Pc Gaming
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Με το νέο Larry ούτε που αχολήθηκα (γενικά τα Larry ποτέ δεν μου έκατσαν, αν και έχω και τα 7, original πάντα). Λίγο που κοίταξα στο web όταν κυκλοφόρησε είδα ότι δεν το έφτιαξε η Siera και δεν έιναι καν adventure αλλά action. Αυτό που με εντυπωσίασε - ειδικά από άποψη gameplay - ήταν το Broken Sword 3. Πολύ καινοτόμο και πίστευα ότι θα επαναφέρει το ρεύμα των adventure. Μάταια...
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Αυτό που λέτε για τα adventures δυστυχώς έχει αρχίσει να ισχύει..
Άρθρο του δημιουργού των Monkey Island (Ron Gilbert(?))
Ένα adventure που αξίζει και μπορεί να μην έχετε παίξει γιατί δεν έπεσε πολύ promotion είναι το Sanitarium..!

Άρθρο του δημιουργού των Monkey Island (Ron Gilbert(?))
Μάπα και το καινούργιο larry..Ganther wrote: Μηπως εχεις παιξει το Καινουργιο λαρρυ? Αξιζει τον κοπο η οχι? Μπορω να το βρω βασικα, αξιζει να το παρω η οχι?
Ένα adventure που αξίζει και μπορεί να μην έχετε παίξει γιατί δεν έπεσε πολύ promotion είναι το Sanitarium..!

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Τώρα με ανάψατε και θα πάω να πάρω το silent hill 3.εχω και μεταγλωτιστές την π@@@@άνα μου.
όσον αφορά το θέμα metal gear solid που έθιξε ο semis βρίσκω μακράν καλύτερο το splinter cell. Έχω παίξει και τα δύο και ήταν φοβερά.τώρα θα βγεί και το 3 και θα τρελαθούμε τελείως.(είδα screenshots και έμεινα)κάτι μου λέει όμως ότι θα το τρέχω σε 640Χ480.άτιμη τεχνολογία.
Από ποδοσφαιράκια όποιος έχει παίξει iss pro(playstation) και pro evolution 4 (κυρίως) ξέρει.Μέχρι πρώτα λέγαμε εντάξει το fifa έχει γραφικά αλλά υστερεί στο gameplay.πλέον το pro evolution τα έχει όλα.θα μας τρελάνει αυτή η konami...
όσον αφορά το θέμα metal gear solid που έθιξε ο semis βρίσκω μακράν καλύτερο το splinter cell. Έχω παίξει και τα δύο και ήταν φοβερά.τώρα θα βγεί και το 3 και θα τρελαθούμε τελείως.(είδα screenshots και έμεινα)κάτι μου λέει όμως ότι θα το τρέχω σε 640Χ480.άτιμη τεχνολογία.
Από ποδοσφαιράκια όποιος έχει παίξει iss pro(playstation) και pro evolution 4 (κυρίως) ξέρει.Μέχρι πρώτα λέγαμε εντάξει το fifa έχει γραφικά αλλά υστερεί στο gameplay.πλέον το pro evolution τα έχει όλα.θα μας τρελάνει αυτή η konami...
"Mess with the best die like the rest" - Major
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Το hitman που αναφέρθηκε πιο πριν το έχω λιώσει (2 & contracts). Το παιχνίδι αγγίζει την τελειότητα οσον αφορά το gameplay. Όποιος έχει παίξει την πίστα με το κινέζικο εστιατόριο στο contracts με καταλαβαίνει.
Πολύ καλό το freelancer και φυσικά το GTA vice city
Πολύ καλό το freelancer και φυσικά το GTA vice city
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

- semis19
- Gbyte level
Έχεις δίκιο tsilochr αλλά στο δικό μου κόσμο όλα αυτά τα θεωρώ μια κατηγορία!
Θέλω να παίξω σε lan ra2 αλλά δεν βρίσκω κανένα ... τώρα ένα ξαδέρφι μου πήρε φορητό και είναι και αυτός φαν κάτι μπορεί να γίνει ...
Η υπόθεση στο sh1 είναι απλά το καλύτερο δεν παίζεται με τπτ ... και το 2,3 κορυφή αλλά το 1 είναι η αρχή των πάντων ...
Το monkey island έχω παίξει μόνο το 4 και η αλήθεια είναι ότι δεν τρελλάθηκα ...
Το siberia έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό δεν το έχω παίξει ...
Αυτό που παίζω τώρα είναι sherlock holms the case of silver earring είναι κορυφή τρομερή προσομοίωση σε επίπεδο του ντετεκτιβ, τρομερή διάδραση και interface δεν παίζεται με τπτ!
ΜGS το σημείο που αντιμετωπιζεις τον psycho - mantis που πρέπει να αλλάξεις τηλεχειριστήριο για να μην μαντεύει και καλά τις κινήσεις σου ειναι σκέτη παράνοια!
Ααα ιδιαίτερη μνεια στα ποδοσφαιράκια που λεέι ο φίλος μου ο major είναι κλάσεις καλύτερα απο τα φιφα αλλά με αλήθωρο θα κοιμηθείς αλήθωρος θα γίνεις και εσύ!
Ααα παιδιά μην ξεχνάτε και τα resident evil ...
υγ: Ammarkov βάλλε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες! Αυτή που έβαλλες όλα μα όλα τα λεφτά!
Θέλω να παίξω σε lan ra2 αλλά δεν βρίσκω κανένα ... τώρα ένα ξαδέρφι μου πήρε φορητό και είναι και αυτός φαν κάτι μπορεί να γίνει ...
Η υπόθεση στο sh1 είναι απλά το καλύτερο δεν παίζεται με τπτ ... και το 2,3 κορυφή αλλά το 1 είναι η αρχή των πάντων ...
Το monkey island έχω παίξει μόνο το 4 και η αλήθεια είναι ότι δεν τρελλάθηκα ...
Το siberia έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό δεν το έχω παίξει ...
Αυτό που παίζω τώρα είναι sherlock holms the case of silver earring είναι κορυφή τρομερή προσομοίωση σε επίπεδο του ντετεκτιβ, τρομερή διάδραση και interface δεν παίζεται με τπτ!
ΜGS το σημείο που αντιμετωπιζεις τον psycho - mantis που πρέπει να αλλάξεις τηλεχειριστήριο για να μην μαντεύει και καλά τις κινήσεις σου ειναι σκέτη παράνοια!
Ααα ιδιαίτερη μνεια στα ποδοσφαιράκια που λεέι ο φίλος μου ο major είναι κλάσεις καλύτερα απο τα φιφα αλλά με αλήθωρο θα κοιμηθείς αλήθωρος θα γίνεις και εσύ!
Ααα παιδιά μην ξεχνάτε και τα resident evil ...
υγ: Ammarkov βάλλε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες! Αυτή που έβαλλες όλα μα όλα τα λεφτά!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εννοείται ότι αυτά τα έχω λιώσει και τα έχω τερματίσει... Έχω φάει νύχτες μπροστά στο pc για να βρω λύσεις για το Monkey Island.Απλά το καλύτερο adventure που έχω παίξει ποτέ.Και όλα αυτά όταν πήγαινα ακόμα γυμνάσιο στον θρυλικό Pentium I μου!Ganther wrote:Δεν νοειται ανθρωπος ο οποιος θελει να λεγεται adventuras και δεν εχει παιξει τα Monkey Island ολη τη σειρα, και επισης δεν εχει πεξει ολη την σειρα με Tex Murphy...
- semis19
- Gbyte level
Είναι σκέτη πόρωση να μην πω τπτ άλλο! ;-)AmmarkoV wrote:Semis αυτή πως σου φαίνεται?
Το βιντεάκι που συναντά η Heather κάποιον και γυρνούν πίσω στο τόπο του εγκλήματος - silent hill είναι σκέτη ανατριχίλα μέσα στο τζιπ, βρέχει, νύκτα και ...
To prince of persia το καινούργιο το έχω παίξει μόνο σε demo.@lexo wrote:Καλά ρε άνθρωποι ....
Δεν παίζει κανείς PRO ....;;;
Πάντως και το Prince Of Persia το τελευταίο είναι πολύ καλό ...
Απίστευτα γραφικά ....
είχε το σκηνικό πάνω σε ένα καράβι.τα γραφικά τα βρήκα πολύ ωραία.
Αλλά πολύ βαρύ ρα παιδάκι μου.Σε pentium4 1,6 με 512ram, και geforce fx5700LE ψιλοσερνόταν και έτσι δεν ασχολήθηκα με το να το αγοράσω.
Όταν λες PRO φαντάζομαι εννοείς evolution.Έχω πάρει το 4 και έχω χάσει τον ύπνο μου.απλά τέλειο.Τώρα παίζω master league και έχω φτάσει στο έτος 2008.
Άκου σύνθεση και πές μου γνώμη
Buffon
Maldini
R.Ferdinand
R.Carlos
Vieira
Davids
Beckham(εννοείται!!!)
Aimar
Ronaldinio
Ronaldo
Van Nistelrooy
Αλλαγές:
Μοntlagon
Stremer(τον είχε από την αρχή)
Nakata
Guti
Emre
Paulista
Martins
Saviola
Farfan
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
The time when all will be forgiven their sins
When the paradise we have long dreamed for will arrive..
After the judgement and atonement an eternity of bliss
Oh Alessa the world you wanted is nearly here..
Απλά cult
Όσο για το videaki που λές γενικότερα όλα τα cutsceens ήταν καλά..
Semis κοίτα και το link που σου έδωσα πριν , το soundtrack είναι τέλειο..

When the paradise we have long dreamed for will arrive..
After the judgement and atonement an eternity of bliss
Oh Alessa the world you wanted is nearly here..
Απλά cult
Όσο για το videaki που λές γενικότερα όλα τα cutsceens ήταν καλά..
Semis κοίτα και το link που σου έδωσα πριν , το soundtrack είναι τέλειο..

- semis19
- Gbyte level
AmmarkoV, το τι αναμνήσεις μου ξυπνάς δεν λέγεται!
Το soyndtrack θα το κατεβάσω το βράδυ!
O γρίφος με το Καρουζέλ δεν παίζεται (όχι από δυσκολία αλλά από εφευρετικότητα) και αν έχεις και dual sock τηλεχειρηστήριο τα παίζεις ... (το έπαιζα και με παρέα ... φαντάσου!) ...
Και μετά έρχεται το κτήνος! ... Η όλη φάση εκεί πέρα στο εγκαταλελειμένο κάστρο και γύρω - γύρω από αυτό είναι απλά επιβλητική - μυστηριώδες - σατανικά σχεδιασμένη ώστε να μην μπορείς αλλιώς και να είναι μονόδρομος για σένα να παίξεις το παιχνίδι με ανοικτό το φως και μόνο ...
Το soyndtrack θα το κατεβάσω το βράδυ!
O γρίφος με το Καρουζέλ δεν παίζεται (όχι από δυσκολία αλλά από εφευρετικότητα) και αν έχεις και dual sock τηλεχειρηστήριο τα παίζεις ... (το έπαιζα και με παρέα ... φαντάσου!) ...
Και μετά έρχεται το κτήνος! ... Η όλη φάση εκεί πέρα στο εγκαταλελειμένο κάστρο και γύρω - γύρω από αυτό είναι απλά επιβλητική - μυστηριώδες - σατανικά σχεδιασμένη ώστε να μην μπορείς αλλιώς και να είναι μονόδρομος για σένα να παίξεις το παιχνίδι με ανοικτό το φως και μόνο ...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
το escape from the monkey island το έχω παίξει κι εγώ,αλλά δεν το έχω τερματίσει!!έχει πολύ πλάκα!!
όχι άλλο Pro evolution 4!!άλλη δουλειά δεν κάνει ο αδερφός μου όλη μέρα και δε μ αφήνει να δω τηλεόραση!!!ΓΚΡΡΡΡ!!!
Ps. το avatar μου είναι από παιχνίδι, αλλά δε θυμάμαι από ποιο..
όχι άλλο Pro evolution 4!!άλλη δουλειά δεν κάνει ο αδερφός μου όλη μέρα και δε μ αφήνει να δω τηλεόραση!!!ΓΚΡΡΡΡ!!!
Ps. το avatar μου είναι από παιχνίδι, αλλά δε θυμάμαι από ποιο..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Άλλο ένα άρθρο του Ron Gilbert στο οποίο αναφέρεται στο πως ξεκίνησε τον προγραμματισμό παιχνιδιών , προβληματισμούς του για το μέλλον κ.α.
Επίσης ο υπολογιστής του ..

Ααα και επίσης και επειδή δεν το έχω ανφέρει και εγώ έχω τελειώσει τα Monkey Island 1,2,3 και το 4ο το είχα ξεκινήσει αλλά δεν μπόρεσα να το τελειώσω λόγο γραντζουνισμένου CD..
Βλέπω πάντως πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σταθερή αξία ανεξαρτήτως τύπου gamer..
Τα καλύτερα καθαρόαιμα adventures που έχω παίξει είναι
1)Τα Μonkey island 1,2,3
2)Atlantis the lost tales (1)
3)Sanitarium
4)Broken Sword 1,2
5)The longest journey
6)Runaway a road adventure
7)Syberia
8)Grim Fandango
9)Myst , Riven
10)X-Files the game
Επίσης ο υπολογιστής του ..

Ααα και επίσης και επειδή δεν το έχω ανφέρει και εγώ έχω τελειώσει τα Monkey Island 1,2,3 και το 4ο το είχα ξεκινήσει αλλά δεν μπόρεσα να το τελειώσω λόγο γραντζουνισμένου CD..
Βλέπω πάντως πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σταθερή αξία ανεξαρτήτως τύπου gamer..
Τα καλύτερα καθαρόαιμα adventures που έχω παίξει είναι
1)Τα Μonkey island 1,2,3
2)Atlantis the lost tales (1)
3)Sanitarium
4)Broken Sword 1,2
5)The longest journey
6)Runaway a road adventure
7)Syberia
8)Grim Fandango
9)Myst , Riven
10)X-Files the game

- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
ammarkov ταιριάζουμε πολύ στο θέμα του gaming. Να προσθέσω στη λίστα σου μερικά διαμάντια:
LucasArts Classics (aka Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Sam n Max, Full Throttle, δυστυχώς που λείπει το The Dig)
Larry 1-7 (χωρίς ενθουσιασμό)
Blade Runner (με 7 διαφορετικά τέλη)
Gabriel Knight 2&3(απορώ με τον εαυτό μου που δεν έχω παίξει το 1). Μάλιστα η μυθολογία του GK3 είναι στην επικαιρότητα λόγω κώδικα Ντα Βίντσι.
Δεν γίνεται να έχεις παίξει Broken Sword 1&2 και όχι το 3.
Και άλλα πολλά...
LucasArts Classics (aka Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Sam n Max, Full Throttle, δυστυχώς που λείπει το The Dig)
Larry 1-7 (χωρίς ενθουσιασμό)
Blade Runner (με 7 διαφορετικά τέλη)
Gabriel Knight 2&3(απορώ με τον εαυτό μου που δεν έχω παίξει το 1). Μάλιστα η μυθολογία του GK3 είναι στην επικαιρότητα λόγω κώδικα Ντα Βίντσι.
Δεν γίνεται να έχεις παίξει Broken Sword 1&2 και όχι το 3.
Και άλλα πολλά...
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Παρακινημένος από το θέμα , το post που πρότεινε το Metal Gear 2 και μετά απο σκέψη για την KONAMI το πήρα και είναι όντως πολύ καλό.. σαν ταινία , μέχρι τώρα έχω φτάσει σε 10 ώρες στο σημείο που ο Raiden σκοτώνεται με τα πολλά Metal Gear Ray , και το παρατάω λόγω προχωρημένης ώρας (3:40) , να δώ πως θα πάω αύριο σχολή..
Τι λες τώρα..
και αυτό το έχω παίξει , της Westwood , το είχα ξεχάσει.. και ήταν τέλειο ..

tsilochr wrote:Blade Runner (με 7 διαφορετικά τέλη)

και αυτό το έχω παίξει , της Westwood , το είχα ξεχάσει.. και ήταν τέλειο ..

Φίλε AmmarkoV συμφωνώ.αρκετά ωραίο το metal2 αλλά βρίσκω το metal1 καλύτερο.που είναι το θρυλικό nikita?????Ο άπαιχτος Ninja που μπορούσε να τον πάρεις στα training missions????
Βγήκε και 3o metal για PS2.αναμένουμε για pc.
το σημείο με τα τρία τεράστια metal gear ray που πετάνε πυραύλους είναι πραγματικά σπαστικό.Σου προτείνω να μην ρίχνεις συνέχεια σε έναν γιατί μόλις βγάλεις κάποιον πηδάει κοντά σου ένας από τους εναπομείναντες και γίνεται δυσκολότερο.είναι καλύτερα να μειώνεις την ενέργεια και των τριών μαζί γιατί μόλις βγάλεις τον πρώτο ο άλλος θα πηδήσει κοντά σου αλλά θα θέλει λίγες βολές για να καταστραφεί.το ίδιο και ο τρίτος
Βγήκε και 3o metal για PS2.αναμένουμε για pc.
το σημείο με τα τρία τεράστια metal gear ray που πετάνε πυραύλους είναι πραγματικά σπαστικό.Σου προτείνω να μην ρίχνεις συνέχεια σε έναν γιατί μόλις βγάλεις κάποιον πηδάει κοντά σου ένας από τους εναπομείναντες και γίνεται δυσκολότερο.είναι καλύτερα να μειώνεις την ενέργεια και των τριών μαζί γιατί μόλις βγάλεις τον πρώτο ο άλλος θα πηδήσει κοντά σου αλλά θα θέλει λίγες βολές για να καταστραφεί.το ίδιο και ο τρίτος
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Πάει και το MGS2 , το τελείωσα σε 15 ώρες , και μου έβγαλε χαρακτηρισμό elephant (?) , δεν μπορώ να πώ οτι κατάλαβα τι ακριβώς παίχτηκε στο τέλος , όλοι σε προδίδουν , όλοι σε χρησιμοποιούν ο καθένας για τον εαυτό του και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις , μόνο ο Solid Snake είναι σταθερή αξία , μορφή
.. Πολύ καλή ατμόσφαιρα ωστόσο , πλοκή που δεν σε κάνει να το βαριέσαι (εκτός από το σημείο με τα πολλά RAY :-P) ,συνεχείς ανατροπές και κλίμα hollywood..
4 / 5
του δίνω και συμφωνώ Major όντως το πρώτο ήταν πιο καλό , όχι τπτ άλλο αλλά επειδή είναι κλασικό , οτιδήποτε και να φτιάξουν δεν μπορούν να το ξεπεράσουν εύκολα
..
Να δούμε τώρα πότε θα βγεί για PC το 3 (Snake Eater) ..

4 / 5

Να δούμε τώρα πότε θα βγεί για PC το 3 (Snake Eater) ..

- semis19
- Gbyte level
Θα φέρω το θέμα σε pure - adventure ένας φίλος μου μου έδωσε το Myst αλλά φοβάμαι να το ξεκινήσω γιατί έχω τραυματικές εμπειρίες από το Riven (τα έκανα πάλι ανάποδα στα παιχνίδια όπως και στις ταινίες!
) μα δεν ήταν γρίφοι αυτοί αδερφάκι μου ειδικά ο τελευταίος με τις μπιλίτσες ήταν ότι πιο παρανοϊκό και άρρωστο έχω δει ... (ή τουλάχιστον ένα από τα πολλά
)

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Ααα το Myst , τι μου θύμισες τώρα..
Το πρωτοέπαιξα δανεικό από έναν φίλο όταν ήμουν 5η-6η δημοτικού , τότε μου είχε φανεί απίστευτα δύσκολο , οι γρίφοι ακατανόητοι , και τεράστιο..
Ποτέ δεν το τερμάτησα..
Και πριν ένα μήνα το πήρα συνοδευτικό με το Pc Master το ξαναέβαλα , έπαιξα αρκετά έφτασα εκεί που είχα φτάσει και παλιά και το άφησα , δεν θα το τελειώσω ποτέ μάλλον..
Semis ξεκίνα το , αξίζει , είναι μια ξεχωριστή σελίδα τον adventure games από μόνο του..
Το πρωτοέπαιξα δανεικό από έναν φίλο όταν ήμουν 5η-6η δημοτικού , τότε μου είχε φανεί απίστευτα δύσκολο , οι γρίφοι ακατανόητοι , και τεράστιο..
Ποτέ δεν το τερμάτησα..
Και πριν ένα μήνα το πήρα συνοδευτικό με το Pc Master το ξαναέβαλα , έπαιξα αρκετά έφτασα εκεί που είχα φτάσει και παλιά και το άφησα , δεν θα το τελειώσω ποτέ μάλλον..
Semis ξεκίνα το , αξίζει , είναι μια ξεχωριστή σελίδα τον adventure games από μόνο του..

- semis19
- Gbyte level
Η βλακεία AmmarkoV είναι ότι έπαιζα το 2 στα τυφλά χωρίς να έχω ιδέα για το 1 και δεν μπήκα στο κλίμα όσο θα έπρεπε ...
Σκέφτομαι να ξαναπαίξω 2 αφού τελιώσω το 1 για να το ολοκληρώσω όπως πρέπει όταν και άμα βρω χρόνο ...
Πολύ καλό adventure είναι επίσης της wanadoo το Dracula 2 άρκετα καλό σε γρίφους και gameplay και με σκηνές δράσης!
Επίσης, παιδιά ξεχάσαμε τον πρόδρομο των και βασιλιά των adventure ... phadasmagoria!
Σκέφτομαι να ξαναπαίξω 2 αφού τελιώσω το 1 για να το ολοκληρώσω όπως πρέπει όταν και άμα βρω χρόνο ...
Πολύ καλό adventure είναι επίσης της wanadoo το Dracula 2 άρκετα καλό σε γρίφους και gameplay και με σκηνές δράσης!
Επίσης, παιδιά ξεχάσαμε τον πρόδρομο των και βασιλιά των adventure ... phadasmagoria!