Χμ...ίσως επειδή όσες φορές έσω δει να παιζουνε ήταν καμια 10αρα να μου'χει κάτσει αλλιώς. Τέσπα, οτι θέτε, αρκεί να υπάρχει υπομονή για εκμάθηση του αρχιnooba stoupeaceThe Punisher wrote:παίδες, πάνω από 5 players δε λέει ... (4 ιδανικά). Senior έχω ακούσει ότι κάνεις καλό DMing
Εδωσε λινκ πιο πανω ο anestiskokosteo wrote:Παιδιά δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Το DnD είναι επιτραπέζιο παίχνιδι; Και αν ναι πώς μπορώ να μάθω να παίζω και εγώ; Κυκλοφορεί και σε μορφή παιχνιδιού για pc;
Και ίσως μπω και εγώ στην ομάδα κάποτε
Oooo 1000 συγνώμη. Δεν το είχα δει.Stoupeace wrote: Εδωσε λινκ πιο πανω ο anestis
Όντως 4 είναι ιδανικός αριθμός για party. Μια φορά που είχε τύχει να έχω 8-10 παίκτες, τους χώρισαThe Punisher wrote: παίδες, πάνω από 5 players δε λέει ... (4 ιδανικά). Senior έχω ακούσει ότι κάνεις καλό DMing
Είναι 4th edition campaign γι'αυτό. Όπως είχε γίνει και στην αρχή του 3rd edition, πρέπει να περάσει τουλ κανένας χρόνοςThe Punisher wrote:είμαστε το μόνο σοβαρό αποτέλεσμα του google για living forgotten realms από Ελλάδα.
όχι καμία σχέση, αν το παιχνίδι πάει έτσι τότε φταίει ο DM σε αυτό, το ruleset αν το δεις έχει δουλευτεί αρκετάMaster_ex wrote:Δεν έχω παίξει ακόμα αλλά απότι έχω καταλάβει το παιχνίδι έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ευνοεί το "προχωρώ και σφάζω" πράγμα που εμένα μου φαίνεται αρνητικό και παραπλανητικό(?) για τους νέους παίκτες. Βέβαια όπως είπα δεν έχω παίξει ακόμα αλλά αυτή την εντύπωση μου έχει δόσει μια γρήγορη ματιά στο ph και απόψεις άλλων που έχουν παίξει.
at will spells ο wizard? ? ?SeniorCarbone wrote:να υπάρχει ισότητα στα classes
εμένα μου άρεσαν πάντως.SeniorCarbone wrote:Τα Illustrations μόνο χάλασαν
αλλά μικρό το κακό.
Οι wizards είχαν ανάγκη από κάποιο boost, ελάχιστοι έπαιρναν, αν είμουν βέβαια στην θέση τους θα τους έβγαζα καιThe Punisher wrote:at will spells ο wizard? ? ?SeniorCarbone wrote:να υπάρχει ισότητα στα classes
εμένα μου άρεσαν πάντως.SeniorCarbone wrote:Τα Illustrations μόνο χάλασαν
αλλά μικρό το κακό.Έχουν φοβερή λεπτομέρεια
Επίσης πρόσεξα ότι έχουν δώσει μεγάλη έκταση και έμφαση στο cardboard