το έχω.. έχω φτάσει σε κάτι υπονόμους. παρα πολύ καλή προσπάθεια για game αλλα δε λέει να παίζεις πάνω από μια ώρα την ημερα. ο τρόμος γίνται αποτελεσματικός όταν προσπαθείς να παρατηρήσεις τα πάντα για να περάσεις από περιοχή σε περιοχή. συμβουλή μού μην ανάβεις πολλά κεριά, φρόντισε το καντήλι σου, γιατί μετά δεν θα μπορείς εύκολα να κρυφτείς από τον μπαμπούλα...
καμια φορα με κουράζει, γι αυτό και το παίζω χαλαρά. σε φάση μια με δυο φορες την βδομάδα.
όσο για το Max Payne 3... κρίμα. εμενα προσωπικά μου άρεσε αρκετά, αλλα ναι τα cut scenes είναι πολλά, ειδικά όταν επιχείρησα να κάνω δεύτερο run αυτό το "still loading" με έκανε και έβρισα θεία...
πάντως σαν παιχνιδάκι η εμπειρία μου ήταν σαν να βλέπω ταινία. είχε κάποια πολύ καλά σκηνοθετικά στοιχεια που τα απόλαυσα.
το σενάριο πάει πάει πάει, σε μια στιγμή έχει μια αποκορύφωση που μου έδωσε ένα μικρό χαριτωμένο braingasm. αλλα μετά έκανε κοιλίτσα, γύρισε λίγο στο action, και τελειωσε σε φάση όλα comble - ίσος to be continued που με έχασε λίγο.
το soundtrack των ending credits όμως ταίριαξε γκάντι την ψυχολογία. ήταν για μένα μια ιστορία με τα όλα της. αρχή. αποκορύφωση. τέλος.