το είχαν ανακοινώσει από πέρσι.... επίσης θα γίνει και live action ταινία κάποια στιγμή... μακάρι να μην το σκοτώσουν πολύ.... :/vasilaros69 wrote:Βγαινει anime Mass effect απο τη funimation...
Pc Gaming
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Re: Pc Gaming

- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ρε παιδιά το Mass Effect 2 είναι ωραίο ? Γιατί είδα κάτι gameplay video και δεν με ενθουσιάζει...τι το διαφορετικό έχει ?
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
δεν ξερω,δεν εχω παιξει τα προηγουμενα,αλλα το Mass Effect 3 τα σπαει!!!PatrickFTW wrote:Ρε παιδιά το Mass Effect 2 είναι ωραίο ? Γιατί είδα κάτι gameplay video και δεν με ενθουσιάζει...τι το διαφορετικό έχει ?
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
- zweistein
- Wow! Terabyte level
για μένα είναι καταληκτικό. δεν έχω προλάβει να παίξω το 3 ακόμα δυστυχώς, αλλα το 2 είναι παρα πολύ ωραίο. πολύ κινηματογραφικό, πολύ καλά σκηνοθετημένο και σχεδιασμένο. κάποι fan της σειράς έφαγαν ξενέρωμα με τον τρόπο που τελειώνει το 3 και τοποθετούν το 2 σε καλύτερη θέση και από το 3....PatrickFTW wrote:Ρε παιδιά το Mass Effect 2 είναι ωραίο ? Γιατί είδα κάτι gameplay video και δεν με ενθουσιάζει...τι το διαφορετικό έχει ?
εγώ βεβαια είμαι της άποψης ότι αξίζει να το ξεκινήσεις από το 1... έχει ενδιαφέρον η ιστορία αλλα και το πως μπορείς να μεταφέρεις ότι έχεις κάνει από το 1 στο 2 και μετά στο 3 κάνοντας import τα save σου από το ένα game στο άλλο. φτιάχνεις την δίκια σου ιστορία κανονικά.

- PatrickFTW
- Mbyte level
Αλλάζεις κάπως την ροή ?zweistein wrote:για μένα είναι καταληκτικό. δεν έχω προλάβει να παίξω το 3 ακόμα δυστυχώς, αλλα το 2 είναι παρα πολύ ωραίο. πολύ κινηματογραφικό, πολύ καλά σκηνοθετημένο και σχεδιασμένο. κάποι fan της σειράς έφαγαν ξενέρωμα με τον τρόπο που τελειώνει το 3 και τοποθετούν το 2 σε καλύτερη θέση και από το 3....PatrickFTW wrote:Ρε παιδιά το Mass Effect 2 είναι ωραίο ? Γιατί είδα κάτι gameplay video και δεν με ενθουσιάζει...τι το διαφορετικό έχει ?
εγώ βεβαια είμαι της άποψης ότι αξίζει να το ξεκινήσεις από το 1... έχει ενδιαφέρον η ιστορία αλλα και το πως μπορείς να μεταφέρεις ότι έχεις κάνει από το 1 στο 2 και μετά στο 3 κάνοντας import τα save σου από το ένα game στο άλλο. φτιάχνεις την δίκια σου ιστορία κανονικά.
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- zweistein
- Wow! Terabyte level
ναι, μπορείς να την αλλάξεις αρκετά. βασικά η ιστορία θα ακολουθήσει αναγκαστικά μια γραμμή πλοκής, αλλα εσύ μπορείς να αλλάξεις τα γεγονότα γύρω από αυτήν από λίγο έως παρα πολύ..PatrickFTW wrote:Αλλάζεις κάπως την ροή ?zweistein wrote:για μένα είναι καταληκτικό. δεν έχω προλάβει να παίξω το 3 ακόμα δυστυχώς, αλλα το 2 είναι παρα πολύ ωραίο. πολύ κινηματογραφικό, πολύ καλά σκηνοθετημένο και σχεδιασμένο. κάποι fan της σειράς έφαγαν ξενέρωμα με τον τρόπο που τελειώνει το 3 και τοποθετούν το 2 σε καλύτερη θέση και από το 3....PatrickFTW wrote:Ρε παιδιά το Mass Effect 2 είναι ωραίο ? Γιατί είδα κάτι gameplay video και δεν με ενθουσιάζει...τι το διαφορετικό έχει ?
είναι σαν να έχει ένα background story. το 35% της πλοκής είναι έτοιμο για να εξυπηρετεί μια κινηματογραφική ροη γεγονότων, το υπόλοιπο 65% είναι στα χερια σου. και το 35% που δεν είναι, το πως θα φανεί εξαρτάται πάλι από τις ενέργειες σου.

- zweistein
- Wow! Terabyte level
ok so i watched the assassins creed 3 vid a few times and i came up with some speculations.
i actually believe the new assassin is an indian.
i mean think about it. he can climp trees, he can blend in nature. we also see wolves, an animal used a lot by the tribes as a part of the local religious beliefs.
also having an indian with stealth skills sounds a lot more legit than having a colonist from spain or britain. the idea also fits with using knives, bows, traps and daggers.
i actually believe the new assassin is an indian.
i mean think about it. he can climp trees, he can blend in nature. we also see wolves, an animal used a lot by the tribes as a part of the local religious beliefs.
also having an indian with stealth skills sounds a lot more legit than having a colonist from spain or britain. the idea also fits with using knives, bows, traps and daggers.

- vasilaros69
- Gbyte level
Στο απο πανω θα συμφωνησω κι εγω...το τσεκουρακι ειναι κι αυτο σημαδι (σε αρκετες ταινιες western εχουμε δει ινδιανους να παιρνουν σκαλπ με τετοια {παρομοια}) και επισης δεν εχει μουσια ο πρωταγωνιστης...(που παλι εχουμε δει σε ταινιες western να μην εχουν μουσια οι ινδιανοι)

"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
zweistein wrote:im sooo happyyyyy
http://img401.imageshack.us/img401/7144/img0035dy.jpg
http://img600.imageshack.us/img600/4189/img0036wf.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Μόλις πήρα στα χέρια μου το MW3. Ήρθε η ώρα που περίμενα εδώ και πολύ καιρό
Αν το παίζει κάποιος από δω ας μου πει να τον κάνω add.
btw 60 ευρώ στο steam, 40 ευρώ στο web κατάστημα των multirama και πολλών άλλων καταστημάτων. Μην το προτιμάτε το steam απευθείας καθώς απ ότι είδα και άλλα παιχνίδια είναι πιο ακριβά εκεί.

Αν το παίζει κάποιος από δω ας μου πει να τον κάνω add.
btw 60 ευρώ στο steam, 40 ευρώ στο web κατάστημα των multirama και πολλών άλλων καταστημάτων. Μην το προτιμάτε το steam απευθείας καθώς απ ότι είδα και άλλα παιχνίδια είναι πιο ακριβά εκεί.
- vasilaros69
- Gbyte level
Απο το post στο Facebook του group του Guild Wars 2:
Υπαρχει καποιος που σκοπευε να ασχοληθει 'η να ειναι fan??
Ξεκιναει το beta testing για οσους κανουν προ-αγορα του παιχνιδιου..Με μια προχειρη ματια που εχω δει σε youtube και απο αλλα sites που κανανε reviews για την closed beta εχει καποια πολυ καλα στοιχεια το παιχνιδι, με πιο απλα λογια κραταει πολλα καλα στοιχεια απο τα περισσοτερα MMO που κυκλοφορουνε αυτη τη στιγμη.Good news!First Beta Weekend Event will be from April 27-29. We will let you know once the client is ready for download.
Υπαρχει καποιος που σκοπευε να ασχοληθει 'η να ειναι fan??
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- Stayrakas
- Mbyte level
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Stayrakas wrote: ερχεται 24 Aπριλιου σε ps3 και xbox και 24 Ιουλιου σε Pc.
Κλασικα

- Eldebryn
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ και μπόλικοι γνωστοί λέμε να το αρχίσουμε, αν και για το πότε δεν είμαστε σίγουροι. Προσωπικά έχω φάει 1000+ ώρες στο πρώτο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αν δω οτι μαζευτούμε αρκέτοι και απο πανεπιστήμιο, πιθάνον να αρχίσουμε κάνα Guild (να τιμήσουμε και το όνομαvasilaros69 wrote:Υπαρχει καποιος που σκοπευε να ασχοληθει 'η να ειναι fan??

- PatrickFTW
- Mbyte level
Ρε παιδιά ψάχνω κανα πολύ καλό παιχνίδι γιατί έχω στερέψει...Δεκτές προτάσεις για όλα τα είδη εκτός sport
- zweistein
- Wow! Terabyte level
PatrickFTW wrote:Ρε παιδιά ψάχνω κανα πολύ καλό παιχνίδι γιατί έχω στερέψει...Δεκτές προτάσεις για όλα τα είδη εκτός sport
skyrim \m/

- PatrickFTW
- Mbyte level
Άλλο άλλο , το έχω τερματίσει αυτόzweistein wrote: skyrim \m/

- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
Deus Ex : Human RevolutionPatrickFTW wrote:Άλλο άλλο , το έχω τερματίσει αυτόzweistein wrote: skyrim \m/!
Mass Effect 3
Assasins Creed Revelations
Driver
La Noire
The Witcher
The Witcher 2
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.