Εχω ένα μικρό προβληματάκι - ζητείται βοήθεια.
Εγκαθιστώ Serv-u 4.1 (registered) και προσπαθώ να ανοίξω έναν ftp server πάνω στο P.C μου. Παίρνω το IP address απο το ειδικό πεδίο του serv-u που μου δίνει την ip μου. Στήνω τον SERVER απο τα settings αλλά μου βγάζει συνεχώς unable to connect απο οποιοδήποτε ftp. Γιατί; Any help?
SERV-U HELP
servu-ftp
γράψε netstat -a στο command line να δεις εάν το port 21 είναι ανοικτό. Λογικά πρέπει να βρίσκεται στη κατάσταση LISTENING
δοκίμασε και την εντολή ipconfig για το ip σου μήπως και σου δίνει κάτι άλλο.
δοκίμασε και την εντολή ipconfig για το ip σου μήπως και σου δίνει κάτι άλλο.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Εάν τρέχει ο server δοκίμασε καταρχάς να συνδεθείς στο 127.0.0.1 ή στο localhost.Εάν δεν συνδεθεί καν εκεί(δηλαδή δεν πάρεις τπτ σαν reply απλά refused) τοτε ή δεν τρέχει το service ή δεν τρέχει στο port 21 η απλά δεν έχεις auth να κάνεις εκεί Login(οπότε κοιτάς τπτ config στο service).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie