Διάβασε παραπάνω.Nikosntel wrote:Άμα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον αντίπαλο τι γίνεται;

Διάβασε παραπάνω.Nikosntel wrote:Άμα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον αντίπαλο τι γίνεται;
Το παίζω και τώρα αν δεν υπάρχει θέμα, να το γυρίσω 5μιση?MpoMp wrote:Όλοι σήμερα στις 6 θα παίξετε?![]()
#venusconspiracytheories
Eldebryn wrote: Το παίζω και τώρα αν δεν υπάρχει θέμα, να το γυρίσω 5μιση?
Eldebryn wrote:> Time change to 17:30, ο αντίπαλος είναι οκ.
ADDENDUM:
Νίκη eldebryn - ParanoidSandroid στο match, screenshot as follows.
http://imgur.com/1ceisTe
Ήξερα πως το damage το βγάζω άνετα και ο garen είναι sustained dmg champ οπότε δεν με ένοιαζε να το κάνω ποιο γρήγορα. Το rands δίνει health ώστε να μην με νοιάζει το mpen tou brand Καθώς και οτι με κάνει ικανό να κάνω dive γιατί το χρειαζόμουν πολύ έτσι όπως έπαιζε. Εν ολοίγοις το θεώρησα safe choice to win.chriskin wrote:μπορω να ρωτησω γιατι εβγαλες randuin's?
that lich bane induced death must have made it so... xDpeterpante wrote:izi peterpante win
peterpante wrote:izi peterpante win
++Eldebryn wrote:that lich bane induced death must have made it so... xD
izi game izi lifeFunk wrote:peterpante wrote:izi peterpante win
++Eldebryn wrote:that lich bane induced death must have made it so... xD
Ναι αλλά εξαρτάται τι εννοείς όταν λες αποκλειστικά.CheeQu wrote:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άκυρο μιας και είμαι και νέος στο forum. Το forum είναι του τμήματος πληροφορικής αποκλειστικά;
χαχα από ΑΣΟΕΕ είμαι.. απλά άλλο τμήμα ( ευχαριστώ τον κολλητό μου που μου είπε να μπω νομίζοντας ότι είναι για όλα τα τμήματα.... )Eldebryn wrote:We're getting so hot, people from other unis wanna join
CheeQu wrote:χαχα από ΑΣΟΕΕ είμαι.. απλά άλλο τμήμα ( ευχαριστώ τον κολλητό μου που μου είπε να μπω νομίζοντας ότι είναι για όλα τα τμήματα.... )Eldebryn wrote:We're getting so hot, people from other unis wanna join
Ελπίζω να γίνει καμιά εξαίρεση και να μείνω στο τουρνουά χαχαχα
Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, για να διασκεδάσουμε το κάνουμε, αλλά όχι στα βραβεία.Κανόνες wrote:Καθώς ο παρών αποτελεί διαγωνισμό για τους φοιτητές του τμήματός μας, οι τρεις νικητές του διαγωνισμού θα χρειαστεί να πιστοποιήσουν την ιδιότητα αυτή. Αυτό θα γίνει στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση webmaster [at] venus.cs.aueb.gr με το όνομα του λογαριασμού τους. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει από το email που σας παρέχει η σχολή (p3xxxxxx@dias.aueb.gr).
#worthFunk wrote:Still though, θα μπορείς να λες "Βγήκα 1/2/3-ος στο LoL και νίκησα όλους τους πληροφορικάριους"
Εγώ εχω εμφανιστει εδω και 1 βδομαδα , εσυ μου λεγες οτι δεν μπορουσες γιατι επαιζες με το team σου.coubaneiro wrote:Παρακαλείται ο αντίπαλος Future Hacker-assasin20 να εμφανιστεί για να ορίσουμε το game !!!
Future Hacker wrote:Εγώ εχω εμφανιστει εδω και 1 βδομαδα , εσυ μου λεγες οτι δεν μπορουσες γιατι επαιζες με το team σου.coubaneiro wrote:Παρακαλείται ο αντίπαλος Future Hacker-assasin20 να εμφανιστεί για να ορίσουμε το game !!!
Τωρα τελειωσες?