Γειά σου ρε Zifnab!! Δέν χρειαζόμαστε κανέναν ρε και την e-γραμματεία εμέις την φτιάχνουμε ( o zifnab δηλαδή)Zifnab wrote:Ήρθα πάλι να σας σώσω![]()
![]()
- Κατεβάστε όσοι έχετε πρόβλημα με το μέγεθος του username είναι ασφαλές
Ωραιος ρε Zifnab!! thx!!Zifnab wrote:Ήρθα πάλι να σας σώσω![]()
![]()
- Κατεβάστε όσοι έχετε πρόβλημα με το μέγεθος του username (>15 χαρακτήρες) είναι ασφαλές
...επαληθεύεις το "άριστα" που πήρες στην "Ασφάλεια ΠΣ".Zifnab wrote:Σαν δίδαγμα προέκυψε ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στους ελέγχους που γίνονται σε επίπεδο client γιατί κάποιος μπορεί ανα πάσα στιγμη να υποβάλει τα στοιχεία που θέλει από ξένη "απροστάτευτη" φόρμα οπότε οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται και σε επίπεδο server (php/asp) αλλά και σε επίπεδο βάσης πραφανώς (by default γίνεται αυτό)
Until February 2010 you can purchase Cardisoft Timetable at 30% off!
Cardisoft Timetable Standard Edition (single license): From €600 down to €420
Cardisoft Timetable Enterprise Edition (multi-license): From €1250 down to €875.
οταν πατε να μπειτε; Εχω βαλει σωστο username και pass και εκανα import και το certificate αν και δεν χρειαζοταν παλιοτερα.An error occurred during a connection to secretariat.cs.aueb.gr.
SSL peer was unable to negotiate an acceptable set of security parameters.
(Error code: ssl_error_handshake_failure_alert)
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, αυτή είναι η Νέα Ηλεκτρονική Γραμματεία που συζητιόταν. Είναι για όλα τα τμήματα και πρέπει πλέον να γραφτείς εκεί για να κάνει δηλώσεις και να παρακολουθείς την κατάστασή σου. Εμένα μου φαίνεται πολύ εντάξει πάντως, με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει certificate.Αλλά μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό που σου δίνει. Επίσης είναι αρκετά up-to-date.chriskin wrote:εδω εχει επιλογη να γραφτουμε και εμεις
http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/
μηπως τα εκαναν ενα τωρα π το δικο μας εχει προβλημα;
α νομιζα οτι απλα θα αλλαζαν εκδοση στη δικη μας , ειχε πλακα να ειμαστε σε ξεχωριστηnickpro wrote:Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, αυτή είναι η Νέα Ηλεκτρονική Γραμματεία που συζητιόταν. Είναι για όλα τα τμήματα και πρέπει πλέον να γραφτείς εκεί για να κάνει δηλώσεις και να παρακολουθείς την κατάστασή σου. Εμένα μου φαίνεται πολύ εντάξει πάντως, με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει certificate.Αλλά μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό που σου δίνει. Επίσης είναι αρκετά up-to-date.chriskin wrote:εδω εχει επιλογη να γραφτουμε και εμεις
http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/
μηπως τα εκαναν ενα τωρα π το δικο μας εχει προβλημα;