Ερωτηση για πρόγραμμα αφαίρεσης θορύβου
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Ερωτηση για πρόγραμμα αφαίρεσης θορύβου
Ξέρε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα π να καθαρίζει τον ήχο απο κάποια ηχογράφηση???Ευχαριστώ...(Sorry αν είναι ξεκάρφωτο το post απλα δεν ήξερα π να το στείλω..) 

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
Re: Ερωτηση για πρόγραμμα
Τι εννοεις να καθαριζει τον ηχο; Να αφαιρει π.χ. τον περιβαλλοντα θορυβο; Νομιζω το audacity εχει παρομοιες δυνατοτητες και ειναι και τσαμπε. 

- SeniorCarbone
- Kilobyte level
Yπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα και plugins γι αυτή την δουλειά κάποια φθηνά κ άλλα >300$.
Εγώ εαν είναι βόμβος από monitor ή κάτι τέτοιο χρησιμοποιώ έτοιμα φίλτρα του Logic.
Επίσης παίζει ρόλο κ τι τύπου θόρυβος είναι, πχ εμφανίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι, είναι ηλεκτρονικός
ή περιβάλλον θόρυβος, έχει μεγάλη ένταση-διακυμάνση κτλπ. Οι ηλεκτρονικοί θόρυβοι εντοπίζονται κ φτοιάχνονται πολύ εύκολα.
Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία γιαυτό, αν κάνεις googling θα βρεις ίσως κ κάποια free αλλά δεν ξέρω πόσο
αποτελεσματικά είναι. Το πιο σημαντικό είναι να εντοπίσεις την πηγή θορύβου στην ηχογράφηση
ώστε να το διορθώσεις και να είσαι οκ κ στις επόμενες.
Εγώ εαν είναι βόμβος από monitor ή κάτι τέτοιο χρησιμοποιώ έτοιμα φίλτρα του Logic.
Επίσης παίζει ρόλο κ τι τύπου θόρυβος είναι, πχ εμφανίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι, είναι ηλεκτρονικός
ή περιβάλλον θόρυβος, έχει μεγάλη ένταση-διακυμάνση κτλπ. Οι ηλεκτρονικοί θόρυβοι εντοπίζονται κ φτοιάχνονται πολύ εύκολα.
Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία γιαυτό, αν κάνεις googling θα βρεις ίσως κ κάποια free αλλά δεν ξέρω πόσο
αποτελεσματικά είναι. Το πιο σημαντικό είναι να εντοπίσεις την πηγή θορύβου στην ηχογράφηση
ώστε να το διορθώσεις και να είσαι οκ κ στις επόμενες.
*--Common sense is not so common--*
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Χρησιμοποίησε τo Adobe Audition.
-
Re: Ερωτηση για πρόγραμμα αφαίρεσης θορύβου
Μεταφέρθηκε στο σωστό thread και μετονομάστηκε.
- Gewitter
- Academic status: PhD
Re: Ερωτηση για πρόγραμμα αφαίρεσης θορύβου
Eυχαριστώ Punisher..παιδιά τhanks βρήκα κάποια πράγματα στο google..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη