Μάλιστα, οι δημιουργοί του έχουν βάλει ως στόχο να πετύχουν παγκόσμιο ρεκόρ Guiness στον αριθμό των downloads μέσα στις πρώτες 24 ώρες!
δηλαδή έχει προγραμματιστεί για αύριο να γίνει το recordmozilla wrote: Please download Firefox 3 by 17:00 UTC on June 18, 2008. That's 10:00 a.m. in Mountain View, 1:00 p.m. in Toronto, 2:00 p.m. in Rio de Janeiro, 7:00 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 9:00 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 1:00 a.m. in Beijing and 2:00 a.m. in Tokyo.
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν είναι!ailouros wrote:Είναι σαφώς πιο βαρύς ή φταίει ότι έχω φουλάρει cpu το τελευταίο 2ημερο χωρίς σταματημό; ΑΝ το πρώτο θα ξενερώσω
Είσαι ο μόνος που ξέρω που να μην προτιμά το ClearType...rapadder wrote:Προτίμησα να μην βάλω Cleartype μιας και γενικά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που εμφανίζονται τα Windows. Με το Cleartype το πρόβλημα διορθώνεται στον Firefox, αλλά δεν θα ήθελα να το έχω μόνο και μόνο για αυτό το πρόγραμμα. Δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, απλά το αναφέρω.
same heremikem4600 wrote:Πέταξα τον Safari και το γύρισα σε Firefox πάλι.