Dota2 vs Hon vs Lol

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Dota2 vs Hon vs Lol

Post by AmmarkoV » Thu Dec 13, 2012 10:34 pm

true dat
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by vasilaros69 » Thu Dec 13, 2012 11:09 pm

Παλια οταν ειχα ξεκινησει λολ εγω εβλεπες πιο πολλα ατομα που δεν ειχαν ξαναπαιξει Moba πριν και δεν ειχαν ιδεα απο τετοια παιχνιδια..πλεον στα low levels βλεπεις παρα πολλα smurfs.
οσον αφορα τα deny επειδη δεν υπαρχουν στο λολ προσπαθεις την ωρα που θα κανει last hit ο αντιπαλος να του κανεις harass...θελει κι αυτο το skill του οταν τα περισσοτερα spells στο λολ ειναι skillshots και ολοι πλεον για να αποφυγουν το harass παιζουν ενα footsy style....
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
DatName
bit level
bit level

Post by DatName » Fri Dec 14, 2012 6:39 pm

moody wrote:Ναι,απλά αν στο λολ η κλίμακα πάει από το 1 εώς το 5,στο ντοτα πάει από το 1 εώς το 20 και στο χον ως το 25 .
Ask Ammarkov of GG
εξηγησε σε μου πως το hon εχει higher skillcap απο dota.....
και οι παραπανω αριθμοι απο ποιους ακριβως υπολογισμους προκυπτουν?????????????????????

το hon εχει το χειροτερο community απο ολα τα υπολοιπα......

btw δεν χρειαζεται να ρωτησω τον φιλο σου απο δω...
για τσεκαρε τους αριθμους παικτων hon/lol/dota και νομιζω φαινεται ποιο παιχνιδι επικρατει...
α και μια αλλη απορια θα ηθελα να μαθω για το professional scene του hon μιας και το να εισαι προ ειναι τοσο σπανιο και σημαντικο στο Hon καθως και τα prize pools που εχουν τα αντιστοιχα τουρνουα

οταν τα βρεις συγκρινε τα με του λολ και ελα πες μου...
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
-Roy
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Fri Dec 14, 2012 7:05 pm

1.Το ότι η μάζα πάει στο λολ,και πληρώνουν 10-20ε το μήνα οι περισσότεροι,δίνει στην riot την δυνατότητα να οργανώνει τουρνούα με τρελά prize rewards.
2.Αν σε ένα παιχνίδι είχες να κάνεις 100 κρίσιμα κλικ το λεπτό,και σε ένα άλλο 10(και τα 5 χωρίς καμία συνέπεια),τότε guess που θα πάνε οι περισσότεροι .
Σημ. δεν λέω ότι είναι noobαδες,αλλά επειδή όλοι ξεκινάνε ως noobαδες,οι μεν διαλέγουν τον εύκολο δρόμο.
3.Δεκτό ότι το χον έχει το χειρότερο community . Ξες όμως το γιατί ; Γιατί ειναι φουλ ανταγωνιστικό παιχνίδι και το team μετράει περισσότερο .(σε αντίθεση με το ντότα που μετά το 30 ,αν πάει carry vs 2 support + 1 tank τους έχει για πρωινό).
4.Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί χαρακτηρίζεται καλό να προτιμάει ένα παιχνίδι όλος ο κόσμος.Αν το σκεφτείς,η πλειοψηφία είναι ηλίθια,οπότε μην το βάζεις αυτό ως γνώμονα.
5.Όσο για το professional scene του hon,απλά μία κορυφαία ομάδα στο dota2,πήγε για 3 μήνες στο hon,και μετά μπήκε σε τουρνουά.Νομίζω ότι τελειώσε στους 256 καλύτερους...
6.Ένας φίλος μου πήγε ντοτα2,μέχρι που έβγαλε σε game 960 gpm και το παράτησε .
7.Το hon έχει client για λινυξ και mac.(S2 is owning)
Καλυμμένος ;Ήρθα και σου πα :-p
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Dec 14, 2012 9:06 pm

DatName wrote:btw δεν χρειαζεται να ρωτησω τον φιλο σου απο δω...
Έχω ακούσει οτι το καλύτερο community το έχει το farmville ..
Πολύ καλό community έχει και το angry birds , ααα και το παίζουν και πάρα πολλά εκατομμύρια παίκτες..
Επίσης είχε γίνει και ένα πρωτάθλημα angry birds με prizes κτλ ( http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112961382 ) στην Ελλάδα ..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
DatName
bit level
bit level

Post by DatName » Fri Dec 14, 2012 9:35 pm

μειωνεις υπερβολικα το λολ ενω δεν ισχυει κατα τη γνωμη μου....
δεν ξερω ποσο εχεις ασχοληθει και αν εχεις παιξει παντως προφανως δεν εχεις ερευνησει τα mechanics του παιχνιδιου ουτε καν σε ενα παιχνιδι επιπεδου εστω τυπου ranked low elo
δεν διαφωνω οτι δεν εχει την πολυπλοκοτητα hon/dota απλα και μονο επειδη δεν εχει deny
αλλα το παρουσιαζεις σe επιπεδο flash game....dafuq..

αν ειχες παρακολουθησει λολ θα εβλεπες ποσο μετραει το team και εκει ανεξαρτητα απο το ποσο fed η οχι ειναι το carry

η πλειοψηφια προτιμαει το παιχνιδι για καποιο λογο γιαυτο θεωρειται καλο...ναι ειναι ηλιθια τις περισσοτερες φορες αλλα το προτιμαει γιατι ειναι περισσοτερο διασκεδαστικο προφανως....
πως δηλαδη ειναι καλυτερο το hon?τι εννοεις καλυτερο παιχνιδι? εγω το θεωρω πιο διασκεδαστικο γιαυτο και παιζω λολ...

το 5 δεν καταλαβα ποιο ηταν το νοημα?(btw αν ειναι να μου το εξηγησεις πες μου και ποια ομαδα για να το κοιταξω και εγω)

τωρα για το φιλο σου τι να πω...(εκτος του οτι το gpm hon-dota2 εχει καποιες διαφορες και οτι απο ενα παιχνιδι που ετυχε να ξυλιασε παρατησε το ντοτα2 )

@Ammarkov χαχα καλο
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
-Roy
Shocker
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by Shocker » Sat Dec 15, 2012 9:54 am

3.Δεκτό ότι το χον έχει το χειρότερο community . Ξες όμως το γιατί ; Γιατί ειναι φουλ ανταγωνιστικό παιχνίδι και το team μετράει περισσότερο .(σε αντίθεση με το ντότα που μετά το 30 ,αν πάει carry vs 2 support + 1 tank τους έχει για πρωινό).
++++

To team της dota2 που προκαλεσε τους HON παιχτες είναι η team Zenith αν δν κάνω λάθος,ή Infinite ,που στη dota 2 ειναι στο τοπ 5 κ στο χον δν πηρε ουτε μια νικη απο ερασιτεχνικές ομάδες της Βραζιλίας ...

ένα link με τον θρασύ iceiceice

http://gosugamers.net/general/news/2180 ... -encounter

Επίσης η τοπ ομάδα του HON,οι Fntc ,είναι δν είναι 4 μήνες στο dota2 και κόβουν κόλους.Απέχουν απο το team του Loda αλλά έχουν φτάσει top10 ,που ειναι αξιοθαύμαστο.
Post Reply

Return to “Gaming”