Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.
Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.
Εδώ και κάμποσο καιρό ο εκτυπωτης μου δεν λειτουργεί σωστά.Όταν τον βάζω να εκτυπώσει διαφάνειες πάντα κολλάει μετά την 4η και όταν επιλέγω να εκτυπώνει και από τις δύο πλευρές μιας σελίδας τότε όταν βγάζει το παράθυρο για να μου πει να γυρίσω τις σελίδες τότε το ανθρώπακι που δείχνει προς ποια μεριά πρέπει να γυριστούν είναι λάθος.Δηλαδή είναι γυρισμένο από την αντίστροφη μέρια από ότι πρέπει να ήταν.Στην αρχή όταν τον αγόρασα δούλευε κανονικά, τώρα μετά από 6 μήνες άρχισε να δημιουργεί πρόβλημα.Έκανα full scan με το Norton Antivirus 2003 το σύστημα για να δω αν έχει κάποιο ιό αλλά δεν βρήκε τίποτα.Mήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Αν είναι Usb αφού κάνεις την απεγκατάσταση καλό θα ήταν να αφήσεις το σύστημα να τον βρεί μονο του και μετα να το αφήσεις να βρεί τον driver αυτόματα (αν τον έχεις σε κάποιο Cd πχ βάλτο να ψάξει έκει.)Νομίζω ότι κάτι τέοιο θα βοηθούσε! Αν όχι όντως κατέβασε κάποιο Update από την κατασκευάστρια εταιρεία.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.
Γεια σας!Αυτον τον καιρο εχει προβλημα ο εκτυπωτης μου και δεν εκτυπωνει!!!!Οταν παω να εκτυπωσω αναβοσβηνει το μαυρο μελανι και δεν καταλαβαινω γιατι μετα ακυρωνεται η εκτυπωση του εγγραφου.Προσπαθησα να φωτοτυπησω κατι για να δω αν υπαρχει μαυρο μελανι και τυπωνε μια χαρα!!Γιατι ομως οταν παω να εκτυπωσω κατι πο το ιντερνετ ακυρωνεται και δεν με αφηνει???Τι να κάνω???Service???
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
Μπορείς να δοκιμάσεις την λύση που παρουσιάζεται εδώ.jordan wrote:Γεια σας!Αυτον τον καιρο εχει προβλημα ο εκτυπωτης μου και δεν εκτυπωνει!!!!Οταν παω να εκτυπωσω αναβοσβηνει το μαυρο μελανι και δεν καταλαβαινω γιατι μετα ακυρωνεται η εκτυπωση του εγγραφου.Προσπαθησα να φωτοτυπησω κατι για να δω αν υπαρχει μαυρο μελανι και τυπωνε μια χαρα!!Γιατι ομως οταν παω να εκτυπωσω κατι πο το ιντερνετ ακυρωνεται και δεν με αφηνει???Τι να κάνω???Service???
Εναλλακτικά, δες μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τα μεγέθη σελίδας, π.χ. Α4 & Letter. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.
Έλεγξε επίσης την συνδεσιμότητα των καλωδίων μεταξύ του PC και του εκτυπωτή, ότι έχεις όλα τα τελευταία drivers, και ότι δεν υπάρχουν conflicts.
Υπάρχει επίσης περίπτωση να παρακάμπτεται κάποιο βήμα κατά την εκτύπωση.
Διαφορετικά ίσως η λύση να είναι το service, αλλά ως τελευταία περίπτωση αυτό.
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
"Honesty is an expensive gift, so don't expect it from cheap people."
The Scientist
Κι εγώ έχω ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου. Ενώ έχω και μαύρο κι έγχρωμο μελάνι, όταν πάω να εκτυπώσω έγχρωμη φωτοτυπία, μου αναβοσβήνει το φωτάκι ως ένδειξη ότι δεν έχω μελάνι και την εκτυπώνει ασπρόμαυρη. :/
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
Βεβαιώσου ότι το δοχείο δεν είναι πράγματι άδειο. Εναλλακτικά δες αν οι επαφές του είναι σε καλή κατάσταση και πατάνε καλά στην υποδοχή (χωρίς να τις αγγίξεις!), μαζί με το ίδιο το δοχείο. Διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να προμηθευτείς καινούργιο.Fairtale wrote:Κι εγώ έχω ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου. Ενώ έχω και μαύρο κι έγχρωμο μελάνι, όταν πάω να εκτυπώσω έγχρωμη φωτοτυπία, μου αναβοσβήνει το φωτάκι ως ένδειξη ότι δεν έχω μελάνι και την εκτυπώνει ασπρόμαυρη. :/
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
The Scientist
Ευχαριστώ Antonie για την απάντηση. Όχι, δεν είναι άδειο, το έχω ελέγξει. Μάλλον τα έχει «φάει τα ψωμιά του» και θα χρειαστεί να πάρω άλλο. Κι αυτή τη φορά, μάλλον θα προτιμήσω κάποιον χωρίς μελάνι. Έχεις μηπως να προτείνεις κανένα μοντέλο;
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
Εγώ προσωπικά έχω έναν HP Photosmart εδώ και περίπου 10 χρόνια χωρίς να έχει εμφανίσει καμία βλάβη μέχρι τώρα, και με κανονική χρήση. Επομένως, αν θες να κινηθείς προς HP, εγώ προσωπικά θα έλεγα ΟΚ και με το παραπάνω.Fairtale wrote:Ευχαριστώ Antonie για την απάντηση. Όχι, δεν είναι άδειο, το έχω ελέγξει. Μάλλον τα έχει «φάει τα ψωμιά του» και θα χρειαστεί να πάρω άλλο. Κι αυτή τη φορά, μάλλον θα προτιμήσω κάποιον χωρίς μελάνι. Έχεις μηπως να προτείνεις κανένα μοντέλο;
The Scientist
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Προσωπικα δε συνιστω HP για το τραγικο support της. Το εχω χρειαστει τα τελευταια 5 χρονια 4 φορες σε "επαγγελματικους" εκτυπωτες (ακριβους consumer δλδ ) και ηταν τραγικο καθε φορα
Με Canon ειχα μεγαλυτερη επιτυχια...
Με Canon ειχα μεγαλυτερη επιτυχια...
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
Οι programmers δεν χρειάζονται support ρε.
The Scientist
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ηταν θεμα υλικου, ηταν αδυνατο να βοηθησω
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Μάλλον προς HP λέω κι εγώ να κινηθώ. Το θέλω για προσωπική χρήση (συχνή) και HP, μπορώ να βρω σε διάφορες τιμές. Ελπίζω pgetso, να μη χρειαστώ το support τους.