επισης εχει trial mcaffe antivirus

απο που μπορω να το βρω?? στο msdn δεν το εχει!!!!ultimate_aektzis wrote:Βαλε openoffice εκτος και αν καποια φοβερη δουλεια που μονο το m$ office μπορει να στην κανει.Δεν υπαρχει λογος να παρεις κατι σπασμενο οταν μπορεις να βρεις δωρεαν και νομιμα ενα εφαμιλλο.
Ισοβίτης wrote:MS Office επειδή είναι πληρέστερο, λειτουργικότερο, πιο εύχρηστο και πιο όμορφο από το OpenOffice.
Αυτό εξαρτάται από τη χρήση για την οποία το θέλει, δεν θα το κρίνω εγώ. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι προσφέρει υψηλότερη λειτουργικότητα και ευχρηστία (συνοπτικά, έχει ανώτερο user experience). Τα δύο αυτά στοιχεία συνεπάγονται μεγαλύτερη παραγωγικότητα και (συνήθως) καλύτερο τελικό αποτέλεσμα (αυτά δεν είναι αερολογίες - αποδεικνύονται με usability tests).chriskin wrote:εχει κατι που αξιζει να πληρωσει για να το παρει; εκτος αμα λες να το κατεβασει παρανομαΙσοβίτης wrote:MS Office επειδή είναι πληρέστερο, λειτουργικότερο, πιο εύχρηστο και πιο όμορφο από το OpenOffice.
Πόσο καιρό το χρησιμοποιείς; Έχεις καθόλου εντυπώσεις από το Presentation;chriskin wrote:εγω παντως θα προτινω LibreOffice
Μέγα λάθος. Usability tests μπορείς να κάνεις και εσύ ο ίδιος αν έχεις τις γνώσεις. Τα usability tests διαθέτουν πολύ συγκεκριμένους κανόνες προκειμένου να είναι αντικειμενικά. Δεν είναι θέμα προσωπικού γούστου. Αλλά ξαναλέω ότι απαιτούν κατάλληλες γνώσεις. Οπότε, θεωρητικά μπορείς να κρίνεις αν κάποια είναι αξιόπιστα ή όχι.chriskin wrote:τα usability tests κρινονται κυριως απο το ποιος τα οργανωνει. με τον καταλληλο διοργανωτη μπορω να βγαλω και το δικο μου desktop ως "το τελειο customized desktop" - οι περισσοτεροι που καθονται μπροστα του δεν μπορουν να βρουν σε ποιο μερος της οθονης ειναι τι (η σε ποια οθονη).
πχ : ποσα usability tests εχουν βγαλει πως το android ειναι 100% πιο ευχρηστο , ενω το ακριβως επομενο βγαζει πως ειναι 100% το iOS και παει αυτος ο κυκλος συνεχεια?
Προφανώς, αν θέλει μόνο το βασικό functionality μπορεί να χρησιμοποιήσει Office web apps, docs.com ή Google docschriskin wrote:δεν το χρησιμοποιω αρκετα ωστε να μπορω να κρινω, ουτε εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο τα προγραμματα τετοιου ειδους ωστε να δω τι περιεργο μπορει να κανει
ειναι ομως δωρεαν, νομιμα (γιατι δεν νομιζω να περιμενεις να παει να το αγορασει για να γραφει κειμενα με τις τιμες που εχει η microsoft..), με αρκετα καλες βασεις και φαινεται πως ενδιαφερονται να το κανουν αρκετα καλυτερο
Το εβαλα και το εβγαλα καπακι.Εχω κατι ppt με παραξενο χρωμα στο φοντο και δεν μπορουσε να το εμφανισει σωστα.Σκετη απογοητευση σε αυτο.Πόσο καιρό το χρησιμοποιείς; Έχεις καθόλου εντυπώσεις από το Presentation;