Skyrim
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Skyrim
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments ... nd_tricks/
You can place baskets on peoples head and then steal their stuff without them noticing
Link
Profit
You can place baskets on peoples head and then steal their stuff without them noticing
Link
Profit
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
αχαχαχαχα έχουν χιούμορ στη bethesda. Σήμερα είδα και το στατιστικό bunnies slaughtered κι έλιωσα στα γέλια.
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Η μπορεις απλα να τους σκοτώσεις ολους σαν κανονικός viking και να μην σε νοιάζουν αυτα.stoupeace wrote:http://www.reddit.com/r/skyrim/comments ... nd_tricks/
Profit
το να κατεβασετε ενα potion για να ειστε αορατοι δεν το σκεφτηκε κανεις;
stoupeace δεν ξερω τι tips ψαχνεις η που εισαι οποτε δεν ξερω τι πρεπει να πω
stoupeace δεν ξερω τι tips ψαχνεις η που εισαι οποτε δεν ξερω τι πρεπει να πω
- cypher
Το σκότωμα ειναι πιο διασκεδαστικο.chriskin wrote:το να κατεβασετε ενα potion για να ειστε αορατοι δεν το σκεφτηκε κανεις;
ουτε orc να ειχες
που ειχα παει φιλικα φιλικα σε ενα σπιτι ενος ορκ και ενας απο τους καλεσμενους δεν συμπαθησε την φατσα μου και εβγαλε τσεκουρι για πλακα - τον εσφαξα και κανεις δεν ειπε τιποτα
που ειχα παει φιλικα φιλικα σε ενα σπιτι ενος ορκ και ενας απο τους καλεσμενους δεν συμπαθησε την φατσα μου και εβγαλε τσεκουρι για πλακα - τον εσφαξα και κανεις δεν ειπε τιποτα
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Παιδακια, ερωτηση.. Με 3 gb ram , την GTS 250 και τον φιλτατο i7, πως θα το τρεχω το παιχνιδακι? Αξιζει η θα ξενερωσω με τον τροπο που θα τρεχει..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
Stayrakas wrote:Παιδακια, ερωτηση.. Με 3 gb ram , την GTS 250 και τον φιλτατο i7, πως θα το τρεχω το παιχνιδακι? Αξιζει η θα ξενερωσω με τον τροπο που θα τρεχει..
ψαξε στο ιντερνετ για το large address aware για να κανει το παιχνιδι να βλεπει και τα 3gb ram
κατα τ'αλλα μια χαρα εισαι προφανως
- cypher
Μια χαρα θα είσαι. Απενεργοποίησε (η μείωσε σε χ2) το antialliasing και τo anisotropic filtering που ειναι βαρύ και θα εισαι οκ.Stayrakas wrote:Παιδακια, ερωτηση.. Με 3 gb ram , την GTS 250 και τον φιλτατο i7, πως θα το τρεχω το παιχνιδακι? Αξιζει η θα ξενερωσω με τον τροπο που θα τρεχει..
- Stayrakas
- Mbyte level
Κριμα... :S Ειχα 3 εργασιες για το Σαββατοκυριακο...
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
- zweistein
- Wow! Terabyte level
χαλαρός είσαι, ίδια κάρτα έχωcypher wrote:Μια χαρα θα είσαι. Απενεργοποίησε (η μείωσε σε χ2) το antialliasing και τo anisotropic filtering που ειναι βαρύ και θα εισαι οκ.Stayrakas wrote:Παιδακια, ερωτηση.. Με 3 gb ram , την GTS 250 και τον φιλτατο i7, πως θα το τρεχω το παιχνιδακι? Αξιζει η θα ξενερωσω με τον τροπο που θα τρεχει..
Εγώ πάντως παίζω μια χαρά με 2gb ram, Core 2 Duo E6400 και nvidia 9800GT. Οπότε εφόσον το σύστημα που περιγράφεις είναι καλύτερο θα είσαι κομπλέ.
με ποσα fps?
το soul trap πιανει και σε νεκρους (τουλαχιστον σε καποιους) οποτε αμα θελει κανεις να ανεβασει το conjuration αρκετα γρηγορα δεν εχει παρα να κατσει διπλα σε ενα πτωμα και να κανει συνεχεια soul trap
λιγο αρρωστος τροπος, αλλα τουλαχιστον λειτουργει
το soul trap πιανει και σε νεκρους (τουλαχιστον σε καποιους) οποτε αμα θελει κανεις να ανεβασει το conjuration αρκετα γρηγορα δεν εχει παρα να κατσει διπλα σε ενα πτωμα και να κανει συνεχεια soul trap
λιγο αρρωστος τροπος, αλλα τουλαχιστον λειτουργει
Last edited by MpoMp on Fri Nov 25, 2011 1:21 am, edited 1 time in total.
Reason: Double post merge
Reason: Double post merge
Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς bound όπλα που έχουν και αυτόματο soultrap.
FPS δεν έχω μετρήσει αλλά είναι πάνω από 25 γιατί δεν παρατηρώ σπασίματα στην κίνηση. Εντάξει δεν έχω στο φουλ τα γραφικά. Παίζω χωρίς anti-aliasing σε ανάλυση 1280 χ 1024 και με το detail στο medium.
FPS δεν έχω μετρήσει αλλά είναι πάνω από 25 γιατί δεν παρατηρώ σπασίματα στην κίνηση. Εντάξει δεν έχω στο φουλ τα γραφικά. Παίζω χωρίς anti-aliasing σε ανάλυση 1280 χ 1024 και με το detail στο medium.
barbarosa wrote:Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς bound όπλα που έχουν και αυτόματο soultrap.
edit : @cypher : i gave that armor some perks. armors like perks
απο το 225 που ειχε σημερα το απογευμα πριν το μαθημα τωρα ειναι πανω απο 400 (δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο, αλλα αρκετα ψηλα)
edit 2 : το blackreach ειναι το πιο ομορφο μερος που εχω δει ποτε μου
- PatrickFTW
- Mbyte level
Αξίζει να γίνω vampire με high elf mage ? Τι λένε οι πιο έμπειροι ?
Last edited by PatrickFTW on Fri Nov 25, 2011 4:39 pm, edited 1 time in total.
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
οι βρυκολακες στα elder scrolls ειναι αρκετα πιο αδυναμοι απ'οτι θα περιμενε κανεις , δεν πιστευω οτι αξιζει να γινεις
- zweistein
- Wow! Terabyte level
chriskin wrote:οι βρυκολακες στα elder scrolls ειναι αρκετα πιο αδυναμοι απ'οτι θα περιμενε κανεις , δεν πιστευω οτι αξιζει να γινεις
ένταξη στο oblivion ο βαμπιρισμός δεν με χάλασε, αλλα μου την έσπαγε που
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Loner
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
marksman enchanting on helmet, ring and gauntlets.. and then my archery is almost at 99...
i feel so proud i could cry lol
i feel so proud i could cry lol
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Eldebryn
Όσοι απο εσάς είναι περήφανοι mages και κάνατε τον λαβύρινθο του Shalimdor στο Labyrinthiem να ξέρετε οτι το diadem που σηκώνετε αν και Light armour και ανεβάζει το armour rating, λειτουργεί μια χαρά με το mage armour perk
Ναι ρε chriskin μου τη σπάνε οι widescreen. έχω μια 19' οθόνη με αναλογία 5:4.
Vampire που γίνεσαι? Γίνεται να γίνω ενώ είμαι και werewolf? :P
Vampire που γίνεσαι? Γίνεται να γίνω ενώ είμαι και werewolf? :P