photisd wrote:chriskin wrote:photisd wrote:σας κολλάει και εσάς σε ένα σημείο στο saarbal excavation που πρέπει να πετάξετε φωτιά σε έναν τοίχο για να βγείτε από παγίδα?
ειναι θεμα hardware - δεν αντεχει την εκρηξη η καρτα γραφικων σου , το ιδιο ειχε παθει κι εμενα
(η εστω ειναι καποιο bug που αυξανει ακραια τη ζητηση στην καρτα γραφικων - ανεβηκε 3-4 βαθμους μολις μου πρωτοεσκασε μετα απο αυτο με τον τοιχο)
ριξε ενα fireball στα κρυφα χωρις να κοιτας τον τοιχο. πχ ριχτο και γυρνα απο την αλλη κτλ
Είσαι τιτανοτεράστιος my friend
υ.γ.: να το καλό του να έχετε φτάσει κάποιοι 30τόσα lvl και εμείς να ακολουθούμε από τα 14

40 παρακαλω, μολις πηρα level up
ανεβαινουν τραγικα αργα απο ενα σημειο και μετα - τις τελευταιες 10 ωρες παιχνιδιου εχω παρει μονο 2 (!)
------------
btw εχει κανεις two handed οπλο; μου φαινεται τελειως παραλογο να παρει ποτε κανεις κατι τετοιο για μονιμο , ειδικα τωρα με τα διπλα οπλα και ολους τους συνδιασμους
-----------
αλλο ασχετο σχολιο : αλλαξα την heavy πανοπλια μου (daedric! - ολοκληρη μερα πηρε να μαζεψω τα υλικα) με "light" (o θεος να την κανει light

) (την dragonscale) και περιεργως (κι ας εχω
χαμηλοτερο light armor skill) το armor μου ειναι υψηλοτερο τωρα, και μαλιστα κατα 30 (174 vs 201)