αχαχχαχαχαχα epic failenum21 wrote:και τι εταιρεία...dexter wrote:μάλλον είναι επειδή την αναθέσανε σε εταιρεία και δεν βάλανε κάποιους φοιτητές από το τμήμα μας να την κάνουν..nikolas17 wrote:Τελικά η καινουργία ηλεκτρονική γραμματεία εμφανίζει όλο και περισσότερα προβλήματα![]()
![]()
Ελπίζω επειδή είναι αρχή ακόμα και μετά να στρώσει
Εμένα μου εμφανίζει 4 πάντως εκεί που πρέπει
θα έκαναν πολύ καλύτερη δουλειά βλέπε schedule master..
Γραμματεία, Ηλεκτρονική Γραμματεία(e-grammateia), Δηλώσεις Μαθημάτων
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: Ηλεκτρονική γραμματεία
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Το θέμα είναι όμως πως απότι μου είπαν αλλα παιδιά που κοίταξαν ήταν περασμενο κ στους βαθμους που είχαν βγει εξω απο τη γραμματεια!! :P καπώς μπλέχτηκε τώρα ε? 
- enum21
- Academic status: Alumnus/a
Παίζει να έχεις κάνει εργασίες για το μάθημα μόνο?melen wrote:Το θέμα είναι όμως πως απότι μου είπαν αλλα παιδιά που κοίταξαν ήταν περασμενο κ στους βαθμους που είχαν βγει εξω απο τη γραμματεια!! :P καπώς μπλέχτηκε τώρα ε?
OOPS! ακυρο! δική μου βλακεία! :Penum21 wrote:Παίζει να έχεις κάνει εργασίες για το μάθημα μόνο?melen wrote:Το θέμα είναι όμως πως απότι μου είπαν αλλα παιδιά που κοίταξαν ήταν περασμενο κ στους βαθμους που είχαν βγει εξω απο τη γραμματεια!! :P καπώς μπλέχτηκε τώρα ε?![]()
- *Natasa*
- Mbyte level

Τελικά ισχύει για 5ο έτος ότι δηλώνουμε 10 μαθήματα ή 12?Αν ισχύει το 10 κ έχω δηλώσει παραπάνω,what happens..? 
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
- Crab
- Mbyte level

10 είναι*Natasa* wrote:Τελικά ισχύει για 5ο έτος ότι δηλώνουμε 10 μαθήματα ή 12?
επιλέγεις το μάθημα και διαγραφή*Natasa* wrote:Αν ισχύει το 10 κ έχω δηλώσει παραπάνω,what happens..?
---------------------
βιβλίο για λογιστικά πληροφοριακά δεν παίζει,ε;
- cypher
Eγω ξεχασα το password (αυτο που μου ειχε σταλθει κατα το e-mail επιβεβαιωσης) και τωρα δεν μπορω να μπω να δηλωσω τελικα μαθηματα.
Παω αυριο γραμματεια η υπαρχει και πιο γρηγορη λυση; Δοκιμασα ξανα ενεργοποιηση για να μου σταλει παλι ο κωδικος αλλα δεν το εχουν φτιαξει ακομα.
Παω αυριο γραμματεια η υπαρχει και πιο γρηγορη λυση; Δοκιμασα ξανα ενεργοποιηση για να μου σταλει παλι ο κωδικος αλλα δεν το εχουν φτιαξει ακομα.

-
undeadpunk
- byte level

Μη πας γραμματεια,
στην μηχανογραφηση πηγαινε.διπλα στο ιατρειο/γραμματεια λεσχης.
Ειναι μισο λεπτο διαδικασια,δεν εχει κ ποτε κοσμο και η κοπελα ειναι πολυ εξυπηρετικη.
Ειναι μισο λεπτο διαδικασια,δεν εχει κ ποτε κοσμο και η κοπελα ειναι πολυ εξυπηρετικη.
- enum21
Το mail δεν το κράτησες που σου έστειλαν? Για στείλε στο e-grammateia[at]aueb.gr μήπως και γίνει τίποτα..cypher wrote:Eγω ξεχασα το password (αυτο που μου ειχε σταλθει κατα το e-mail επιβεβαιωσης) και τωρα δεν μπορω να μπω να δηλωσω τελικα μαθηματα.![]()
- cypher
Noμιζα οτι το ειχα κρατησει αλλα δεν το βλεπω πουθενα.enum21 wrote:Το mail δεν το κράτησες που σου έστειλαν? Για στείλε στο e-grammateia[at]aueb.gr μήπως και γίνει τίποτα..cypher wrote:Eγω ξεχασα το password (αυτο που μου ειχε σταλθει κατα το e-mail επιβεβαιωσης) και τωρα δεν μπορω να μπω να δηλωσω τελικα μαθηματα.![]()

Έκανα τη δήλωση ( πάτησα αποστολή ), αλλά έχω ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξω τα μαθήματα. Κανονικά, άμα είχε καταχωρηθεί η δήλωση, δε θα έπρεπε να αλλάζει μόνο μετά από αίτημα στη γραμματεία;
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
- Bloody Mary
Τελικά και μένα μου είχε περαστεί και η Οικονομική επιστήμη στο Γ' Εξάμηνο επίσης, δεν το παρατήρησα νωρίτερα
Πήρα στη γραμματεία και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως.
Πότε σας έστειλαν email επιβεβαίωσης της εγγραφής? Εμένα δε μου έστειλαν
Το email του dias είχα δώσει.. Λέτε να το έκοψε κανένα spam filter?

edit: @Aitoulas Και μένα μου λέει ότι μπορώ να την αλλάξω αλλά έχει καταχωρηθεί κανονικά στη γραμματεία, I checked...
Οπότε αν έκανες κανονικά τη δήλωση σου είσαι ΟΚ
Πότε σας έστειλαν email επιβεβαίωσης της εγγραφής? Εμένα δε μου έστειλαν
edit: @Aitoulas Και μένα μου λέει ότι μπορώ να την αλλάξω αλλά έχει καταχωρηθεί κανονικά στη γραμματεία, I checked...
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Μάλλον έχουμε δικαίωμα να αλλάζουμε τις δηλώσεις μέχρι να τελειώσει η προθεσμία.
- miv
- Kilobyte level

- Academic status: 2nd year
Πάω στοιχημα οτι θα μπορούμε να τις αλλάζουμε και μετά, απλώς θα είναι άστοχο γιατί θα έχουν περαστεί στη γραμματεία.
Δεν ξέρω...λίγο σαπίλα το σύστημα γενικά...αν και με πολύ λιγότερη λειτουργικότητα το e-secretariat της Πληροφορικής στο θέμα των δηλώσεων δούλευε καλύτερα...Τώρα δεν βρήκα ούτε ένα .pdf να κατεβάσω για πιστοποίηση της δήλωσης και αναγκάστηκα να το κάνω printscreen.
Δεν ξέρω...λίγο σαπίλα το σύστημα γενικά...αν και με πολύ λιγότερη λειτουργικότητα το e-secretariat της Πληροφορικής στο θέμα των δηλώσεων δούλευε καλύτερα...Τώρα δεν βρήκα ούτε ένα .pdf να κατεβάσω για πιστοποίηση της δήλωσης και αναγκάστηκα να το κάνω printscreen.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- Theofaman
- Mbyte level

Σύγγραμα για το Ανάλυση Επίδοσης Συστημάτων και Δικτύων δεν εμφανίζει 
Μήπως επειδή είναι μεταπτυχιακό?
Μήπως επειδή είναι μεταπτυχιακό?
Last edited by Theofaman on Fri Mar 19, 2010 1:10 pm, edited 1 time in total.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Επίσης, μου βγάζει μερικά μαθήματα ως απλής επιλογής, ενώ π.χ. είναι υποχρεωτικά κύκλου.
Είμαστε beta testers αν δεν το καταλάβατε
Είμαστε beta testers αν δεν το καταλάβατε
Βάλε ένα πρόσθετο στο mozilla που κάνει εξαγωγή σε .pdf. Υπάρχει το link σε ένα post πιο πάνω.miv wrote:Τώρα δεν βρήκα ούτε ένα .pdf να κατεβάσω για πιστοποίηση της δήλωσης και αναγκάστηκα να το κάνω printscreen.
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
- sandra
- Wow! Terabyte level

Λοιπόν πήγα σήμερα στη γραμματεία μας, έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό γιατί με λίγα λόγια μου είπαν πως αυτοί δεν έχουν δικαίωματα πλέον στις αλλαγές και ότι δεν με είχαν περασμένη στα άτομα που έκαναν δήλωση
Με τα πολλά αν πάτε στη μηχανογράφηση (ανάμεσα σε λέσχη και ιατρεία) τα διορθώνουν όλα.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- cypher
Πηγα και αλλαξα κωδικο. Τhanks.undeadpunk wrote:Μη πας γραμματεια,

- marios
- Wow! Terabyte level

παιδιά μπορείτε να μπείτε στο λογαριασμό σας; εμένα μου βγαζει λάθος κωδικό 
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
Stouuuuuuuuuuuuup Can!!. As in 0:50marios wrote:παιδιά μπορείτε να μπείτε στο λογαριασμό σας; εμένα μου βγαζει λάθος κωδικό
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Loner
Στο ΤΕΙ Αθήνας έχουν την ίδια ηλεκτρονική γραμματεία και το καλό που πρόσεξα είναι ότι έχουν την επιλογή να εκτυπώσουν μόνοι τους βεβαιώσεις σπουδών... Εμάς (ελπίζω για την ώρα) δεν έχει αυτή την επιλογή (Βεβαίωση Σπουδών Web)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Esteban
- Kilobyte level

Ρε σεις τι site είναι αυτό. Δήλωσα κανονικά μαθήματα και πάω να δηλώσω και συγγράματα και μου λέει
Άκυρο, έπρεπε πρώτα να στείλεις τα μαθήματα και μετά να στείλεις και τα συγγράματα
wtf?Δεν υπάρχουν διαθέσιμα συγγράμματα προς δήλωση.
Άκυρο, έπρεπε πρώτα να στείλεις τα μαθήματα και μετά να στείλεις και τα συγγράματα
Last edited by Esteban on Fri Mar 19, 2010 1:53 pm, edited 2 times in total.