Official Venus Contest #1 [Discussion]
- MoonShadow
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- Δημήτρης Νάητμερ
- bit level
- Academic status: 2nd year
Re: Official Venus Contest #1 [Discussion]
Παραβγήκε μεγάλη και βαριέμαι άπειρα να την πετσοκόψω τελικά, οπότε ας βγω εκτός διαγωνισμού.
Άλλωστε την ιστορία την πόσταρα για να σας δείξω πόσο γάματα ξέρω να μπογδανίζω και για να παρατηρήσει τη λεπτομέρεια (που κάνει τη διαφορά) της περισπωμένης ο stoupeace. Πλέον νιώθω πιο ολοκληρωμένος από ποτέ.
Άλλωστε την ιστορία την πόσταρα για να σας δείξω πόσο γάματα ξέρω να μπογδανίζω και για να παρατηρήσει τη λεπτομέρεια (που κάνει τη διαφορά) της περισπωμένης ο stoupeace. Πλέον νιώθω πιο ολοκληρωμένος από ποτέ.
"Η τυχαιότητα θα είναι έτσι όπως τη θέλουμε."
~Σταύρος Τουμπής
~Σταύρος Τουμπής
Ήταν πολύ καλή, ένιωσα απογοήτευση όταν τη διάβασα και ήξερα ότι θα μείνει εκτός ψηφοφορίας. Συγχαρητήρια πάντως!Δημήτρης Νάητμερ wrote:Παραβγήκε μεγάλη και βαριέμαι άπειρα να την πετσοκόψω τελικά, οπότε ας βγω εκτός διαγωνισμού.

Έχετε μέχρι 2 ψήφους!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Δημήτρης Νάητμερ
- bit level
- Academic status: 2nd year
MpoMp wrote:Ήταν πολύ καλή, ένιωσα απογοήτευση όταν τη διάβασα και ήξερα ότι θα μείνει εκτός ψηφοφορίας. Συγχαρητήρια πάντως!Δημήτρης Νάητμερ wrote:Παραβγήκε μεγάλη και βαριέμαι άπειρα να την πετσοκόψω τελικά, οπότε ας βγω εκτός διαγωνισμού.
Άλλωστε την ιστορία την πόσταρα για να σας δείξω πόσο γάματα ξέρω να μπογδανίζω και για να παρατηρήσει τη λεπτομέρεια (που κάνει τη διαφορά) της περισπωμένης ο stoupeace. Πλέον νιώθω πιο ολοκληρωμένος από ποτέ.![]()

"Η τυχαιότητα θα είναι έτσι όπως τη θέλουμε."
~Σταύρος Τουμπής
~Σταύρος Τουμπής
Voting period over!
The full final results:

Στην 3η θέση, με 7 ψήφους, η ιστορία με το plot twist που ξεσήκωσε αντιδράσεις, από τον...
Παρακαλείται ο νικητής να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές αν έχει στο μυαλό του ένα καταπληκτικό custom user title που θέλει να μοστράρει στο προφίλ του. - Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

The full final results:

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Θεωρώ ότι έλειψε η συμμετοχή του νατσος και του τζα. Ελπίζω σε επόμενο διαγωνισμο συγγραφικής τεχνικής για να διαπρεψουν. Και μετά εγώ.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \