Skyrim

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Funk
Venus Former Team Member

Re: Skyrim

Post by Funk » Mon Nov 21, 2011 12:34 pm

zweistein wrote:
Shocker wrote:
chriskin wrote:Εγώ αν και έχω φτάσει στην αποστολή που θέλει να φέρω κάτι κεφαλια μαγισσών και δεν θέλω να το κάνω οπότε ξσναγυρισα στους κλέφτες και στο dark brotherhood για να αποφύγω την αποστολή

Το ...ε... Δώρο των companions το χρησιμοποιείς ποτέ;
Οποτε γουσταρς ! Μιά φορά την μέρα κ χωρίς επιπτώσεις (τουλαχιστον προς το παρων :P ) Φοβερή εμπειρίαααα
what r u guys talkin about? O__o
πήγαινε στους companions και κάνε τις 2 πρώτες αποστολές. Στη δεύτερη, σε αυτή που μπαίνεις στον κύκλο τους, θα σου δώσει ένα διακρτικό (NOT) hint, ο "παραστάτης" σου... :lol:
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Nov 21, 2011 4:35 pm

α εσείς δεν λέτε για τα companion NPCs που ακολουθούν και πολεμούν μαζί, λέτε για κάποιο guild αν κατάλαβα καλά..
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 21, 2011 5:47 pm

Shocker wrote:
chriskin wrote:Εγώ αν και έχω φτάσει στην αποστολή που θέλει να φέρω κάτι κεφαλια μαγισσών και δεν θέλω να το κάνω οπότε ξσναγυρισα στους κλέφτες και στο dark brotherhood για να αποφύγω την αποστολή

Το ...ε... Δώρο των companions το χρησιμοποιείς ποτέ;
Οποτε γουσταρς ! Μιά φορά την μέρα κ χωρίς επιπτώσεις (τουλαχιστον προς το παρων :P ) Φοβερή εμπειρίαααα

ναι εννοω αμα το χρησιμοποιεις ποτε εσυ - εγω το χρησιμοποιησα 2-3 φορες για την πλακα και τωρα το εχω μονο για οταν πεθαινει το αλογο μου και θελω να παω καπου γρηγορα :lol:

zweistein wrote:α εσείς δεν λέτε για τα companion NPCs που ακολουθούν και πολεμούν μαζί, λέτε για κάποιο guild αν κατάλαβα καλά..
αυτοι ειναι followers νομιζω, οχι companions
το παλιο fighters guild ειναι πρακτικα οι companions

------------
επισης ασχετο : Ποσο ακραια βαρετα ειναι τα μερη των νανων; αμα δεν μου φωναζει ο αντιπαλος δεν μου παει να τον σκοτωσω
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Mon Nov 21, 2011 6:30 pm

σας κολλάει και εσάς σε ένα σημείο στο saarbal excavation που πρέπει να πετάξετε φωτιά σε έναν τοίχο για να βγείτε από παγίδα?
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Mon Nov 21, 2011 6:37 pm

photisd wrote:σας κολλάει και εσάς σε ένα σημείο στο saarbal excavation που πρέπει να πετάξετε φωτιά σε έναν τοίχο για να βγείτε από παγίδα?
Έχεις φορέσει το amulet που πήρες απο τον τοίχο? Πρέπει να το φοράς ενώ κάνεις το spell.
Image<-- My profile playlists
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Nov 21, 2011 8:23 pm

το φοράω και μόλις πετάω τη φωτιά στον τοίχο κολλάει το παιχνίδι και στο task manager βγαίνει Not responding... :smt011
έχω δοκιμάσει 3 φορές και μου έρχεται να κάνω load πριν μπω στην παγίδα και να το αφήσω σαν quest :-D
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Mon Nov 21, 2011 8:51 pm

photisd wrote:το φοράω και μόλις πετάω τη φωτιά στον τοίχο κολλάει το παιχνίδι και στο task manager βγαίνει Not responding... :smt011
έχω δοκιμάσει 3 φορές και μου έρχεται να κάνω load πριν μπω στην παγίδα και να το αφήσω σαν quest :-D
Άμα το αφήσεις είναι κρίμα γιατί δεν προχωράς το κυρίως storyline του college που έχει πολύ ενδιαφέρον, ειδίκα μόλις περάσεις το κομμάτι που είσαι...
Αν δεν σε ενδιαφέρει το college επειδή δεν είσαι μάγος, τι να σου πώ άστο.

Είσαι σίγουρος οτι δεν έχεις κανένα θέμα με "την release του steam" που το κατέβασες...?
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Nov 21, 2011 9:00 pm

Με ενδιάφερει και μου αρέσει απλά κολλάει εκεί... Ακούω τη φωτιά που τσιτσιρίζει αλλά κολλάνε τα πάντα και το παιχνίδι γίνεται not responding δίχως να καταλαβαίνω το γιατί...
δεν το κατέβασα με steam εν τω μεταξύ... καμία σχέση...
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Mon Nov 21, 2011 9:06 pm

το googlαρες και δεν βρηκες τιποτα??κανεις δεν ειχε παρομοιο προβλημα??

(εν τω μεταξυ,το εχω αφησει το παιχνιδι εγω,γιατι δεν με παιρνει να καω,αλλα διαβαζω συνεχως το topic :-p )
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Nov 21, 2011 9:08 pm

ε όσο και όπως το έχω ψάξει δε βρίσκω κάτι... :smt022
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Mon Nov 21, 2011 10:51 pm

φέιλ...
Last edited by Eldebryn on Mon Nov 21, 2011 10:58 pm, edited 1 time in total.
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by vasilaros69 » Mon Nov 21, 2011 10:52 pm

Hold your words!!
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Nov 21, 2011 10:57 pm

vasilaros69 wrote:Hold your words!!
++
Περάστε στα ΠΜ παρακαλώ!
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 21, 2011 10:59 pm

photisd wrote:σας κολλάει και εσάς σε ένα σημείο στο saarbal excavation που πρέπει να πετάξετε φωτιά σε έναν τοίχο για να βγείτε από παγίδα?

ειναι θεμα hardware - δεν αντεχει την εκρηξη η καρτα γραφικων σου , το ιδιο ειχε παθει κι εμενα
(η εστω ειναι καποιο bug που αυξανει ακραια τη ζητηση στην καρτα γραφικων - ανεβηκε 3-4 βαθμους μολις μου πρωτοεσκασε μετα απο αυτο με τον τοιχο)
ριξε ενα fireball στα κρυφα χωρις να κοιτας τον τοιχο. πχ ριχτο και γυρνα απο την αλλη κτλ
Last edited by chriskin on Mon Nov 21, 2011 11:00 pm, edited 1 time in total.
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Mon Nov 21, 2011 10:59 pm

MpoMp wrote:
vasilaros69 wrote:Hold your words!!
++
Περάστε στα ΠΜ παρακαλώ!
excuse me.... Missclick στα κουμπιά... :smt013 :smt013 :smt013
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Mon Nov 21, 2011 11:13 pm

chriskin wrote:

ειναι θεμα hardware - δεν αντεχει την εκρηξη η καρτα γραφικων σου , το ιδιο ειχε παθει κι εμενα
(η εστω ειναι καποιο bug που αυξανει ακραια τη ζητηση στην καρτα γραφικων - ανεβηκε 3-4 βαθμους μολις μου πρωτοεσκασε μετα απο αυτο με τον τοιχο)
ριξε ενα fireball στα κρυφα χωρις να κοιτας τον τοιχο. πχ ριχτο και γυρνα απο την αλλη κτλ

Καλα δεν παιζει να ειναι συμπτωση...Το παιχνιδι ειναι κακο!!!Ενος φιλου μου του χαλασε η οθονη του (εβλεπε pixels να σταζουν λες και ειχε νερο η οθονη του) οταν ειδε για καμια 10αρια++ φορες αυτο το βιντεο
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w1AenlOEXao[/youtube]
Παυει να ειναι συμπτωση!!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 21, 2011 11:18 pm

ασχετο αλλα μιας και εβαλες βιντεο , πως και δεν εχουμε αυτο εδω στο thread?

Link

Gewitter wrote:Παιδιά βάζουμε κάνα spoiler :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

Χτες πήγα στο
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Labyrinthian...EPIC WIN!!!!απλά...το όλο σκηνικό! [attachment=0]830px-Imprisonment_of_Morokei.jpg[/attachment]
μολις εφτασα - πρεπει να πηγα σχετικα αργα (39 level) γιατι ολοι οι αντιπαλοι μου φαινονται ψιλοαχρηστοι
πχ κατεβασα το δρακο που ηταν στην αρχη με 3 χτυπηματα (η 4, δεν ξερω αμα το τελευταιο προλαβε να βαρεσει η ειχε πεθανει ηδη) (!)
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Mon Nov 21, 2011 11:36 pm

Επισης κι αυτο που αν θυμαμαι καλα το ειχε ποσταρει ο zweistein στο thread PC games παλια :-p

Link
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 21, 2011 11:40 pm

οσα δειχνει ειναι 100% αληθινα :lol:

ειδικα το 0.50 ΧD

*το hyrule παντως μονο αϊρουλ δεν μου παει να το διαβασω ακομα :smt017
Last edited by chriskin on Mon Nov 21, 2011 11:43 pm, edited 1 time in total.
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Mon Nov 21, 2011 11:43 pm

Εντωμεταξυ απο το ιδιο channel στο youtube το πιο προσφατο του ειναι αυτο

Link
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Nov 22, 2011 1:07 am

chriskin wrote:

Είσαι τιτανοτεράστιος my friend :smt023 :-D :smt025

υ.γ.: να το καλό του να έχετε φτάσει κάποιοι 30τόσα lvl και εμείς να ακολουθούμε από τα 14 :smt005
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Nov 22, 2011 5:07 am

photisd wrote:
chriskin wrote:

Είσαι τιτανοτεράστιος my friend :smt023 :-D :smt025

υ.γ.: να το καλό του να έχετε φτάσει κάποιοι 30τόσα lvl και εμείς να ακολουθούμε από τα 14 :smt005

40 παρακαλω, μολις πηρα level up
ανεβαινουν τραγικα αργα απο ενα σημειο και μετα - τις τελευταιες 10 ωρες παιχνιδιου εχω παρει μονο 2 (!)

------------
btw εχει κανεις two handed οπλο; μου φαινεται τελειως παραλογο να παρει ποτε κανεις κατι τετοιο για μονιμο , ειδικα τωρα με τα διπλα οπλα και ολους τους συνδιασμους

-----------
αλλο ασχετο σχολιο : αλλαξα την heavy πανοπλια μου (daedric! - ολοκληρη μερα πηρε να μαζεψω τα υλικα) με "light" (o θεος να την κανει light :lol: ) (την dragonscale) και περιεργως (κι ας εχω χαμηλοτερο light armor skill) το armor μου ειναι υψηλοτερο τωρα, και μαλιστα κατα 30 (174 vs 201) :shock:
Post Reply

Return to “Gaming”