Εχει κανεις καμια ιδεα για καμια εφαρμογη που να παρουσιαζει το "internet traffic" σε ενα μοντεμ-ρουτερ. Εχω βρει αρκετα εργαλεία (οπως Networx, freemeterNetwork) αλλα όλα δειχνουν το traffic μονο του υπολογιστή που τρεχω το προγραμμα.
Δεν θέλω κατι εξειδικευμενο απλα θελω να βλέπω ποιος και ποσο bandwidth καταναλώνει καθε pc που εχω στο σπιτι μου.
Εφαρμογή π δείχνει τη χρήση-traffic Ιντερνετ ενός adslrouter
Εφαρμογή π δείχνει τη χρήση-traffic Ιντερνετ ενός adslrouter
Ἓν οἶδα, ὅτι οὐδὲν οἶδα.
All I know is that I know nothing
I know nothing except the fact of my ignorance
All I know is that I know nothing
I know nothing except the fact of my ignorance
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Εφαρμογή π δείχνει τη χρήση-traffic Ιντερνετ ενός adslrouter
Αυτό εξαρτάται απο τι router/switch διαθέτεις. Πρακτικά πρέπει να εγκαταστήσεις πάνω σε αυτό κάποιο λογισμικό που να κάνει SNMP Monitoring. Aρκετά router παίζουν με BusyBox, άρα μπορείς να κάνεις telnet και να το ψάξεις απο εκεί.
Επίσης τσέκαρε το OpenWRT. Άν το υποστηρίζει το router σου μπορεί να κάνει θαύματα
Επίσης τσέκαρε το OpenWRT. Άν το υποστηρίζει το router σου μπορεί να κάνει θαύματα

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Re: Εφαρμογή π δείχνει τη χρήση-traffic Ιντερνετ ενός adslrouter
Νομίζω πως αυτό που θες να κάνεις γίνεται μέσω του Wireshark.
Αν και σαν εφαρμογή είναι λίγο βαριά διότι καταγράφει την κίνηση κάθε πακέτου. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό μέσω κάποιας ρύθμισης, δεν το έχω ψάξει αρκετά. Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
Αν και σαν εφαρμογή είναι λίγο βαριά διότι καταγράφει την κίνηση κάθε πακέτου. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό μέσω κάποιας ρύθμισης, δεν το έχω ψάξει αρκετά. Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...