Δηλωση μαθηματων εννοεις υποθετω.Οχι, αν κανεις και αντιστοιχη δηλωση μαθηματων δεν εχεις θεμα.Οσοι πηρατε τωρα βιβλια χωρις να κανατε δηλωση συγγραματων ελπιζω να μην εχετε προβληματα στο τελος του εξαμηνου με "απειλητικα" ε-μαιλ απο τον Ευδοξο.
Υπηρεσία Online Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Βιβλίων (Eudoxus)
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Υπηρεσία Online Διαχείρισης Συγγραμμάτων και Βιβλίων (Eudoxus)
- DrNio
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ναι οντως μπερδευτηκα.Αν ομως περιορισουν τα συγγραμματα που δικαιουμαστε και εχεις επιλεξει καποιο "κομενο"?Κατι τετοιο ακουγεται..ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα.
Everything that has a beginning has an end
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δεν ξερω τι παιζει με οσους μπηκαν με τον παλιο νομο.Λογικα δεν θα μετραει το οριο(των 36 δεν λες?).Γιατι αν μετραγε δεν θα ειχα παρει πολλα βιβλια. 

- PatrickFTW
- Mbyte level
Για ποιό λόγο μερικά συγγράμματα δεν είναι διαθέσιμα ακόμα και απο την βιβλιοδιανομή του ΟΠΑ ? Θέλω το βιβλίο των Deitels ΤΩΡΑ .
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
σε ποιο μαθημα ; αμα ειναι τοσο μεγαλη αναγκη και δεν το εχει στη βιβλιοθηκη μπορω να δω αμα το εχω εγω
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
java 2, δε γίνεται να μην το έχει..chriskin wrote:σε ποιο μαθημα ; αμα ειναι τοσο μεγαλη αναγκη και δεν το εχει στη βιβλιοθηκη μπορω να δω αμα το εχω εγω

- PatrickFTW
- Mbyte level
enum21 wrote:java 2, δε γίνεται να μην το έχει..chriskin wrote:σε ποιο μαθημα ; αμα ειναι τοσο μεγαλη αναγκη και δεν το εχει στη βιβλιοθηκη μπορω να δω αμα το εχω εγω
Λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο...δεν βιάζομαι τόσο , απλά ήθελα να το πάρω να το διαβάσω στο χωριό μου
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
αμα φευγεις συντομα και θελεις, μπορω να στο φερω αυριο σε κανα μετρο. στειλε μηνυμα αμα ειναι
- mxsar.opa
- Mbyte level
Μήπως και έχει το πρόβλημα και κάποιος άλλος...
Το email που έστειλα στον Eudoxo
H απάντηση είναι η εξής:
Ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν πως σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο ανεξαρτήτως των αριθμών μαθημάτων που μπορούμε να δηλώσουμε, ο Eudoxos δίνει μέχρι 8. Και η Γραμματεία δεν πρόκειται να στείλει ειδικό αίτημα. Οπότε μέχρι 8 συγγράμματα.
Το email που έστειλα στον Eudoxo
Στην τελική υποβολή εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα.
(401) Η δήλωση δεν μπορεί να αποθηκευτεί: Έχετε ξεπεράσει το μέγιστο όριο μαθημάτων για τα οποία δικαιούστε συγγράμματα για την συγκεκριμένη περίοδο. Εάν υπάρχει πρόβλημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών.
Δικαιούμαι σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών της σχολής μου να δηλώσω 12 μαθήματα. Τα δηλωμένα συγγράμματα είναι 12. Ποιο είναι το πρόβλημα?
Ευχαριστώ πολύ.
H απάντηση είναι η εξής:
EDIT:Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων για τα οποία μπορεί να δηλώσει σύγγραμμα ένας φοιτητής σε κάθε εξάμηνο είναι οκτώ. Στην περίπτωση που συντρέχει λόγος αύξησης του αριθμού αυτού, θα πρέπει η Γραμματεία του Τμήματός σας να υποβάλλει σχετικό τεκμηριωμένο αίτημα προς την Ειδική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Στη διάθεσή σας,
Γραφείο Αρωγής Χρηστών Εύδοξος
Ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν πως σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο ανεξαρτήτως των αριθμών μαθημάτων που μπορούμε να δηλώσουμε, ο Eudoxos δίνει μέχρι 8. Και η Γραμματεία δεν πρόκειται να στείλει ειδικό αίτημα. Οπότε μέχρι 8 συγγράμματα.
Last edited by mxsar.opa on Mon Mar 28, 2011 8:32 pm, edited 1 time in total.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
- Loner
Ό,τι νά'ναι...! Προβλέπω μεγάλο τρέξιμο αν θέλεις να τα πάρεις όλα... 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Για όσα συγγράματα αναφέρει διαθέσιμη ποσότητα 0, δεν έχουν έρθει ακόμα, ή απλά τελείωσαν και περιμένουμε αν και πότε θα ξαναέρθουν?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Kilobyte level
και τα 2 μπορουν να ισχυουν . Παντως και στις 2 περιπτωσεις εσυ απλα περιμενεις για να τα παρεις.emperormario wrote:Για όσα συγγράματα αναφέρει διαθέσιμη ποσότητα 0, δεν έχουν έρθει ακόμα, ή απλά τελείωσαν και περιμένουμε αν και πότε θα ξαναέρθουν?

- enum21
θα μας ενημερώσουν με SMS όταν θα είναι διαθέσιμα ή πολλά ζητάω?hiro wrote:και τα 2 μπορουν να ισχυουν . Παντως και στις 2 περιπτωσεις εσυ απλα περιμενεις για να τα παρεις.emperormario wrote:Για όσα συγγράματα αναφέρει διαθέσιμη ποσότητα 0, δεν έχουν έρθει ακόμα, ή απλά τελείωσαν και περιμένουμε αν και πότε θα ξαναέρθουν?

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ναι, σιγά μη σου δώσουν και tracking number, για να δεις την εξέλιξη 

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- photisd
- Mbyte level
8 συγγράμματα δηλαδή ή 8 μαθήματα δηλώνουμε?
Τελικά ισχύει όντως ότι τον δεύτερο τόμο θα τον πληρώνουμε?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- mxsar.opa
- Mbyte level
Μαθήματα δηλώνεις όσα σου επιτρέπει το έτος σου. Τα συγγράμματα είναι μέχρι 8.photisd wrote:8 συγγράμματα δηλαδή ή 8 μαθήματα δηλώνουμε?
Δηλαδή αν δηλώσεις πχ. 10 μαθήματα (4ο έτος) μπορείς να πάρεις συγγράμματα μόνο για τα 8. Για τον 2ο τόμο πραγματικά δεν έχω καταλάβει...

- photisd
- Mbyte level
καλά είναι δυνατόν? καταρχάς άμα δε δηλώσω βιβλίο δε μου βγάζει με tick τα μαθήματα! Άρα πως θα το κάνω αυτό?mxsar.opa wrote: Μαθήματα δηλώνεις όσα σου επιτρέπει το έτος σου. Τα συγγράμματα είναι μέχρι 8.
Δηλαδή αν δηλώσεις πχ. 10 μαθήματα (4ο έτος) μπορείς να πάρεις συγγράμματα μόνο για τα 8.
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- mxsar.opa
- Mbyte level
Δήλωση μαθημάτων κάνεις στην e-grammateia όχι στον Eudoxo.photisd wrote:καλά είναι δυνατόν? καταρχάς άμα δε δηλώσω βιβλίο δε μου βγάζει με tick τα μαθήματα! Άρα πως θα το κάνω αυτό?mxsar.opa wrote: Μαθήματα δηλώνεις όσα σου επιτρέπει το έτος σου. Τα συγγράμματα είναι μέχρι 8.
Δηλαδή αν δηλώσεις πχ. 10 μαθήματα (4ο έτος) μπορείς να πάρεις συγγράμματα μόνο για τα 8.
- vasilaros69
- Gbyte level
Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με την δηλωση συγγραμματων.Αν ενα συγγραμμα δεν το εχεις παρει ενω εχεις περασει το αντιστοιχο μαθημα, δικαιουσαι να το παρεις τον επομενο χρονο ή μετεπειτα?
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
αμα εχεις περασει το μαθημα (για την ακριβεια : αμα δεν ειναι στη δηλωση σου εκεινης της φορας) δεν δικαιουσαι να παρεις βιβλιο
-------
με την ευκαιρια ψιλομ$%@κια τελικα ο eudoxus ακομα και στο πρακτικο μερος του
στο site ελεγε για βιβλια και βιβλια δεν ειχε στο μαγαζι
δεν ειχαν ερθει καν ακομα :P
-------
με την ευκαιρια ψιλομ$%@κια τελικα ο eudoxus ακομα και στο πρακτικο μερος του
στο site ελεγε για βιβλια και βιβλια δεν ειχε στο μαγαζι
δεν ειχαν ερθει καν ακομα :P
αυτο έχει έρθει στο μαιλ σας....Αγαπητοί φοιτητές,
παρακαλούμε να ξοδέψετε δύο μόνο λεπτά από τον χρόνο σας, για να συμπληρώσετε την έρευνα για την αποτίμηση του βαθμού αξιοποίησης των διανεμηθέντων συγγραμμάτων στην εκπαιδευτική διαδικασία, κατά το χειμερινό εξάμηνο 2010-11. Σημειωτέον ότι η απάντησή σας είναι εμπιστευτική και δεν κοινοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία. Στόχος είναι να βελτιωθεί ο μηχανισμός επιλογής των συγγραμμάτων, και να μεγιστοποιηθεί η συμβολή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Το ποσοστό χρήσης ενός βιβλίου στη διδασκαλία ενός μαθήματος μπορεί να οριστεί προσεγγιστικά (σε ακέραιες δεκάδες %). Εάν π.χ. καλύφθηκαν όλα τα κεφάλαια ενός βιβλίου, τότε το ποσοστό χρήσης είναι 100%, ενώ εάν καλύφθηκαν μόνο ορισμένα κεφάλαια που αντιστοιχούν περίπου στις μισές σελίδες του βιβλίου, τότε το ποσοστό χρήσης είναι 50%. Ενδιαφέρει το ποσοστό του βιβλίου που χρησιμοποιήθηκε στο μάθημα και όχι το ποσοστό του μαθήματος που καλύφθηκε από το βιβλίο.
Με τις απαντήσεις σας θα μπορέσετε να συμβάλετε στη βελτίωση των παρεχόμενων βοηθημάτων και στην καλύτερη αξιοποίηση των πόρων που διατίθενται από τους έλληνες φορολογούμενους για την υποστήριξη της ανώτατης εκπαίδευσης.
Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας, πατώντας την παρακάτω διεύθυνση:
[url]https:.....[/url]
Το ερωτηματολόγιο θα είναι ενεργό μέχρι την Παρασκευή 8/4/2011.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.
Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΕΥΔΟΞΟΣ
πάντως εμένα δε μου φένεται και πολύ καλή ιδέα η συμπλήρωσή του

Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris.
- lost_noni_dw
- Mbyte level
Και μένα δεν μου αρέσει αυτό.Φοβάμαι μήπως ψάχνουν από πού να κόψουν βιβλία...