Youtube από Firefox
Youtube από Firefox
Καλήν εσπέραν σε όλους εύχομαι.
Εδώ και 10 περίπου μέρες, όταν μπαίνω στο youtube από τον firefox, μπορώ να δω video, να κάνω αναζήτηση και να κάνω pause/play στο βίντεο, αλλά κανένα άλλο κουμπί δε λειτουργεί. Like/dislike, browse, my account και τα λοιπά δεν νιώθουν κάστανο. Τα πάντα (από τον browser μέχρι το flash player) είναι up to date.
Κάτι έχουν πάρει χαμπάρι από ό,τι είδα στο support, αλλά δε βλέπω να έχει μεγάλη απήχηση το θέμα. Με ΙΕ μπαίνω κανονικότατα.
Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα?
Εδώ και 10 περίπου μέρες, όταν μπαίνω στο youtube από τον firefox, μπορώ να δω video, να κάνω αναζήτηση και να κάνω pause/play στο βίντεο, αλλά κανένα άλλο κουμπί δε λειτουργεί. Like/dislike, browse, my account και τα λοιπά δεν νιώθουν κάστανο. Τα πάντα (από τον browser μέχρι το flash player) είναι up to date.
Κάτι έχουν πάρει χαμπάρι από ό,τι είδα στο support, αλλά δε βλέπω να έχει μεγάλη απήχηση το θέμα. Με ΙΕ μπαίνω κανονικότατα.
Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Re: Youtube από Firefox
εγω εχω καποια απο τα παραπανω προβληματα με τον chrome σε ubuntu
περιεργως ο firefox εκει δεν εχει καποιο προβλημα
περιεργως ο firefox εκει δεν εχει καποιο προβλημα
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Οι τελευταιες εκδοσεις flash ειναι σαν να ειναι σε μονιμη beta. Και απο firefox και απο chrome σκαλωνει απειρες φορες το plugin και στο youtube και στο myspace και στο facebook. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια δηλαδής.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Υπάρχει πιλοτικά και το html5 στο youtube - νομίζω.
-
- Academic status: Alumnus/a
Δηλαδής? Πώς θα σωθεί η κατάσταση?
MpoMp @ Discord
-
- Academic status: Alumnus/a
βασικά το προηγούμενο post μου ήταν λίγο offtopic
Για το δικό σου θέμα δεν έχω κάτι να προτείνω 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Τωρα ειδα το νημα...και μενα μια απο τα ιδια.stoupeace wrote:Οι τελευταιες εκδοσεις flash ειναι σαν να ειναι σε μονιμη beta. Και απο firefox και απο chrome σκαλωνει απειρες φορες το plugin και στο youtube και στο myspace και στο facebook. Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια δηλαδής.

Zifnab wrote:Υπάρχει πιλοτικά και το html5 στο youtube - νομίζω.
μονο για βιντεο που δεν εχουν διαφημισεις. και , ακομα και σε αυτα, μονο σε χαμηλοτερες ποιοτητες εικονας (πχ μονο 360p αντι για 1080...)
Ως δια μαγείας, σήμερα μπήκα και ήταν πάλι όλα εντάξει. 

MpoMp @ Discord
- Zifnab
Κάποια στιγμή θα προχωρήσει παρα πέρα - μόλις περάσουμε όλοι σε IE9 και FF4 που είναι ακόμα betachriskin wrote:Zifnab wrote:Υπάρχει πιλοτικά και το html5 στο youtube - νομίζω.
μονο για βιντεο που δεν εχουν διαφημισεις. και , ακομα και σε αυτα, μονο σε χαμηλοτερες ποιοτητες εικονας (πχ μονο 360p αντι για 1080...)
- Loner
- Academic status: N>4
Ή κάποια μελλοντική έκδοση του chromeZifnab wrote:Κάποια στιγμή θα προχωρήσει παρα πέρα - μόλις περάσουμε όλοι σε IE9 και FF4 που είναι ακόμα beta
google.com/chrome wrote:The Google Chrome team plans to support the HTML5 database API, as well as the other APIs that WebKit supports, including offline and workers, in a future release.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Πριν από 2-3 μέρες μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο Youtube. Εγώ χρησιμοποιώ Firefox, και είχα 3.6.1Χ (δεν θυμάμαι ακριβώς). Και που λέτε πριν 2-3 μέρες δεν άνοιγαν τα βίντεο και έγραφε "An error occured.Please try again later."
Περίμενα κανα 2ήμερο ,και δεν είχε φτιάξει, και επιπλέον από fb δεν άνοιγαν καν τα βίντεο!! Είπα να κοιτάξω από άλλον browser, και κοίταξα από IE και έμπαινε μια χαρά.
Αναβάθμισα λοιπόν σε Firefox 4, αλλά όμως και εδώ τα ίδια !!!
Καμιά ιδέα???
Περίμενα κανα 2ήμερο ,και δεν είχε φτιάξει, και επιπλέον από fb δεν άνοιγαν καν τα βίντεο!! Είπα να κοιτάξω από άλλον browser, και κοίταξα από IE και έμπαινε μια χαρά.
Αναβάθμισα λοιπόν σε Firefox 4, αλλά όμως και εδώ τα ίδια !!!

Καμιά ιδέα???
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εμενα μου κανει κατι παρομοιο και οχι παντα.Μπαινω και εκει που παιζει το βιντεο δειχνει σκετο μαυρο.Δηλαδη δεν φορτωνει τιποτα.Συνηθως με restart του browser λυνεται. 

- Zifnab
To έλυσες? Μήπως απλά το flash είναι παλιό για τον firefox και όχι για τον IE? Κάνε εγκατάσταση του flash από την αρχή..nickpro wrote:Πριν από 2-3 μέρες μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο Youtube. Εγώ χρησιμοποιώ Firefox, και είχα 3.6.1Χ (δεν θυμάμαι ακριβώς). Και που λέτε πριν 2-3 μέρες δεν άνοιγαν τα βίντεο και έγραφε "An error occured.Please try again later."
Αναβάθμισα λοιπόν σε Firefox 4, αλλά όμως και εδώ τα ίδια !!!![]()
Καμιά ιδέα???
Το είχα κάνει αυτό. Είχα ξανακατεβάσει το πιο πρόσφατο flash και όμως τπτ.Σκέφτομαι να τα ξυλώσω όλα και να τα ξαναβάλω.Επίσης, ΚΑΙ στον chrome όλα παίζουν κανονικά. Μετά το reinstall θα σας ενημερώσω.Zifnab wrote:To έλυσες? Μήπως απλά το flash είναι παλιό για τον firefox και όχι για τον IE? Κάνε εγκατάσταση του flash από την αρχή..nickpro wrote:Πριν από 2-3 μέρες μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο Youtube. Εγώ χρησιμοποιώ Firefox, και είχα 3.6.1Χ (δεν θυμάμαι ακριβώς). Και που λέτε πριν 2-3 μέρες δεν άνοιγαν τα βίντεο και έγραφε "An error occured.Please try again later."
Αναβάθμισα λοιπόν σε Firefox 4, αλλά όμως και εδώ τα ίδια !!!![]()
Καμιά ιδέα???
---------------------
Fixed.Ξύλωσα και firefox και flash player και ευτυχως τωρα ολα παιζουν μια χαρά. Δεν θα κάτσω προφανώς να ψάξω τι είχε γίνει στραβά.

Να αναφέρω όμως ότι έχω την εντύπωση ότι ο Chrome δεν το χρειάζεται το flash. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.
- stranger
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ίσα-ίσα που η Google έχει κάνει συμφωνία με την Adobe και έχει το flash προεγκατεστημένο. Πάντως, σίγουρα το web θα ήταν καλύτερο χωρίς το flash. Ας ελπίσουμε ότι οι web developers θα χρησιμοποιούν από δω και πέρα τα νέα tags της HTML 5 ...nickpro wrote:Να αναφέρω όμως ότι έχω την εντύπωση ότι ο Chrome δεν το χρειάζεται το flash. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.
Ναι κάπως έτσι πρέπει να έχει γίνει, γιατί το απεγκατέστεισα και παρόλα αυτά στον Chrome έπαιζε το flash.stranger wrote:Ίσα-ίσα που η Google έχει κάνει συμφωνία με την Adobe και έχει το flash προεγκατεστημένο.nickpro wrote:Να αναφέρω όμως ότι έχω την εντύπωση ότι ο Chrome δεν το χρειάζεται το flash. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.