Skyrim
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Re: Skyrim
Μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω dragon scale πανοπλία?
- zweistein
- Wow! Terabyte level
αυτό νομίζω την φτιάχνεις εσύ αφού μαζέψεις τα υλικά...barbarosa wrote:Μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω dragon scale πανοπλία?
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Elfάς δεν είσαι? Και συγκεκριμένα dark?chriskin wrote: αλλο ασχετο σχολιο : αλλαξα την heavy πανοπλια μου (daedric! - ολοκληρη μερα πηρε να μαζεψω τα υλικα) με "light" (o θεος να την κανει light) (την dragonscale) και περιεργως (κι ας εχω χαμηλοτερο light armor skill) το armor μου ειναι υψηλοτερο τωρα, και μαλιστα κατα 30 (174 vs 201)
Εμενα με είχε ψήσει από την αρχή να κουβαλάω light, γιατί είναι πιο πολύ "στη φύση" των elves να είναι sneaky, ευκίνητα κλπ. Παίζει να το'χει πάρει υπόψη του και το παιχνίδι με τα active skills, ξερω γω?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
To ψαξα κι απ ότι φαίνεται η dragon armor είναι καλύτερη από την daedric κι ας είναι light.
Για heavy το daerdic ειναι πολυ καλυτερο.Το γραφει και στο link που εστηλες.Αμα goolge θα βρεις οδηγο για το πως θα φτιαξεις ευκολα την daerdic armor.Ο πιο ευκολος τροπος για να ανεβαζεις levels το smithing ειναι να φτιαχνεις iron daggers .barbarosa wrote:To ψαξα κι απ ότι φαίνεται η dragon armor είναι καλύτερη από την daedric κι ας είναι light.Το 100 smithing αλλά και τα perks που χρειάζονται για να την φτιάξεις μάλλον μου φαίνεται πως θα το "πάρω" από την κονσόλα γιατί πλέον τα levels ανεβαίνουν πολύ δύσκολα και δεν έχω όρεξη να παίζω ώρες μόνο και μόνο για να δω μια πανοπλία.
Παντως για να κανω και λιγο κριτικη στο παιχνιδι .. απο ενα σημειο και μετα νιωθεις σαν να παιζεις sandbox στυλ GTA σε φανταστικο κοσμο.Τα λεβελ δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα .. και απλα τριγιρυζεις και κανεις τα ατελείωτα quests.
Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα το link για το daedric είναι από το Oblivion κι όχι από το skyrim. Το wikia είναι κάπως σε beta επίπεδο επειδή τώρα έxei βγει τo παιχνίδι.
Ανεβάζοντας το skill μέσω της κονσόλας έμαθα τα εξής. Υπάρχει και heavy και light dragon armor. Και τα δύο είναι τα καλύτερα στο είδος τους.
Σκέψου όμως πόσες ώρες σου παίρνει να βαρεθείς αυτό το παιχνίδι και πόσο λιγότερες όλα τα άλλα.
Ανεβάζοντας το skill μέσω της κονσόλας έμαθα τα εξής. Υπάρχει και heavy και light dragon armor. Και τα δύο είναι τα καλύτερα στο είδος τους.
Προφανώς. Δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς ρε συ όμως. Θέλει πολύ χρόνο για να σκεφτεί κάποιος σενάριο και πρακτικά το ατελείωτο σενάριο είναι αδύνατον να υπάρξει. Εμένα αυτό που μ αρέσει είναι ότι έχουν υπόβαθρο στην όλη ιστορία των παιχνιδιων. Έχουν πλάσει έναν πλήρη κόσμο και τον έχουν εμπλουτήσει με την ιστορία του και τον πολιτισμό του.Παντως για να κανω και λιγο κριτικη στο παιχνιδι .. απο ενα σημειο και μετα νιωθεις σαν να παιζεις sandbox στυλ GTA σε φανταστικο κοσμο.Τα λεβελ δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα .. και απλα τριγιρυζεις και κανεις τα ατελείωτα quests.
Σκέψου όμως πόσες ώρες σου παίρνει να βαρεθείς αυτό το παιχνίδι και πόσο λιγότερες όλα τα άλλα.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
ρε γιατί να σπας το κεφάλι σου για τα status των items.
μπες στο testing hall του ιδού του game και δες τα items και σύγκρινε τα επιτόπου.
μπες στο testing hall του ιδού του game και δες τα items και σύγκρινε τα επιτόπου.

barbarosa wrote:Μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω dragon scale πανοπλία?
θελει smithing 100 , kapoia dragon scales και καποια φτηνα υλικα που τα παιρνεις απο κανεναν blacksmith
ωχ παιζει ναιstoupeace wrote: Elfάς δεν είσαι? Και συγκεκριμένα dark?
Εμενα με είχε ψήσει από την αρχή να κουβαλάω light, γιατί είναι πιο πολύ "στη φύση" των elves να είναι sneaky, ευκίνητα κλπ. Παίζει να το'χει πάρει υπόψη του και το παιχνίδι με τα active skills, ξερω γω?

barbarosa wrote:To ψαξα κι απ ότι φαίνεται η dragon armor είναι καλύτερη από την daedric κι ας είναι light.Το 100 smithing αλλά και τα perks που χρειάζονται για να την φτιάξεις μάλλον μου φαίνεται πως θα το "πάρω" από την κονσόλα γιατί πλέον τα levels ανεβαίνουν πολύ δύσκολα και δεν έχω όρεξη να παίζω ώρες μόνο και μόνο για να δω μια πανοπλία.
η daedric του skyrim ειναι καλυτερη απο τη dragon (την heavy) του skyrim - εκει που εστειλες τα νουμερα και ο σχεδιασμος φαινεται σαν να ειναι απο αλλο elderscrolls
Daedric Armor is the penultimate set of heavy armor available in TES V:Skyrim
και η dragonplate (η heavy dragon δηλαδη) ειναι καλυτερη σε base values απο την dragonscaleOf all the heavy armors, Daedric armor still beats dragon armors in rating, despite needing a higher skill to make the dragon armors. When freshly crafted at 100 skill and no enhancements, Daedric armor starts at a higher base armor value for all pieces. One reason that many may choose Dragon over Daedric is the availability of materials.
τρελο γελιο εχει το testing hall - νιωθεις θεος εκει μεσαzweistein wrote:ρε γιατί να σπας το κεφάλι σου για τα status των items.

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Είμαι πολύ νινί ακόμα (7 lvl) και το αγαπώ.
Question: Οταν χάνω τη Lydia είναι πάντα στο Dragonsreach? Εχει συμβεί 1-2 φορές αυτό.
Question 2: Κανα σοβαρό armor δεν παίζει να αγοράσω, πρέπει να το φτιάξω ε? Και αν ναι, τι να κουβαλάω από τα μπιχλιμπίδια που βρίσκω για να κάνω craft?
Kατα προτίμηση θέλω γαμάτα robes ή άντε light armor που δίνει φτηνά spells, γιατί παίζω πολύ με spells + bow
Question: Οταν χάνω τη Lydia είναι πάντα στο Dragonsreach? Εχει συμβεί 1-2 φορές αυτό.
Question 2: Κανα σοβαρό armor δεν παίζει να αγοράσω, πρέπει να το φτιάξω ε? Και αν ναι, τι να κουβαλάω από τα μπιχλιμπίδια που βρίσκω για να κάνω craft?
Kατα προτίμηση θέλω γαμάτα robes ή άντε light armor που δίνει φτηνά spells, γιατί παίζω πολύ με spells + bow
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
stoupeace wrote:Είμαι πολύ νινί ακόμα (7 lvl) και το αγαπώ.
Answer: εκτος αμα παρεις σπιτι, οποτε και πας στο σπιτι σου στο whiterun στο δευτερο οροφο και σε περιμενει διπλα στο κρεβατι ΣΟΥ.
εγω με καταλληλο enchanting το εχω φτασει τα αρχικα ξορκια να μην καταναλωνουν καν magicka και τα ακριβως επομενου επιπεδου να κοβουν χαμηλα μονοψηφια νουμερα
επισης δεν βλεπω το λογο να παρει καποιος μαγος robes αμα ξερει απο enchanting - μπορεις απλα να βαλεις τα μαγικα των robes σε μια light πανοπλια και να εχεις και το armor της μαζι. ας με διορθωσει κανεις αμα κανω λαθος

οσο για το αμα χρειαζεται να το αγορασεις : απλα βρες το κατω (η κλεψε), γιατι να χαλας τα λεφτα σου;
πχ μεσα στο παιχνιδι ανετα βρισκεις ολα τα κομματια μιας glass πανοπλιας απο αρκετα νωρις, που ειναι η καλυτερη απο τις ευκολες light (σχεδον στο επιπεδο της dragonscale ειναι βασικα

------------------
Επισης : τωρα πηγαινα για υπνο μπας και διορθωσω τις ωρες που κοιμαμαι - μετα απο αυτο θα παω αναγκαστικα για skyrim ομως

Έχω ένα βέλος καρφωμένο στην πλάτη μη εδώ και κανά μισάωρο ...
- Eldebryn
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Σχετικά με το Light armor σε μάγο: να σημειωθεί οτι αν ασχοληθείς με transmutation(που παρέχει αμυντικά spells τύπου oak flesh/stoneflesh) και επενδύσεις σε κάποια Perks[Mage Armor], αυξάνουν σημαντικά το armor που παίρνεις απο αυτά τα spells αλλα μόνο όταν φοράς cloth, δηλαδή items που δεν δίνουν καθόλου armor rating.
Eldebryn wrote:Σχετικά με το Light armor σε μάγο: να σημειωθεί οτι αν ασχοληθείς με transmutation(που παρέχει αμυντικά spells τύπου oak flesh/stoneflesh) και επενδύσεις σε κάποια Perks[Mage Armor], αυξάνουν σημαντικά το armor που παίρνεις απο αυτά τα spells αλλα μόνο όταν φοράς cloth, δηλαδή items που δεν δίνουν καθόλου armor rating.
χμ..
για πες νουμερα που εχεις φτασει εσυ να δω αμα αξιζει να γυρισω στα arch-mage robes
222 μου δινει τωρα το dragonscale
- Eldebryn
- Academic status: Alumnus/a
Με συνδυασμό του Mage Armour Perk απο εδώchriskin wrote:Eldebryn wrote:Σχετικά με το Light armor σε μάγο: να σημειωθεί οτι αν ασχοληθείς με transmutation(που παρέχει αμυντικά spells τύπου oak flesh/stoneflesh) και επενδύσεις σε κάποια Perks[Mage Armor], αυξάνουν σημαντικά το armor που παίρνεις απο αυτά τα spells αλλα μόνο όταν φοράς cloth, δηλαδή items που δεν δίνουν καθόλου armor rating.
χμ..
για πες νουμερα που εχεις φτασει εσυ να δω αμα αξιζει να γυρισω στα arch-mage robes
και του Ebonyflesh spell απο εδώ
έχεις 300 armor rating για 60 secs. Για να μην αναφέρω το spell Dragonhide και τα Perks Atronach, Magic Resistance του ίδιου tree. Γενικά μιλάμε για *πολύ* άμυνα.
σχημαEldebryn wrote:Με συνδυασμό του Mage Armour Perk απο εδώchriskin wrote:Eldebryn wrote:Σχετικά με το Light armor σε μάγο: να σημειωθεί οτι αν ασχοληθείς με transmutation(που παρέχει αμυντικά spells τύπου oak flesh/stoneflesh) και επενδύσεις σε κάποια Perks[Mage Armor], αυξάνουν σημαντικά το armor που παίρνεις απο αυτά τα spells αλλα μόνο όταν φοράς cloth, δηλαδή items που δεν δίνουν καθόλου armor rating.
χμ..
και του Ebonyflesh spell απο εδώ
έχεις 300 armor rating για 60 secs. Για να μην αναφέρω το spell Dragonhide και τα Perks Atronach, Magic Resistance του ίδιου tree. Γενικά μιλάμε για *πολύ* άμυνα.
χμ καθολου ασχημα , θα το δοκιμασω μολις ξαναβαλω να παιξω skyrim - μολις το εκλεισα
- zweistein
- Wow! Terabyte level
ρε παίδες τι πατάω για να γίνω λύκος?
i did the quest but i cannot figure out how to turn into one..

- Funk
πήγαινε στο magic, στις δυνάμεις, beast form... πάτα το z (σαν τα shouts)zweistein wrote:ρε παίδες τι πατάω για να γίνω λύκος?

Μόλις έγινα αρχικλέφτης!!! (από το Riften)
Funk wrote:πήγαινε στο magic, στις δυνάμεις, beast form... πάτα το z (σαν τα shouts)zweistein wrote:ρε παίδες τι πατάω για να γίνω λύκος?
i did the quest but i cannot figure out how to turn into one..![]()
SOON!
εγω μολις πηρα τα ματια
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Funk wrote:πήγαινε στο magic, στις δυνάμεις, beast form... πάτα το z (σαν τα shouts)zweistein wrote:ρε παίδες τι πατάω για να γίνω λύκος?
i did the quest but i cannot figure out how to turn into one..![]()
yay! thnx! xD

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Aυτά είναι! Μόλις πήρα κι εγώ το δωράκι των Companions.
Kαι χάλασα τα robes ο ηλίθιος που μου δίνανε -12 destruction + 50% γρηγορότερο magicka για να μάθω enchants και όταν τα έκανα εγώ βγήκαν πολύ αχρηστότερες.
Τεσπά.
Κανα tip chriskin για καλά quests, κλεψιμέικα πράγματα και τέτοια? Πωπω δεν ειμαι σπιτι και θελω να παιξω τωρα.
Με 6 μαθήματα στο εξάμηνο, καλά πάμε.
Kαι χάλασα τα robes ο ηλίθιος που μου δίνανε -12 destruction + 50% γρηγορότερο magicka για να μάθω enchants και όταν τα έκανα εγώ βγήκαν πολύ αχρηστότερες.
Τεσπά.
Κανα tip chriskin για καλά quests, κλεψιμέικα πράγματα και τέτοια? Πωπω δεν ειμαι σπιτι και θελω να παιξω τωρα.
Με 6 μαθήματα στο εξάμηνο, καλά πάμε.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Για πανοπλία μην το ψάχνετε οι ρόμπες δεν αξίζουν μία μπροστά στην dragonscale. Με καλό smithing τις βελτιώνεις και με καλό enchanting τους βάζεις ένα υποσύνολο ή όλα τα εφέ της ρόμπας.
Δεν είναι τόσο καλό να βασίζεστε στην πανοπλία που προσφέρουν τα spells γιατί εκτός του ότι μπορεί να τελειώσει στη μέση της μάχης, προυποθέτει πολύ χάσιμο χρόνο και σημαντική απώλεια magicka στην αρχή της συμπλοκής.
Δεν είναι τόσο καλό να βασίζεστε στην πανοπλία που προσφέρουν τα spells γιατί εκτός του ότι μπορεί να τελειώσει στη μέση της μάχης, προυποθέτει πολύ χάσιμο χρόνο και σημαντική απώλεια magicka στην αρχή της συμπλοκής.