waht the hlel?

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
ablaz3r
byte level
byte level

waht the hlel?

Post by ablaz3r » Fri Mar 11, 2005 2:52 am

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by itslef but the wrod as a wlohe.

:shock: :shock: :shock:

Μπορείτε και εσείς να διαβάσετε το παραπάνω? Αν όχι τότε πρέπει να κόψω τα ποτά και τα ξενύχτια γιατί θα καταστραφώ εντελώς :-D
Νίκος
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Fri Mar 11, 2005 3:30 am

Το έχω ξαναδεί ομολογώ και μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω έχει κάποια λγιοκη βσαη ... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Mar 11, 2005 3:54 am

Ναι, φρεβοό εαίνι ε;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Mar 11, 2005 8:44 am

Και εγώ το έχω ξαναδεί , σε εμένα πιάνει όμως πολύ καλύτερα στα αγγλικά..
Κατα τη γνώμη μου γίνεται επειδη καθώς διαβάζουμε περιμένουμε πάνω κάτω την επόμενη λέξη (είναι cached στην ROM μας :-D ) και βλέποντας πως ολόκληρη η λέξη ξεκινά και τελειώνει με σωστό γράμμα μας είναι αρκετό..
Πιστεύω πάντως πως σε μεγάλο κείμενο θα είναι κουραστικό,βέβαια μπορούμε κ να το διαπιστώσουμε (ένα prog που να κάνε αυτόμαται αυτή την δουλειά δεν είναι τίποτα.. ;) )
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
ailouros
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ailouros » Fri Mar 11, 2005 11:22 am

Στα εηλνκλια εανι πιο δσουλκο από ότι φναετιααι αλλά όχι αρωτακτοθο.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Fri Mar 11, 2005 5:44 pm

(σχεδόν) μια χαρά το διάβασα...Σε 3-4 λέξεις μόνο λίγο σκάλωσα... :roll:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Paralias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Μπορείτε να το διαβάσετε;;;

Post by Paralias » Sun Mar 27, 2005 11:02 pm

Σνφμύωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ, δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και να μροπετίε να τις δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Ατίπτσυεο ε;
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”