Παιδαγωγική Επάρκεια
- DrNio
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Παιδαγωγική Επάρκεια
Λέω μήπως η "εργασία" σε Δημόσιο σχολείο είναι exception.
Everything that has a beginning has an end
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
μακαρι αλλα δε νομιζω
ετσι κι αλλιως θα εχεις το προβλημα των παρακολουθησεων γιατι οπως λενε θα ειναι υποχρεωτικες (ή κανω λαθος?)
ετσι κι αλλιως θα εχεις το προβλημα των παρακολουθησεων γιατι οπως λενε θα ειναι υποχρεωτικες (ή κανω λαθος?)
- DrNio
- Mbyte level
Η Χριστίνα απο το Μαρούσι θα ξέρει.
Επίσημη εκπρόσωπος κ.Μπρίνιας στο venus.

Επίσημη εκπρόσωπος κ.Μπρίνιας στο venus.

- mxsar.opa
- Mbyte level
Με πιάνεις αδιάβαστη! Επειδή δε δουλεύω δεν έχω ρωτήσει και δεν το είχαμε συζητήσει και στα περσινά μαθήματα. Στείλε της κανα email για τη φοιτητική άδεια μήπως μπορεί να κάνει τιποτα και να δικαιολογείται.DrNio wrote:Η Χριστίνα απο το Μαρούσι θα ξέρει.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
mxsar.opa wrote:Απαντάω σε ό,τι ξέρω από την ενημέρωση που έγινε και από email που έστειλα στην κ. Μπρίνια.
οι ομάδες θα είναι αρκετά μεγάλες οπότε δεν είναι εφικτό να πάρουμε άδεια από δουλειά ποιος ξέρει για πόσες μέρες για να παρακολουθούμε τους συμφοιτητές μας. Οπότε οι διδασκαλίες που θα κάνουμε εμείς στα σχολεία θα γίνουν ατομικά, θα τις παρακολουθήσει μόνο ο διδάσκων του μαθήματος του σχολείου
Επίσης νομίζω πως είχε αναφέρει πως λόγω της ενημέρωσης του Υπουργείου είναι υποχρεωμένοι να μας δεχτούν αλλά καλύτερα να το επιβεβαιώσουμε πάλι αυτό.
Αυτά είναι ωραία νέα! Φεύγει έτσι ένα μεγάλο βάρος από το πρόγραμμα, αν απαιτούνται μόνο οι δικές μας διδασκαλίες και όχι να παρακολουθήσουμε τις επιμέρους διδασκαλίες όλων των μελών της ομάδας μας.
Επίσης, θετικό αυτό το νέο με την υποχρέωση τους να μας δεχτούν, για να μην ψάχνουμε σχολεία μέρες...
Οπότε όσοι δουλεύουν πάνε σε εσπερινό και είναι μια χαρά.
Μήπως ξέρει κανείς και τι γίνεται με εργασίες στα υπόλοιπα 8 θεωρητικά μαθήματα του προγράμματος, πέρα από την ΠΑΔ Ι ή ΠΑΔ ΙΙ ?
Έχουν αυτά εργασίες? Ατομικές ή ομαδικές?
Οι βαθμοί των μαθημάτων αυτών υπολογίζονται στο μέσο όρο πτυχίου?
Στην δήλωση μαθημάτων είναι ως extra μαθήματα έτσι, πέρα από τον αριθμό των άλλων?
Στην ενημέρωση είχε πει πως από τα υπόλοιπα 8, κάθε μάθημα θα έχει από 2 υποχρεωτικές...Spiros_21 wrote: Μήπως ξέρει κανείς και τι γίνεται με εργασίες στα υπόλοιπα 8 θεωρητικά μαθήματα του προγράμματος, πέρα από την ΠΑΔ Ι ή ΠΑΔ ΙΙ ?
Έχουν αυτά εργασίες? Ατομικές ή ομαδικές?

Νομίζω ναι...Spiros_21 wrote:Στην δήλωση μαθημάτων είναι ως extra μαθήματα έτσι, πέρα από τον αριθμό των άλλων?
Παιδιά, ανέβασε στο e-class ένα pdf με διευκρινίσεις λόγω των mail που της στείλαμε μερικοί. Δείτε το, ίσως σας βοηθήσει λίγο..
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Ναι extra είναι. Απο την γραμματεία μας είπαν οτι μόνο για το τμημα μας τα μαθημάτα της παιδαγωγικής επάρκειας καλύπτουν και τα 4 μαθήματα ελεύθερης επιλογής που έχουμε δικάιωμα να δηλώσουμε.Spiros_21 wrote:Στην δήλωση μαθημάτων είναι ως extra μαθήματα έτσι, πέρα από τον αριθμό των άλλων?
- kostas_naxos
- byte level
οσοι εχουμε περασει παιδαγωγικη και διδακτικη, γλιτωνουμε τρια μαθηματα απο τα θεωρητικα. σωστα? σωστα.
το δηλωνουμε καπου αυτο ή απλα δε δηλωνουμε αυτα τα μαθηματα και γινεται 'αυτοματα' η διαδικασια?
το δηλωνουμε καπου αυτο ή απλα δε δηλωνουμε αυτα τα μαθηματα και γινεται 'αυτοματα' η διαδικασια?
for one moment
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
Δηλαδή είμαστε καλυμμένοι για τα μαθήματα επιλογής; Δεν χρειαζόμαστε άλλα;eliza wrote:Ναι extra είναι. Απο την γραμματεία μας είπαν οτι μόνο για το τμημα μας τα μαθημάτα της παιδαγωγικής επάρκειας καλύπτουν και τα 4 μαθήματα ελεύθερης επιλογής που έχουμε δικάιωμα να δηλώσουμε.Spiros_21 wrote:Στην δήλωση μαθημάτων είναι ως extra μαθήματα έτσι, πέρα από τον αριθμό των άλλων?

-
- Kilobyte level
Από την γραμματεία έτσι είπαν και ισχύει μόνο για το τμήμα μας.melen wrote:Δηλαδή είμαστε καλυμμένοι για τα μαθήματα επιλογής; Δεν χρειαζόμαστε άλλα;eliza wrote:Ναι extra είναι. Απο την γραμματεία μας είπαν οτι μόνο για το τμημα μας τα μαθημάτα της παιδαγωγικής επάρκειας καλύπτουν και τα 4 μαθήματα ελεύθερης επιλογής που έχουμε δικάιωμα να δηλώσουμε.Spiros_21 wrote:Στην δήλωση μαθημάτων είναι ως extra μαθήματα έτσι, πέρα από τον αριθμό των άλλων?
-
- Kilobyte level
Μάλλον δεν θα το δηλώνουμε στην ηλεκτρονική γραμματεία φαίνεται τι έχουμε περασμένο.Θα μας έλεγε η Μπρίνια αν έπρεπε να το δηλώσουμε.kostas_naxos wrote:οσοι εχουμε περασει παιδαγωγικη και διδακτικη, γλιτωνουμε τρια μαθηματα απο τα θεωρητικα. σωστα? σωστα.
- DrNio
- Mbyte level
Καλημέρα!
Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα πρωινιάτικα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=318289
Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα πρωινιάτικα.
Τα υπόλοιπα εδώ.Δάσκαλοι με 560 ευρώ το μήνα, καθηγητές μέσης εκπαίδευσης με 581 ευρώ και πανεπιστημιακοί με 1.200 και 2.000 ευρώ.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=318289
το pdf με τις πληροφοριες που μπορουμε να το βρουμε?
Στο e-class του μαθήματος θα βρεις τα πάντα. Υπάρχει στο χώρο των μαθημάτων του τμήματος ΔΕΤ.tzole_7 wrote:το pdf με τις πληροφοριες που μπορουμε να το βρουμε?
σε ποιο μαθημα απο ολα??
εγω εχω περασει παιδαιγωγικη και διδακτικη και θελω να δω ποια μαθηματα πρεπει να παρω
εγω εχω περασει παιδαιγωγικη και διδακτικη και θελω να δω ποια μαθηματα πρεπει να παρω
- vasilaros69
- Gbyte level
Μηπως εννοεις αυτο???tzole_7 wrote:σε ποιο μαθημα απο ολα??
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 80#p281275
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
παιδια ησασταν σημερα στο Αντωνιαδου στη Παδ 1;;πως τα ειδατε τα πραγματα ;
- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
σκ@τ@

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
νομιζω οτι το εθεσες πολυ ωραια
και επισησ θελω να προσθεσω

- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
και πάνω από όλα, είναι επιλογή μας...evridiki wrote:νομιζω οτι το εθεσες πολυ ωραιακαι επισησ θελω να προσθεσω
με λιγα λογια μασ ειπε οτι το προγραμμα αναφερεται σε αυτους που δεν εχουν μαθηματα ,δεν εχουν δουλεια και γενικα καμια αλλη ασχολια

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
και επισης μας κατανοει και μας συμπονει ......
μετα τη σημερινη συμπεριφορα της Μπρινιας εχω αρχισει να αναθεωρω την αποψη μου για καποιους καθηγητες απο τμημα μας που μεχρι πριν μερικες ωρες τους θεωρουσα απειρα κομπλεξικους