Μπραβο ρε lumenint... Τα εχω δει απο εκει τα τραινα(sncf). Θα παω Τουλουζη, με το TGV ειναι ενα 5ωρο απο το Παρισι, και το εισητηριο κανει ~70 ευρω πηγαινε-ελα αν το κλεισω απο τωρα... Θα φυγω γυρω στις 15, και θα επιστρεψω 30 περιπου(Oκτωβρη μιλαμε), οποτε δεν παιζει το "εγκαιρο" εισητηριο! χεχε...
Επισης ειπαμε, να τη βγαλω φτηνα, αλλα να φτασω κιολας! (το λεω για το τραινο απο γερμανια (ειναι πολυ μακρια!

) Επισης Τελικα, καλυτερα ειναι να μην αλλαζεις αεροπλανο (εκει εχω καταληξει) γιατι περισυ που ηθελα να παω παρισι με αλλαγη στο Μιλανο, με τις καθυστερησεις το εκανα 12+ ωρες

Καλυτερα Παρισι κατευθειαν φετος, και μετα τρενο. Ειναι 3.30 το Παρισι και αλλες 5 το τρενο. Επισης μπορει να αποφασισω να μεινω και καμμια μερα σε μια φιλη στο Παρισι (αν μπορει και αυτη, δεν την εχω ρωτησει

) οποτε να μην ξεσκιστω στις αλλαγες ολη μερα, καθοτι το TGV για νοτιο γαλλια φευγει κατα κυριο λογο απο το Garre de Montparnasse...(ειναι Αρκετα μακρια απο το Charles De Gaulle και τα ταξι θελουνε ~60 ευρω

οποτε θα πρεπει να αλλαξω 3 γραμμες μετρο

)
ΑΥτα. ρε συ εθελ, τι εντυπωσεις να σας στειλω!!! Η Γαλλια ειναι
ΤΕΛΕΙΑ