Εδώ και καιρό οι εταιρίες που παρέχουν δωρεάν sms στο internet γίνονται όλο και λιγότερες. Οι μόνες που γνωρίζω και παίζουν αξιόπιστα στην Ελλάδα είναι η mycosmos και η otenet. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνδεθείς κάθε φορά στα αντίστοιχα sites για να στείλεις το μήνυμα.
Ένα πρόγραμμα που απλοποιεί τη διαδικασία αποστολής SMS από το pc είναι το SMS Notifier.
Σε ειδοποιεί στο κινητό για όλα τα email που έχεις. Υποστηρίζει πολλές εταιρίες αλλά και mycosmos(10 free sms) και otenet(20 free sms). Υπάρχει plugin και για vodafone αλλά χρεώνει τον αριθμό τηλεφώνου του χρήστη. Με το πρόγραμμα μπορείς επίσης να στέλνεις απευθείας από το pc σου μηνύματα αλλά και να το
ρυθμίσεις για να σε ειδοποιεί για τα mail σου.
Μπορείς να το κατεβάσεις από το http://www.sharpteam.gr αλλά πρέπει να προσθέσεις χειροκίνητα τα plugin για τα free sms και για τα επιπλέον πρωτόκολλα. Δεν είναι δύσκολο όμως απλά αντιγράφεις τα dll στους αντίστοιχους καταλόγους.
Υποστηρίζει επίσεις msn, yahoo, gmail, pop3 mail accounts και πολλές sms εταιρίες.
Ελπίζω να βοήθησα.
Free SMS και Email Notification
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κάτσε γιατί σε έχασα. Εγώ ας πούμε δικαιούμαι από την otenet 20 sms την μέρα. Και πρέπει να μπαίνω στο site της. Αυτό το προγραμματάκι τι ακριβώς κάνει? Ειδοποιεί το κινητό για emails αλλά με τα sms τι γίνεται? Αυτό δεν κατάλαβα...
Με την Wind τι γίνεται χρεώνει και αυτή τις υπηρεσίες?

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Για να συνδεθείς εκεί πρέπει ο παροχέας ίντερνετ που έχεις να είναι η Οτενέτ. Και δικαιούσαι 20 sms καθημερινά φτάνει να μην έχεις ξεπεράσει τα 250 σε ένα μήνα.sandra wrote:Εγώ ας πούμε δικαιούμαι από την otenet 20 sms την μέρα. Και πρέπει να μπαίνω στο site της.
Το e-mail notifier είναι άλλο πράγμα. Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά για όσους έχουν καταφέρει να κρατήσουν το mail τους καθαρό από junkmails. Ειδάλλως θα λαμβάνεις 900 sms την ημέρα!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
sandra:
Το πρόγραμμα αυτό κάνει χρήση των υπηρεσιών της otenet της mycosmos, της vodafone και άλλων εταιριών SMS για να σου στείλει το notification στο κινητό.
Επίσης μπορείς να στείλεις απευθείας sms από το desktop σου χωρίς να φας μια ώρα για να συνδεθείς στην οτενετ.
Η wind δε γνωρίζω αν έχει τέτοιες υπηρεσίες (web sms) στους χρήστες της... Αν έχει μπορούμε να το τσεκάρουμε
para:
Γι αυτό το λόγο έχει το πρόγραμμα δυνατότητα να σε ενημερώνει στο κινητό μόνο για συγκεκριμένες διευθύνσεις email ή για συγκεκριμένα keywords που περιέχει το subject.
Ανάλογα με το πόσο διαδεδομένο θα γίνει το πρόγραμμα θα αναπτυχθούν στο μέλλον ακόμα περισσότερες δυνατότητες (πχ εκτός του whitelisting και το blacklisting κλπ).
Το πρόγραμμα είναι ακόμα σε Alpha έκδοση και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για νέα χαρακτηριστικά.
Το πρόγραμμα αυτό κάνει χρήση των υπηρεσιών της otenet της mycosmos, της vodafone και άλλων εταιριών SMS για να σου στείλει το notification στο κινητό.
Επίσης μπορείς να στείλεις απευθείας sms από το desktop σου χωρίς να φας μια ώρα για να συνδεθείς στην οτενετ.
Η wind δε γνωρίζω αν έχει τέτοιες υπηρεσίες (web sms) στους χρήστες της... Αν έχει μπορούμε να το τσεκάρουμε

para:
Γι αυτό το λόγο έχει το πρόγραμμα δυνατότητα να σε ενημερώνει στο κινητό μόνο για συγκεκριμένες διευθύνσεις email ή για συγκεκριμένα keywords που περιέχει το subject.
Ανάλογα με το πόσο διαδεδομένο θα γίνει το πρόγραμμα θα αναπτυχθούν στο μέλλον ακόμα περισσότερες δυνατότητες (πχ εκτός του whitelisting και το blacklisting κλπ).
Το πρόγραμμα είναι ακόμα σε Alpha έκδοση και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για νέα χαρακτηριστικά.