AVG 8.0 - BUG!
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
AVG 8.0 - BUG!
Σήμερα το πρωί ανοίγοντας το AVG μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι το user32.dll του συστήματος μου είναι infected με τον psw.banker4.apsa..
Στον υπολογιστή μου ξέρω πολύ καλά τι τρέχω και δεν υπάρχει περίπτωση ξαφνικά να κόλλησα dll hooker από το υπερπέραν..
Long Made Short , το PC μου και τα PC άλλων 2 φίλων μου χαροπαλεύουν χάρη στο τελευταίο update του AVG 8.0 και από οτι βλέπω το ίδιο κάνουν και πολλά άλλα PC παγκοσμίως..!
http://community.livejournal.com/comput ... 92734.html
Έχω μαζέψει 3 laptop τώρα που bootarαν linux για να τους κάνω τεχνητή αναπνοή , αλλά ανάθεμα και αν έχω καταλάβει τι άλλο έχει αφαιρέσει..!
Είναι από τα χειρότερα bugs που μου έχουν συμβεί από πρόγραμμα , AVG --
Στον υπολογιστή μου ξέρω πολύ καλά τι τρέχω και δεν υπάρχει περίπτωση ξαφνικά να κόλλησα dll hooker από το υπερπέραν..
Long Made Short , το PC μου και τα PC άλλων 2 φίλων μου χαροπαλεύουν χάρη στο τελευταίο update του AVG 8.0 και από οτι βλέπω το ίδιο κάνουν και πολλά άλλα PC παγκοσμίως..!
http://community.livejournal.com/comput ... 92734.html
Έχω μαζέψει 3 laptop τώρα που bootarαν linux για να τους κάνω τεχνητή αναπνοή , αλλά ανάθεμα και αν έχω καταλάβει τι άλλο έχει αφαιρέσει..!
Είναι από τα χειρότερα bugs που μου έχουν συμβεί από πρόγραμμα , AVG --
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: AVG 8.0 - BUG!
Ψαξε να δεις αν κραταει κανα log για τις ενεργειες που κανει.
Κι εσυ εχεις linux, τι τα θες τα Windoze
. Αυτα τα embedded δε κανουν καλο
btw, σε ειδα σημερα στα κατενεμημενα. Distributed Informatics.
Προτείνω GuardDog Clones και επικοινωνια με κεντρικο υπολογιστη για γρηγορη εξερευνηση του περιβαλλοντος και mapping
ωστε καθε GuardDog κλώνος να ξερει και τον υπολοιπο χωρο ανεξαρτητα απο το αν εχει περασει/δει απο εκει/αυτον.
Κι εσυ εχεις linux, τι τα θες τα Windoze

btw, σε ειδα σημερα στα κατενεμημενα. Distributed Informatics.
Προτείνω GuardDog Clones και επικοινωνια με κεντρικο υπολογιστη για γρηγορη εξερευνηση του περιβαλλοντος και mapping
ωστε καθε GuardDog κλώνος να ξερει και τον υπολοιπο χωρο ανεξαρτητα απο το αν εχει περασει/δει απο εκει/αυτον.

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Πέστα..~~Wind~~ wrote:Κι εσυ εχεις linux, τι τα θες τα Windoze. Αυτα τα embedded δε κανουν καλο
![]()
Το πρόβλημα το έλυσα στους 2 από τους 3 υπολογιστές!
Ευτυχώς στον φάκελο windows\system32\dllcache\ υπάρχει αντίγραφο του user32.dll , το οποίο λειτουργεί .. !
( και ευτυχώς δεν το έκανε move to vault το AVG..)
Ο τρίτος υπολογιστής παραμένει αγιάτρευτος!

Μπά έχω στα σκαριά και φτιάχνω μια Mini-κβαντική CPU οπότε δεν θα χρειαστεί .. (Doing , ότι ναναι λέω....~~Wind~~ wrote:GuardDog Clones και επικοινωνια με κεντρικο υπολογιστη για γρηγορη εξερευνηση του περιβαλλοντος και mapping

- ~~Wind~~
- Gbyte level

- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ορίστε και η ανακοίνωση από το e-pcmag:
------------------------------------Το γνωστό δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό AVG antivirus ενσωμάτωσε πρόσφατα μια ανανέωση, η οποία περιλαμβάνει μια εσφαλμένη προειδοποίηση. Ειδικότερα, με την εν λόγω ανανέωση, το AVG antivirus θεωρεί ότι το αρχείο user32.dll των Windows περιλαμβάνει ένα επικίνδυνο trojan. Το πρόγραμμα προτείνει τη διαγραφή του εν λόγω αρχείου, η οποία δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους χρήστες.
Αναφέρθηκαν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο χρήστης έσβησε το εν λόγω αρχείο, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται σε ατέρμονα κατά τη διαδικασία φόρτωσης του λειτουργικού συστήματος. Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η εσφαλμένη προειδοποίηση του AVG εμφανίζεται αποκλειστικά σε περιβάλλον Windows XP.
Η εταιρεία διέθεσε πολύ γρήγορα νέο update που διορθώνει το πρόβλημα. Οι χρήστες που δεν πρόλαβαν τη νέα ενημέρωση και διέγραψαν το user32.dll, καλούνται τώρα να χρησιμοποιήσουν το CD εγκατάστασης των Windows και να επιδιορθώσουν το σύστημά τους μέσα από τη σχετική επιλογή.
ΠηγήΗ εταιρία ασφαλείας AVG μετά το σοβαρό πρόβλημα που δημιούργησε το Antivirus της αναγνωρίζοντας από λάθος το αρχείο συστήματος των Windows user32.dll σαν μολυσμένο, καταστρέφοντας την εγκατάσταση του λειτουργικού, ανακοίνωσε πως θα δώσει χωρίς κόστος μια ετήσια άδεια σε όσους έχουν την παλαιότερη έκδοση του antivirus της, ή μια δωρεάν ανανέωση σε όσους τρέχουν ήδη την τελευταία.
Όπως ανακοινώθηκε οι χρήστες της έκδοσης 7.5 θα μπορέσουν να ανανεώσουν στην έκδοση 8.0 και οι χρήστες της 8.0 θα έχουν έναν χρόνο δωρεάν επέκταση της αδείας τους. Καλύπτονται και οι χρήστες του δωρεάν antivirus της AVG με άδεια για χρήση του AVG antivirus 8.0.
Η εταιρία θα αρχίσει να επικοινωνεί με τους χρήστες για τον τρόπο απόκτησης της άδειας.
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Λολ το έπαθε το λάπτοπ της αδερφής μου.... Και την ακτηγόρισα ότι δεν ξέρει να το χειρίζετε και ότι το χάλασε. Ο ξερόλας ο πληροφορικάριος...

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Σήμερα το πρωί το AVG μου αναγνώρισε ώς ιό το κεντρικό .exe του Visual Studio .ΝΕΤ 2003 ( devenv.exe ) ..
Το οποίο αναγνώριστηκε σαν Trojan horse Downloader.Agent.APRT..
Πάντα είχα την υποψία οτι το Visual Studio ήταν ιός..
Πέρα από την πλάκα πάντως κάτι δεν πάει καλά με τα heuristics του AVG!
Τους έστειλα το exe σαν false-positive και προς το παρόν λύση είναι να μπεί σαν exception το Path του Visual studio IDE στο Resident Shield..
Το αμύντικό σύστημα του AVG έχει αρχήσει να προκαλεί αυτοάνωσο νόσημα στον υπολογιστή μου..
Πάντα είχα την υποψία οτι το Visual Studio ήταν ιός..

Τους έστειλα το exe σαν false-positive και προς το παρόν λύση είναι να μπεί σαν exception το Path του Visual studio IDE στο Resident Shield..
Το αμύντικό σύστημα του AVG έχει αρχήσει να προκαλεί αυτοάνωσο νόσημα στον υπολογιστή μου..

- ~~Wind~~
- Gbyte level
Ο πολεμος ξεκινησε!!AmmarkoV wrote:Σήμερα το πρωί το AVG μου αναγνώρισε ώς ιό το κεντρικό .exe του Visual Studio .ΝΕΤ 2003 ( devenv.exe ) ..
Πάντα είχα την υποψία οτι το Visual Studio ήταν ιός..![]()
![]()
Ευγε AVG, να μια εταιρια που ξερει τι πρεπει να κανει και πως(εκ των εσω).
Σε λιγο καιρο, "Your Computer is running Windows Vista, *must* Format!"

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Παιδιά έχω στο laptop το AVG 8.0.175 (free license) και τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που πάει να κάνει update μου γράφει το εξής:
Invalid Update Control CTF File
Δοκίμασα να το βγάλω και να το ξαναβάλω και πάλι τα ίδια. Any ideas?
Invalid Update Control CTF File
Δοκίμασα να το βγάλω και να το ξαναβάλω και πάλι τα ίδια. Any ideas?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \