Αυτό που λες είναι άκυρο. Όχι και βασιλιάς των adventure το Phantasmagoria. Ήδη έχουμε αναφέρει ένα σωρό καλύτερα. BTW έχω το Phantasmagoria 2 και είναι πολύ μούφα.semis19 wrote:Επίσης, παιδιά ξεχάσαμε τον πρόδρομο των και βασιλιά των adventure ... phadasmagoria!
Pc Gaming
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- semis19
- Gbyte level
Κάνεις ολέθριο λάθος my friend δες τι εποχή ήταν το phadasmagoria το 1ο είναι ασυζητητί κλασσικό (είναι ο πρόδρομος όλων των υπολοίπων κάτι σαν τους απαρέδεκτους). Ενυπάρχουν μέσα σε αυτό στοιχεία τα οποία δεν θα δεις σε άλλα adventure όσο καιρός και να περάσει, δε συζητώ το σενάριο - υπόθεση, ατμόσφαιρα είναι σαν να κλέβω εκλκησία ...tsilochr wrote:Αυτό που λες είναι άκυρο. Όχι και βασιλιάς των adventure το Phantasmagoria. Ήδη έχουμε αναφέρει ένα σωρό καλύτερα. BTW έχω το Phantasmagoria 2 και είναι πολύ μούφα.semis19 wrote:Επίσης, παιδιά ξεχάσαμε τον πρόδρομο των και βασιλιά των adventure ... phadasmagoria!
Κάτι θα το συγκρίνεις πάντα με την εποχή που βγαίνει και όχι με το σήμερα ... αν και ξέρω παιδιά που ασχολούνται ακόμα με αυτό το παιχνίδι ξέρεις σε πολλά adventure, να συμβαίνει αυτό;
Το 2όντως είναι μούφα!

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
To Phantasmagoria είναι από τα ριζοσπαστικά adventure , από ότι ξέρω ένα από τα πρώτα που χρησιμοποίησαν CD , με αρκετά καλή πλοκή ..
Δεν έχει βρεθεί μπροστά μου ωστε να το έχω παίξει όμως..
Άλλο ένα adventure που έχω και τώρα μου ήρθε και μου θυμίζει τα παλιά είναι το LBA2 (Little Big Adventure - με τον Twinsen).. Το είχα παίξει demo μικρός και πριν από 4(?) χρόνια κατέβηκα Στουρνάρη και το αγόρασα/ξέθαψα
από ένα μικρό μαγαζί..
Δεν έχει βρεθεί μπροστά μου ωστε να το έχω παίξει όμως..
Άλλο ένα adventure που έχω και τώρα μου ήρθε και μου θυμίζει τα παλιά είναι το LBA2 (Little Big Adventure - με τον Twinsen).. Το είχα παίξει demo μικρός και πριν από 4(?) χρόνια κατέβηκα Στουρνάρη και το αγόρασα/ξέθαψα

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Δεν αμφισβητώ την αξία του Phantasmagoria. Δεν κατέβηκα από τον Άρη. Άλλα όχι ότι είναι και ο βασιλιάς των adventure. Και τώρα που το σκέφτομαι, είναι πολύ υποκειμενικές τέτοιες συγκρίσεις. Σαν να λέμε ποιός είναι ο καλύτερος μουσικός του κόσμου. Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Για το Phantasmagoria συγκεκριμένα δεν μπορώ να πω και πολλά διότι δεν το έχω παίξει. Έχω διαβάσει ότι ήταν πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του, εισήγαγε δε την τεχνολογία FMV (Full Motion Video) που έγινε μόδα εκείνη την εποχή. Σαφώς και είναι εξαιρετικό παιχνίδι, γι' αυτό άλλωστε και έχει μείνει στην ιστορία των adventure. Απλά διαφωνώ στην τοποθέτηση ως βασιλιά.
Αν ήταν πάντως να δώσουμε τον τίτλο του κορυφαίου σε κάποιο adventure, μάλλον εδώ οδηγούμαστε σε ένα και μόνο παιχνίδι, Myst. Και δεν το λέω γιατί μου άρεσε, δεν το έχω παίξει καν(δεν μου αρέσουν τα puzzle/adventure). Όμως είναι το πρώτο σε πωλήσεις. Ακόμα και σήμερα πωλούνται. Ήταν δε στο top 10 πωλήσεων στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.
Αν ήταν πάντως να δώσουμε τον τίτλο του κορυφαίου σε κάποιο adventure, μάλλον εδώ οδηγούμαστε σε ένα και μόνο παιχνίδι, Myst. Και δεν το λέω γιατί μου άρεσε, δεν το έχω παίξει καν(δεν μου αρέσουν τα puzzle/adventure). Όμως είναι το πρώτο σε πωλήσεις. Ακόμα και σήμερα πωλούνται. Ήταν δε στο top 10 πωλήσεων στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.
- semis19
- Gbyte level
Οι πωλήσεις tsilochr έχεις δίκιο ότι είναι σημαντική παράμετρος για να είναι ένα παιχνίδι στην κορυφή αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα κόστη των 2 παιχνιδιών από την άποψη ότι το 1 είναι 7 cds και το άλλο μόνο 1!
Φυσικά και το Myst έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από το phadasmagoria (πχ τα γραφικά του είναι κλάσεις ανώτερο) αλλά τα θεωρώ ασύγκριτα στο θέμα σενάριο υπόθεση και ατμόσφαιρα και μουσικά εφφέ μιλάμε το phadasmagoria δεν μπορείς να το δεις χωρίς το αναμένο φως ... αν το δεις σαν μέσο όρο πολλών παραγόντων πιστεύω ότι το phadasmagoria είναι καλύτερο όχι κατά πολύ αλλά λίγο καλύτερο ...
υγ: όντως δεν μπορείς να πεις ποιος είναι ο καλύτερος μουσικός αλλά σε κάθε ξεχωριστό είδος 2 ή 3 είναι που ξεχωρίζουν!
υγ2: επίσης μια θεμελειώδη διαφορά στα 2 παιχνίδια είναι και οι γρίφοι στο ένα είναι νορμάλ ανώ στο άλλο είναι a little bit κουφοί βέβαια αυτό είναι θέμα υποκειμενικό ...
Φυσικά και το Myst έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από το phadasmagoria (πχ τα γραφικά του είναι κλάσεις ανώτερο) αλλά τα θεωρώ ασύγκριτα στο θέμα σενάριο υπόθεση και ατμόσφαιρα και μουσικά εφφέ μιλάμε το phadasmagoria δεν μπορείς να το δεις χωρίς το αναμένο φως ... αν το δεις σαν μέσο όρο πολλών παραγόντων πιστεύω ότι το phadasmagoria είναι καλύτερο όχι κατά πολύ αλλά λίγο καλύτερο ...
υγ: όντως δεν μπορείς να πεις ποιος είναι ο καλύτερος μουσικός αλλά σε κάθε ξεχωριστό είδος 2 ή 3 είναι που ξεχωρίζουν!

υγ2: επίσης μια θεμελειώδη διαφορά στα 2 παιχνίδια είναι και οι γρίφοι στο ένα είναι νορμάλ ανώ στο άλλο είναι a little bit κουφοί βέβαια αυτό είναι θέμα υποκειμενικό ...
- AnINffected
- Gbyte level
Πώ ρε παιδιά υπάρχει αυτό το topic 10 ολόκληρες μέρες και δε το έχω δει!!!
Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή...Ακόμη και από επαγγελματική σκοπιά να τα δούμε πιστεύω οτι είναι καλό να μελετούμε τα παιχνίδια διότι όπως είπε o Einherjar παραμένουν software και προσωπικά εκτιμώ οτι το να δημιουργήσεις παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία-εντάξει, μετά το λειτουργικό σύστημα!!
Στο ψητό τώρα...Όσα ακολουθούν αποτελούν υποκειμενικές απόψεις του συγγραφέα!
Γενικά μ'αρέσουν σχεδόν όλα τα είδη παιχνιδιών με κλίση προς τα strategy (UFO, Civilization, StarCraft, Heroes) & RPG (Baldur's Gate, Planescape, SW KOTOR και αρκετά άλλα)
Η μεγάλη μου αδυναμία και αγάπη όμως είναι τα adventures...Ξεκίνησα από το Monkey Island 2 και το Monkey 1, 2 είναι από τα αγαπημένα μου adventures.Από το 3 και μετά χάλασε κάπως.Χωρίς Ron Gilbert...
Για όλους τους πωρωμένους MonkeyIslandάδες:
Ποιό είναι επιτέλους του μυστικό του Νησιού των Πιθήκων;
http://www.scummbar.com
http://www.mixnmojo.com
Kαι όλα τα lucasArts classics που αναφέρθηκαν είναι πραγματικά διαμάντια...
Ο tex murphy είναι καταπληκτικός, μάλλον ο πιό ωραίος χαρακτήρας σε adventure!Kαι παίζει και πολύ ωραία ο άτιμος!
(Έχω βρεί και το soundtrack των παιχνιδιών αλλά δε θυμάμαι το link.Άμα μου έρθει θα το βάλω.)
Gabriel Knight αξέχαστος!Τα σενάρια και η ατμόσφαιρα του (της Jane Jensen) είναι εκπληκτικά.Η ατμόσφαιρα απογειώνεται στο 2 ενώ στο 3 το σενάριο αποκτά εκπληκτικό βάθος (μάλλον το αγαπημένο μου σενάριο γενικώς.)
Μη ξεχάσω και τη φοβερή σειρά Quest for Glory!!Μπορεί σε αρκετούς να μην άρεσαν αλλά είχα πωρωθεί τελείως!Το απόλυτο κράμα adventure + rpg.
Έχει παίξει κανείς σας το Black Dahlia?Η τεχνολογική συνέχεια του Ripper.Φανταστική ατμόσφαιρα και πολύ παλούκια γρίφοι!Ειδικά το πώς εκτυλίσσεται το σενάριο είναι καθηλωτικό...
A, και να μη ξεχάσω το Dark Seed!Εκεί να δειτε ατμόσφαιρα!
Για τα γραφικά ήταν υπεύθυνος ο ριζοσπαστικός H.R.Giger, δημιουργός των φοβερών Aliens!
Η συσκευασιά του δε ήταν ασυναγώνιστη, ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.Tότε ήξεραν να πλαισιώνουν καλά τα παιχνίδια!
Μάλλον το κορυφαίo adventure για εμένα μέχρι στιγμής είναι το the longest journey!Τι παιχνιδάρα...Δύσκολα μπορώ να του βρώ ψεγάδια.
http://www.funcom.com
http://www.ragnartornquist.com
Αυτά είναι πολύ λίγα απ'΄όαα συζητήθηκαν (και που μπορώ να θυμηηθώ.)
Και τώρα πάμε σε πιό αντικειμενικά θέματα:
Το phantasmagoria δεν είναι τόσο πρωτοπόρο όσο νομίζετε!
Το πρώτο FMV ήταν στη πραγματικότητα το Under A Killing Moon με ήρωα τον Tex Murphy.Μετά ακολούθησε-νομίζω-το Wing Commander 3 και μετά το Phantasmagoria...
Για την ιστορία, το Overseer με ήρωα πάλι τον Tex Murphy ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε και σε ειδική έκδοση σε DVD!
Το Blade Runner πρέπει να είχε πιο πολλά φινάλε απ'όσα λές, νομίζω γυρω στα 11 έλεγε ο Τσουρινάκης.7 φινάλε είχε το The Pandora Directive.
Μια και είπες Westwood κάποτε ήθελα να παίξω σαν τρελός το The Legend of Kyrandia 3 που έπαιρνες το ρόλο του κακού από το πρώτο και έπρεπε να κάνεις κακές πράξεις για να σε ανταμοίβει το παιχνίδι: να λές ψέμματα να πειράζεις τους άλλος κ.α. Για την εποχή του αυτό ήταν φοβερά πρωτότυπο!Πολύ γέλιο!Τελικά μου έμεινε άχτι...
Μια και λέτε για το Myst, το έβαλαν σε πολύ-πολύ γνωστό περιοδικό
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ν'ασχοληθώ με τα Myst.
Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή...Ακόμη και από επαγγελματική σκοπιά να τα δούμε πιστεύω οτι είναι καλό να μελετούμε τα παιχνίδια διότι όπως είπε o Einherjar παραμένουν software και προσωπικά εκτιμώ οτι το να δημιουργήσεις παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία-εντάξει, μετά το λειτουργικό σύστημα!!
Στο ψητό τώρα...Όσα ακολουθούν αποτελούν υποκειμενικές απόψεις του συγγραφέα!
Γενικά μ'αρέσουν σχεδόν όλα τα είδη παιχνιδιών με κλίση προς τα strategy (UFO, Civilization, StarCraft, Heroes) & RPG (Baldur's Gate, Planescape, SW KOTOR και αρκετά άλλα)
Η μεγάλη μου αδυναμία και αγάπη όμως είναι τα adventures...Ξεκίνησα από το Monkey Island 2 και το Monkey 1, 2 είναι από τα αγαπημένα μου adventures.Από το 3 και μετά χάλασε κάπως.Χωρίς Ron Gilbert...
Για όλους τους πωρωμένους MonkeyIslandάδες:
Ποιό είναι επιτέλους του μυστικό του Νησιού των Πιθήκων;
http://www.scummbar.com
http://www.mixnmojo.com
Kαι όλα τα lucasArts classics που αναφέρθηκαν είναι πραγματικά διαμάντια...
Ο tex murphy είναι καταπληκτικός, μάλλον ο πιό ωραίος χαρακτήρας σε adventure!Kαι παίζει και πολύ ωραία ο άτιμος!
(Έχω βρεί και το soundtrack των παιχνιδιών αλλά δε θυμάμαι το link.Άμα μου έρθει θα το βάλω.)
Gabriel Knight αξέχαστος!Τα σενάρια και η ατμόσφαιρα του (της Jane Jensen) είναι εκπληκτικά.Η ατμόσφαιρα απογειώνεται στο 2 ενώ στο 3 το σενάριο αποκτά εκπληκτικό βάθος (μάλλον το αγαπημένο μου σενάριο γενικώς.)
Μη ξεχάσω και τη φοβερή σειρά Quest for Glory!!Μπορεί σε αρκετούς να μην άρεσαν αλλά είχα πωρωθεί τελείως!Το απόλυτο κράμα adventure + rpg.
Έχει παίξει κανείς σας το Black Dahlia?Η τεχνολογική συνέχεια του Ripper.Φανταστική ατμόσφαιρα και πολύ παλούκια γρίφοι!Ειδικά το πώς εκτυλίσσεται το σενάριο είναι καθηλωτικό...
A, και να μη ξεχάσω το Dark Seed!Εκεί να δειτε ατμόσφαιρα!
Για τα γραφικά ήταν υπεύθυνος ο ριζοσπαστικός H.R.Giger, δημιουργός των φοβερών Aliens!
Η συσκευασιά του δε ήταν ασυναγώνιστη, ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.Tότε ήξεραν να πλαισιώνουν καλά τα παιχνίδια!
Μάλλον το κορυφαίo adventure για εμένα μέχρι στιγμής είναι το the longest journey!Τι παιχνιδάρα...Δύσκολα μπορώ να του βρώ ψεγάδια.
http://www.funcom.com
http://www.ragnartornquist.com
Αυτά είναι πολύ λίγα απ'΄όαα συζητήθηκαν (και που μπορώ να θυμηηθώ.)
Και τώρα πάμε σε πιό αντικειμενικά θέματα:
Το phantasmagoria δεν είναι τόσο πρωτοπόρο όσο νομίζετε!
Το πρώτο FMV ήταν στη πραγματικότητα το Under A Killing Moon με ήρωα τον Tex Murphy.Μετά ακολούθησε-νομίζω-το Wing Commander 3 και μετά το Phantasmagoria...
Για την ιστορία, το Overseer με ήρωα πάλι τον Tex Murphy ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε και σε ειδική έκδοση σε DVD!
Το Blade Runner πρέπει να είχε πιο πολλά φινάλε απ'όσα λές, νομίζω γυρω στα 11 έλεγε ο Τσουρινάκης.7 φινάλε είχε το The Pandora Directive.
Μια και είπες Westwood κάποτε ήθελα να παίξω σαν τρελός το The Legend of Kyrandia 3 που έπαιρνες το ρόλο του κακού από το πρώτο και έπρεπε να κάνεις κακές πράξεις για να σε ανταμοίβει το παιχνίδι: να λές ψέμματα να πειράζεις τους άλλος κ.α. Για την εποχή του αυτό ήταν φοβερά πρωτότυπο!Πολύ γέλιο!Τελικά μου έμεινε άχτι...

Μια και λέτε για το Myst, το έβαλαν σε πολύ-πολύ γνωστό περιοδικό

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ν'ασχοληθώ με τα Myst.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Καλά AnINffected το http://www.scummbar.com δεν παίζεται..
Κατέβαασα όλο το soundtrack του MI3 (Όχι Mission Impossible , Monkey Island
) . Εδώ και χρόνια το έψαχνα..
Κατα την γνώμη μου πάντως και το Monkey Island 3 είναι εξίσου καλό με τα 1,2 , ενώ ο RonGilbert είχε συμμετάσχει , (τουλάχιστον αυτό συμπέρανα με τηνσυνέντευξή τουπου postαρα και πρίν..) κατα την δημιουργία του..
Από RPG τα καλύτερα κατά την γνώμη μου ήταν τα fallout 1 , 2..
Τα παιχνίδια με το περισσότερο βάθος..
Έχω φάει μήνες προσπαθόντας να τα τελειώσω και είχα κολήσει κανονικά στον κόσμο του , μόνο και μόνο η διάχυτη παρακμή στην post nuclear ατμόσφαιρα είναι αρκετή..
Επίσης και το Gothic που έχω παίξει σε demo μου φάνηκε πολύ καλό RPG και guess what , το δίνουν με την Gold έκδοση του γνωστού σε όλους μας περιοδικού , σας το προτείνω..
Κατέβαασα όλο το soundtrack του MI3 (Όχι Mission Impossible , Monkey Island

Κατα την γνώμη μου πάντως και το Monkey Island 3 είναι εξίσου καλό με τα 1,2 , ενώ ο RonGilbert είχε συμμετάσχει , (τουλάχιστον αυτό συμπέρανα με τηνσυνέντευξή τουπου postαρα και πρίν..) κατα την δημιουργία του..
Από RPG τα καλύτερα κατά την γνώμη μου ήταν τα fallout 1 , 2..
Τα παιχνίδια με το περισσότερο βάθος..
Έχω φάει μήνες προσπαθόντας να τα τελειώσω και είχα κολήσει κανονικά στον κόσμο του , μόνο και μόνο η διάχυτη παρακμή στην post nuclear ατμόσφαιρα είναι αρκετή..
Επίσης και το Gothic που έχω παίξει σε demo μου φάνηκε πολύ καλό RPG και guess what , το δίνουν με την Gold έκδοση του γνωστού σε όλους μας περιοδικού , σας το προτείνω..

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Δεν θα μπορώ να φέρω το τιμόνι και την πεταλιέρα όμως..TaRaNTuLa wrote:Για NFSU2 να κάνουμε τίποτα... Wink Σύντομες κοντρίτσες και μπορούν πολλοί να συμμετάσχουν... Very Happy

(Το έχω λιώσει..

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Φέρε ό,τι θες!Εγώ με το Sidewinder της Microsoft το έχω "στρώσει"...AmmarkoV wrote:Δεν θα μπορώ να φέρω το τιμόνι και την πεταλιέρα όμως..![]()
![]()
(Το έχω λιώσει..)

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Έχω και το Microsoft Sidewinder και το Microsoft Wheel και πρόσφατα πήρα και GamePad (με δόνηση όλα για να γουστάρουμε)..
Από racing όμως το τιμόνι το προτιμώ στο ColinMcrae 2 , το Need for Speed 2 U , παιχνιδάρα δεν λέω αλλά δεν είναι πολύ εξομοιωση (Άθραυστο αυτοκίνητο , ίδια λάστιχα μια ζωή..) Το τέλειο θα ήταν ένα Need for Speed με τα physics του Mcrae , να φοβάσαι και λίγο τις ζημιές και να μην κάνεις βλακείες..
Btw και στα 2 Need for Speed U παίζω πάντα με Golf , (Μου θυμίζει το POLO μου..
)
Από racing όμως το τιμόνι το προτιμώ στο ColinMcrae 2 , το Need for Speed 2 U , παιχνιδάρα δεν λέω αλλά δεν είναι πολύ εξομοιωση (Άθραυστο αυτοκίνητο , ίδια λάστιχα μια ζωή..) Το τέλειο θα ήταν ένα Need for Speed με τα physics του Mcrae , να φοβάσαι και λίγο τις ζημιές και να μην κάνεις βλακείες..
Btw και στα 2 Need for Speed U παίζω πάντα με Golf , (Μου θυμίζει το POLO μου..

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Το έχω δει...(νομίζω!!)Major wrote:σε στύλ Need for speed underground έχει βγεί το street racing syndicate ή SRS από την NAMCO.Τα αυτοκίνητα χαλάνε και είναι 50.Το βρίσκω όμως κατώτερο από το NFSU.
Δε λέει τόσο σε γραφικά...
Tamiya rulezZz....
Μια και μιλάμε για παιχνίδια ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς site για παιχνίδια ή καλύτερα "παιχνιδάκια" στο internet.Εγώ το μόνο που ξέρω είναι το http://www.miniclip.com.
Είναι αφόρητες μερικές φορές οι ώρες των εργαστηρίων και ψάχνω κάτι "επικοδομητικό" να κάνω.HELP!!!
Είναι αφόρητες μερικές φορές οι ώρες των εργαστηρίων και ψάχνω κάτι "επικοδομητικό" να κάνω.HELP!!!
"Mess with the best die like the rest" - Major
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Φίλε Major , επειδή σε καταλαβαίνω (σχετικά με αυτό που λές για τα εργαστήρια..
) ορίστε μια σελίδα που συνάντησα με καλούτσικο περιεχόμενο.. -> http://fun.diadiktyo.net/
Στα αριστερά έχει και flash games , δοκίμασε το Orgasm girl και πες μου αν καταφέρεις κάτι,δεν γίνεται να περάσεις πίστα με τίποτα..

Στα αριστερά έχει και flash games , δοκίμασε το Orgasm girl και πες μου αν καταφέρεις κάτι,δεν γίνεται να περάσεις πίστα με τίποτα..

Δοκίμασε και στο http://www.ebaumsworld.com, καθώς και στο http://www.e-view.gr/flashgames.php.
It is by will alone I set my mind in motion...
Έχει παίξει κανείς το Medal Of Honor Pacific Assault.Πως το είδατε???Δε το έχω παίξει αλλά το σκέφτομαι.Έχω παίξει το Allied Assault και το βρήκα πολύ καλό.αν και το Pacific κινείται στα ίδια επίπεδα τότε αξίζει να ασχοληθώ μαζί του και πολύ μάλιστα.
AmmarkoV από το site που σύστησες κόλλησα με τον πιγκουίνο.τον έχω ταράξει στα βολέ.ο φίλος botswell το είδε και τρελλάθηκε.φαγώθηκε αλλά ξεπέρασε τα 1200 μέτρα επιτέλους και ησυχάσαμε!!!!
Υ.Γ. Αλλάξαμε και τη φωτό της Jovovich εε???
AmmarkoV από το site που σύστησες κόλλησα με τον πιγκουίνο.τον έχω ταράξει στα βολέ.ο φίλος botswell το είδε και τρελλάθηκε.φαγώθηκε αλλά ξεπέρασε τα 1200 μέτρα επιτέλους και ησυχάσαμε!!!!
Υ.Γ. Αλλάξαμε και τη φωτό της Jovovich εε???
"Mess with the best die like the rest" - Major
- semis19
- Gbyte level
Θα μα πεις τώρα Major πότε θα έρθει το Godfather - the game στην Ελλάδα ... και άσε τα NFS!