideas?
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς..??
Βασικά ψάχνω να βρω κάποια προγράμματα για να κάνω 2 πράγματα..
1_. Θέλω ένα πρόγραμμα που να κάνει record ό,τι δείχνει η οθόνη μου για ένα χρονικό διάστημα που θέλω εγώ.. και να το αποθηκεύει σε μορφή .avi ή κάποια άλλη επεξεργάσιμη μορφή..
2_. Θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω edit σε αρχεία βίντεο, όπου να μπορώ να ελέγχω τα Frames, να βάζω μουσική, να ‘κόβω’ και να ‘ράβω’ βιντεάκια μεταξύ τους αλλά και να εμφανίζω χαρακτήρες κειμένου σε στιλ εισαγωγής είναι επιλόγου..
some help plix plox....!
any ideas?

- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Για το 1 :
http://www.deskshare.com/msr.aspx
http://www.sharewareconnection.com/my-s ... er-pro.htm
Και για to 2:
Για video editing δες αν κάνει όλα αυτα που θέλεις το VirtualDub. Σίγουρα κόβει και ράβει videos, σίγουρα τα συμπιέζει και τους αλλάζει encoding, σίγουρα μπορείς να βάλεις δίκο σου ήχο πάνω από video, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να να εμφανίζεις χαρακτήρες κειμένου σε στιλ εισαγωγής είναι επιλόγου κτλ.
YΓ. Google is your friend!
http://www.deskshare.com/msr.aspx
http://www.sharewareconnection.com/my-s ... er-pro.htm
Και για to 2:
Για video editing δες αν κάνει όλα αυτα που θέλεις το VirtualDub. Σίγουρα κόβει και ράβει videos, σίγουρα τα συμπιέζει και τους αλλάζει encoding, σίγουρα μπορείς να βάλεις δίκο σου ήχο πάνω από video, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να να εμφανίζεις χαρακτήρες κειμένου σε στιλ εισαγωγής είναι επιλόγου κτλ.
YΓ. Google is your friend!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Επίσης για το 1 σου προτείνω το camtasia, αν και απ' ό,τι θυμάμαι πρέπει να περάσεις και το δικό του codec (techsmith). Δεν έχω κάποιο link να σου δώσω γιατί είχα βρει παλιότερα μια full version του σ' ένα περιοδικό. Πάντως μπορείς να αποθηκεύσεις και σε κάποιο από τα γνωστά format, όπως .avi.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- weralacroix
- byte level
- the_night_watchman
- Mbyte level
Re: [request]Video edit programs
Καλησπέρα σε όλους!!!! 
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο (κατα προτίμηση) FREE πρόγραμμα για video editing?
Θέλω να κάνει περίπου ότι και το windows movie maker (συνδυασμούς απο εικόνες,ήχους,video,συρραφές, εφέ,κλπ), ωστόσο θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω και κάποιο άλλο, καλύτερο πρόγραμμα!
Any suggestions...? :smt063
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο (κατα προτίμηση) FREE πρόγραμμα για video editing?
Θέλω να κάνει περίπου ότι και το windows movie maker (συνδυασμούς απο εικόνες,ήχους,video,συρραφές, εφέ,κλπ), ωστόσο θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω και κάποιο άλλο, καλύτερο πρόγραμμα!
Any suggestions...? :smt063
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
- AnINffected
- Gbyte level
Για video editing δοκιμάστε το VirtualDubMod, αν και νομίζω οτί δέχεται σαν είσοδο μόνο .avi αρχεία.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

-
- Gbyte level
Προσωπικά για editing χρησιμοποιώ το VirtualDub και μέτα το περνάω από το windows movie maker για να προσθέσω λίγο WOW factor
- the_night_watchman
- Mbyte level
Ευχαριστώ πολύ!!!
Θα το ψάξω μέσα στις διακοπές...
Θα το ψάξω μέσα στις διακοπές...