Μιας και ανήκω στους 88 διαπλεκόμενους φοιτητές που πέρασα "τυχαία" από αυτή τη διαδικασία της εργασίας να σας πω τι μας είπε σήμερα ο κ.Γιακουμάκης που πήγαμε να ρωτήσουμε τι θα γίνει με εμάς.
Μάλλον αύριο θα βγουν τα κριτήρια. Προτεραιότητα θα έχουν οι φοιτητές που παίρνουν πτυχίο, μετά όσοι χρωστούν 1 μάθημα κλπ μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός θέσεων. Επόμενο κριτήριο μάλλον θα είναι ο μέσος όρος. Πιέζουν οι θέσεις να γίνουν πάνω από 120 (δε μας είπε ποιους πιέζουν) αλλά δεν ξέρουν αν θα τα καταφέρουν.
Η εργασία θα θεωρεί ως συμμετοχή στην ΠΑΔ Ι και ως τίποτα άλλο. Δηλαδή δικαούχοι να συμπληρώσουν τις θέσεις με τα κριτήρια που θα ανακοινωθούν αύριο είναι ΟΛΟΙ όσοι παρέδωσαν.
Δυστυχώς επειδή μάλλον εγώ είμαι βλάκας υποστήριξα και υποστηρίζω ότι σημασία έχει να γίνει το πρόγραμμα ανεξαρτήτως του αν εγώ θα είμαι μέσα ή όχι (και για να προλβω μερικούς, χρωστάω μαθήματα και είχα σκοπό να πάρω πτυχίο φέτος οπότε με τα νέα κριτήρια είμαι εκτός διότι είναι αρκετά). Ήταν και παιδια από το venus, αν δεν έγινε έτσι και υποστήριξα το δικό μου κέρδος μπορούν να το πουν. Από τη στιγμή που κάποιοι άφησαν μεταπτυχιακά, νοίκιασαν σπίτια κλπ επαναλαμβάνω ότι είμαι βλάκας και θεωρώ ότι το δίκαιο είναι να έχουν προτεραιότητα. Του χρόνου θα κάνω κι εγώ την ίδια "θυσία" και θα παλέψω να μπω στο πρόγραμμα.
Νιώθω πολύ ηλίθια που παιδιά από τους κομμένους μου είπαν ότι πέρασα τυχαία στο πρόγραμμα με την εργασία μου και ότι χθες στη συνάντηση όταν η Πρυτανεία είπε: "Πώς θα το πούμε στους 88?" η απάντησή τους ήταν: "Θα βρείτε τρόπο."
Παύω να ασχολούμαι με το πρόγραμμα και θα επικεντρωθώ στα μαθήματα μου. Εξάλλου παιδαγωγική επάρκεια χωρίς πτυχίο δε νομίζω ότι λέει και πολλά.
Πραγματικά καλή επιτυχία σε όλους όσους τελικά τα καταφέρουν να περάσουν διότι θα εξακολουθήσει να είναι απαιτητικό. Θέστε τις βάσεις να γίνει κάτι αξιόλογο ώστε όσοι από εμάς μείνουμε του χρόνου και σας ακολουθήσουμε (ή τεσπα προσπαθήσουμε να μπούμε!) να έχουν μπει γερά πρότυπα και να έχει γίνει σωστή δουλειά.