Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (eClass)
Re: eclass/dias?? (Είναι down?)
conn-x έχω. Όχι δεν έχω βάλει open DNS.Πάντως ήταν πολύ περίεργο.Σίγουρα ήταν DNS problem;
- A.Stamati(tos)
- bit level
- Academic status: 3rd year
δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο topic για να γράψω την άποψή μου,αλλά δεν βρήκα κάτι πιο σχετικό.
Άκουσα τις προάλλες έναν συμφοιτητή μας να λέει πως σε κάποιο μάθημα, πήγε να ανεβάσει την εργασία του στο eclass λίγο πριν την λήψη της διορίας και το eclass το απέρριψε,διότι σύμφωνα με το ρολόι του eclass η διορία είχε λήξει (είναι γνωστό πως το ρολόι του eclass πάει λίγο μπροστά).Συνέχισε μάλιστα ο εν λόγω φοιτητής λέγοντας πως όταν απευθύνθηκε στον καθηγητή του μαθήματος, αυτός τον συμβούλεψε από εδώ και πέρα να παραδίδει σύμφωνα με το ρολόι του eclass.
Το ίδιο έπαθα κ εγώ χθες με την εργασία στα συστήματα ανάκτησης.Πήγα να παραδώσω 23.55(με το δικό μου ρολόι) και ενώ η διορία δεν είχε λήξει ακόμα, και κάνοντας attach την εργασία μου και πατώντας υποβολή, εμφανίστηκε το μήνυμα η διορία έχει λήξει
(ο γκαντέμης...). Σήμερα ο κ. Καλαμπούκης στο mail που έστειλε ανέφερε ότι κάποιοι κατέθεσαν καθυστερημένα γιατί κατέθεταν σύμφωνα με το δικό τους ρολόι.
Φαντάζομαι ότι έχει συμβεί στους περισσότερους να παραδώσουμε στα τελευταία λεπτά. Οι λύσεις λοιπόν είναι δύο για όσους συνηθίζουν (είμαι κ εγώ ένας από αυτούς) να εξαντλούν τα περιθώρια υποβολής εργασιών:
Ή να ανακοινωθεί η ακριβής ώρα του eclass και να συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας
Ή να φαίνεται συνεχώς το ρολόι του eclass στο eclass για να γνωρίζουμε πόση ακριβώς ώρα έχουμε ακόμα.
Προσωπικά προτιμώ να ξέρω ότι έχω ακόμα 5...4...3...2...(tic...tac...tic...
) για την παράδοση της εργασίας,όσο αγχωτικό κ αν είναι αυτό, παρά να νομίζω ότι έχω ακόμα 4-5 λεπτά και η διορία να έχει λήξει
Άκουσα τις προάλλες έναν συμφοιτητή μας να λέει πως σε κάποιο μάθημα, πήγε να ανεβάσει την εργασία του στο eclass λίγο πριν την λήψη της διορίας και το eclass το απέρριψε,διότι σύμφωνα με το ρολόι του eclass η διορία είχε λήξει (είναι γνωστό πως το ρολόι του eclass πάει λίγο μπροστά).Συνέχισε μάλιστα ο εν λόγω φοιτητής λέγοντας πως όταν απευθύνθηκε στον καθηγητή του μαθήματος, αυτός τον συμβούλεψε από εδώ και πέρα να παραδίδει σύμφωνα με το ρολόι του eclass.
Το ίδιο έπαθα κ εγώ χθες με την εργασία στα συστήματα ανάκτησης.Πήγα να παραδώσω 23.55(με το δικό μου ρολόι) και ενώ η διορία δεν είχε λήξει ακόμα, και κάνοντας attach την εργασία μου και πατώντας υποβολή, εμφανίστηκε το μήνυμα η διορία έχει λήξει

Φαντάζομαι ότι έχει συμβεί στους περισσότερους να παραδώσουμε στα τελευταία λεπτά. Οι λύσεις λοιπόν είναι δύο για όσους συνηθίζουν (είμαι κ εγώ ένας από αυτούς) να εξαντλούν τα περιθώρια υποβολής εργασιών:
Ή να ανακοινωθεί η ακριβής ώρα του eclass και να συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας
Ή να φαίνεται συνεχώς το ρολόι του eclass στο eclass για να γνωρίζουμε πόση ακριβώς ώρα έχουμε ακόμα.
Προσωπικά προτιμώ να ξέρω ότι έχω ακόμα 5...4...3...2...(tic...tac...tic...

- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Είναι τόσο δύσκολο και παράλογο το eclass να πηγαίνει με τη σωστή ώρα...? 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Δεν είναι το θέμα αν θα μπει στην σωστή ώρα, αλλά η δική σου ώρα να είναι η ίδια με αυτή του διδάσκοντα.
What to say man...what to say....
- Loner
Η δική μου όταν πάω να ανεβάσω εργασία είναι σύμφωνα με το pc μου,η οποία είναι η αντικειμενικά σωστή ώρα που ρυθμίζεται,αν δεν κάνω λάθος,αυτόματα σε όλα τα pc...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- A.Stamati(tos)
- bit level
- Academic status: 3rd year
μάλλον αυτή η ώρα αφήνει εντελώς αδιάφορο το eclassLoner wrote:Η δική μου όταν πάω να ανεβάσω εργασία είναι σύμφωνα με το pc μου,η οποία είναι η αντικειμενικά σωστή ώρα που ρυθμίζεται,αν δεν κάνω λάθος,αυτόματα σε όλα τα pc...

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- enum21
- Academic status: Alumnus/a
Όχιultimate_aektzis wrote:Μπορειτε να κανετε login στο eclass?Πειτε οχι.

edit: Διορθώθηκε

-
- byte level
Παιδιά sorry για το λίγο άκυρο post που ακολουθεί, αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια πάνω στο θέμα.
Έστειλα πρό ολίγου ένα e-mail σε ένα καθηγητή μέσω του e-class. Πιο συγκεκριμένα από την "επικοινωνία με τους διδάσκοντες" που λέει στα δεξιά της κεντρικής οθόνης του μαθήματος. Αν ποτέ πάρω απάντηση που θα την πάρω;; Για να ξέρω που να ψάχνω... Thx εκ των προτέρων!!!
Έστειλα πρό ολίγου ένα e-mail σε ένα καθηγητή μέσω του e-class. Πιο συγκεκριμένα από την "επικοινωνία με τους διδάσκοντες" που λέει στα δεξιά της κεντρικής οθόνης του μαθήματος. Αν ποτέ πάρω απάντηση που θα την πάρω;; Για να ξέρω που να ψάχνω... Thx εκ των προτέρων!!!
Λογικά, στο mail σου στο dia!
-
- byte level
Το webmail δλδ ε;;; Thx debbie!debbie wrote:Λογικά, στο mail σου στο dia!
Υ.Γ:Τώρα σώθηκα. Γιατί έχω ξαναστείλει από την αρχή του εξαμήνου άλλο ένα και ακόμα περιμένω απάντηση. Φέξε μου και γλίστρησα...

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ειναι και σε ποιον θα πεσεις...εγω περιμενω απο το πρωτο ετος ακομα. 

Παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο eclass παρόλο που του δίνω 100% σωστά στοιχεία. Έκανα και ctrl+shift+del αλλά πάλι δεν μπαίνει. Τι συμβαίνει άραγες? 
edit: λύθηκε από μόνο του.

- nikolas17
- Gbyte level
Την πρώτη φορά δεν με σύνδεσε , την δεύτερη και μετά όλα κανονικά... 

- gasparosoft
- Gbyte level
Κόλλησε την γρίπη των χοίρων 

- dexter
το παθαίνει συχνά και μερικές φορές έχω δώσει τα σωστά στοιχεία 5-6 φορές μέχρι να με συνδέσει..nickpro wrote:Παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο eclass παρόλο που του δίνω 100% σωστά στοιχεία. Έκανα και ctrl+shift+del αλλά πάλι δεν μπαίνει. Τι συμβαίνει άραγες?
ξέρουμε κάποιον από τους δημιουργούς-διαχειριστές του eclass ωστε να ρωτήσουμε-αναφέρουμε περί του προβλήμτος?
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
-
στείλτε mail εδώ για όποια bugs βρίσκετε. Μόνο έτσι θα βοηθήσετε να λυθούν
-
ναι μπορώ
- Zifnab
- Academic status: MSc
Οκ Τώρα έφτιαξε και μένα - ίσως ήταν κάποιο πρόβλημα dns ή από μένα...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Απο pine μπαινει ομως... Το κανει σε κανεναν αλλο το webmail?Could not connect to POP3 server 'dias.aueb.gr'
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
Mηπως εχεις γεμισει με μηνυματα; Γιατι οταν ξεπερασουν ενα οριο δεν σε αφηνει πλεον να συνδεθεις. Σβησε μερικα αν ειναι και ξανακοιτα το.Stoupeace wrote:Απο pine μπαινει ομως... Το κανει σε κανεναν αλλο το webmail?Could not connect to POP3 server 'dias.aueb.gr'
Και clean cookies, site preferences κτλ κτλ.