Μόνο σε μένα παίζει να τυχαίνουν αυτά! Ευχαριστώ πολύStoupeace wrote:Eτσι φαινεται. Πωπω αηδίες, πως τα'χουνε κανει ετσι?fwteinh wrote:Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα το δοκίμασα αυτό που μου είπες και λέει αυτό:
"Λόγω της αυθεντικοποίησης των λογαριασμών των χρηστών μέσω της υπηρεσίας LDAP, η υπενθύμιση ή αλλαγή του συνθηματικού σας δεν μπορεί να γίνει μέσω της υπηρεσίας eclass. Αν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε: αν είστε Προπτυχιακοί Φοιτητές στο Κέντρο Υπολογιστών, ενώ αν είστε Μεταπτυχιακοί Φοιτητές ή Διδάσκοντες στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων, που είναι τα αρμόδια τμήματα για την διαχείριση των λογαριασμών."
Οπότε λογικά θα πρέπει να ρωτήσω στο Πανεπιστήμιο αύριο;
Το Κεντρο Υπολογιστων ειναι στον 2ο οροφο, στην πτερυγα Δεριγνυ (αριστερα οπως μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο της σχολης).
Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (eClass)
Re: Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (E-class)
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
3o όροφο!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μην αγχωνεσαι, αν ψαξεις περσινες συζητησεις θα δεις οτι και οι περσινοι πρωτοετεις ειχανε παρομοια προβληματα.fwteinh wrote:Μόνο σε μένα παίζει να τυχαίνουν αυτά! Ευχαριστώ πολύStoupeace wrote:Eτσι φαινεται. Πωπω αηδίες, πως τα'χουνε κανει ετσι?fwteinh wrote:Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα το δοκίμασα αυτό που μου είπες και λέει αυτό:
"Λόγω της αυθεντικοποίησης των λογαριασμών των χρηστών μέσω της υπηρεσίας LDAP, η υπενθύμιση ή αλλαγή του συνθηματικού σας δεν μπορεί να γίνει μέσω της υπηρεσίας eclass. Αν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε: αν είστε Προπτυχιακοί Φοιτητές στο Κέντρο Υπολογιστών, ενώ αν είστε Μεταπτυχιακοί Φοιτητές ή Διδάσκοντες στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων, που είναι τα αρμόδια τμήματα για την διαχείριση των λογαριασμών."
Οπότε λογικά θα πρέπει να ρωτήσω στο Πανεπιστήμιο αύριο;
Το Κεντρο Υπολογιστων ειναι στον 2ο οροφο, στην πτερυγα Δεριγνυ (αριστερα οπως μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο της σχολης).
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Το eclass μπαίνει;
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
εμένα δεν μπαίνει*estrngd wrote:Το eclass μπαίνει;
οταν μεταφερθηκαμε στο νεο eclass νομιζα πως ηταν για καλο - το παλιοτερο τοσο συχνα επεφτε;
- Zifnab
- Academic status: MSc
Το παλιό δεν στηριζόταν στο LDAP του dias οπότε έμπαινες με δικά σου στοιχεία ... (ειδικά στο eclass2 για ένα διάστημα)chriskin wrote:οταν μεταφερθηκαμε στο νεο eclass νομιζα πως ηταν για καλο - το παλιοτερο τοσο συχνα επεφτε;
Το παλιό όταν έπεφτε έκανε μπορεί και 2 μέρες να σηκωθεί. Το τωρινό δεν κάθεται πάνω από 1-2 ώρες down - να υπενθυμίσω ότι γενικά eclass δεν χρησιμοποιούσε κανείς παρά μόνο η πληροφορική - οπότε και ο φόρτος είναι μεγαλύτερος - αν χρησιμοποιείται πχ από το Μάρκετινγκ -
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Mbyte level
Mπήκε.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Clouseau
- Kilobyte level
Έχω ενα πρόβλημα με το e-class. Κάθε φορά βλέπω τις τελευταίες ανακοινώσεις/έγγραφα(δηλαδή του τελευταίου μαθήματος μόνο),ενω φυσιολογικά έβλεπα όλες τις τελευταίες. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
Exceptions, gotta catch 'em all!
σε μενα δεν συμβαινει
- mxsar.opa
- Mbyte level
Κι εμένα μου το κάνει, έχει μόνο την πιο πρόσφατη (άντε 2 πιο πρόσφατες) αλλά νόμιζα πως έτσι είναι το φυσιολογικόClouseau wrote:Έχω ενα πρόβλημα με το e-class. Κάθε φορά βλέπω τις τελευταίες ανακοινώσεις/έγγραφα(δηλαδή του τελευταίου μαθήματος μόνο),ενω φυσιολογικά έβλεπα όλες τις τελευταίες. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Νεαροί, μπορώ να μάθω αν και πώς γίνεται να γραφτώ σε κάποιο μάθημα στο e-class? Και αν γραφτώ, ενημερώνομαι μέσω κάποιου feed ή "newsletter" σε e-mail, για τις ανακοινώσεις που βγάζουν οι συνάδελφοι στα μαθήματα αυτά?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Στο e-class με το που κάνεις login λεει πανω αριστερα "Εγγραφη σε μαθημα". Τικάρεις αυτα τα μαθήματα που θες και πανω δεξια λεει κατι σε "ΟΚ, Αποθηκευση" κάτι τέτοιο.MpoMp wrote:Νεαροί, μπορώ να μάθω αν και πώς γίνεται να γραφτώ σε κάποιο μάθημα στο e-class? Και αν γραφτώ, ενημερώνομαι μέσω κάποιου feed ή "newsletter" σε e-mail, για τις ανακοινώσεις που βγάζουν οι συνάδελφοι στα μαθήματα αυτά?
Οταν εισαι γραμμένος σε μάθημα του e-class εχεις πρόσβαση σε ό,τι υλικό ανεβάζει ο διδάσκων και οι βοηθοί, περιοχές συζητήσεων, και κάθε ανακοίνωση μαθήματος σου έρχεται με e-mail.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Έχω να δηλώσω πως είμαι τυφλός.
Χίλια ευχαριστώ συνονόματε!
Χίλια ευχαριστώ συνονόματε!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- madness
- Mbyte level
μηπως φταίει κανένα cashe?mxsar.opa wrote:Κι εμένα μου το κάνει, έχει μόνο την πιο πρόσφατη (άντε 2 πιο πρόσφατες) αλλά νόμιζα πως έτσι είναι το φυσιολογικόClouseau wrote:Έχω ενα πρόβλημα με το e-class. Κάθε φορά βλέπω τις τελευταίες ανακοινώσεις/έγγραφα(δηλαδή του τελευταίου μαθήματος μόνο),ενω φυσιολογικά έβλεπα όλες τις τελευταίες. Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)Re: Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (E-class)
http://dl.dropbox.com/u/452182/eclasss.png
το eclass (οπως φαινεται στη φοβερη εικονα παραπανω) εχει ενα ... κενο στα δεξια
δεν δειχνει τις εργασιες που τρεχουν ουτε τα αρχεια που εχουν ανεβει - να αρχισω να ανησυχω η γινεται σε ολους;
το eclass (οπως φαινεται στη φοβερη εικονα παραπανω) εχει ενα ... κενο στα δεξια
δεν δειχνει τις εργασιες που τρεχουν ουτε τα αρχεια που εχουν ανεβει - να αρχισω να ανησυχω η γινεται σε ολους;
- netharis
Εμένα είναι οκ... Κάποιο πρόβλημα με το browser σου έχεις.chriskin wrote:http://dl.dropbox.com/u/452182/eclasss.png
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
περιεργως ο chrome/chromium μου βγαζει μονο το σφαλμα, πραγματι
αλλα (εκει ειναι το περιεργο βασικα) το ιδιο γινεται και με τον chrome της κοπελας μου που της ειπα να μπει - στον ιδιο chrome που το δικο της eclass λειτουργει τελεια.
Τελος παντων - παλιος καλος firefox - μου ειχε ληψει και λιγακι
αλλα (εκει ειναι το περιεργο βασικα) το ιδιο γινεται και με τον chrome της κοπελας μου που της ειπα να μπει - στον ιδιο chrome που το δικο της eclass λειτουργει τελεια.
Τελος παντων - παλιος καλος firefox - μου ειχε ληψει και λιγακι
μου εβγαζε και εμένα το ίδιο προβλημα ο crome πριν απο λιγο καιρο.Μετά όμως απο 1-2 μέρες εφτιαξε μόνο του...
Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris.
μόλις κοιταξα και έχει και εμένα πρόβλημα πάλι
Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris.