Link

Ίσως σε αυτά τα σημεία μόνο. Γιατι στην πλειοψηφία της διαδρομής ο ήχος ειναι συγχρονισμένος και η κίνηση φαίνεται συνεχόμενη. Άν δεις και σε related βιντεάκια έχει πολλές σκηνές απο κινητά που τους βλέπεις όντως να πηγαίνουν τοσο γρήγορα.Loner wrote:Κάποια σημεία φάνηκαν υπερβολικά στενά! Παίζει να το έχουν βάλει σε fast forward...
Nobody answers.... forever alone.... Ωραία η διαδρομή σήμερα. Απο θησείο βάρκιζα (εξω απο το yabanaki) μέσω κορωπίου και επιστροφή απο την ποσειδώνος, 60 km συνολικά.cypher wrote:Αύριο θα πάει κανείς; Θα πάνε βάρκιζα. https://www.facebook.com/event.php?eid=200025200027389 .![]()
Κατα 90% θα πάω. Όποιος θέλει ας γράψει εδώ.
Αν δεν κάνω λάθος πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς περίπου 12-15km/h και κάνουν και στάσεις, οπότε είναι εφικτό για τους περισσότερους ανθρώπους, χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό.vasilaros69 wrote:Ποια ηταν ακριβως η διαδρομη που ακολουθησατε??Μου φαινεται πολυ μεγαλη διαδρομη,καλα δεν πονανε τα ποδια σας??![]()
Ακριβώς. Ίσως πάνε και υπερβολικά αργά.*estrngd wrote: Αν δεν κάνω λάθος πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς περίπου 12-15km/h και κάνουν και στάσεις, οπότε είναι εφικτό για τους περισσότερους ανθρώπους, χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό.
Την διαδρομή δεν την θυμαμαι ακριβώς. Εγώ συνάντησα την πορεία οταν πέρναγαν απο σύνταγμα. Απο εκει πηγαν λεωφορο βουλιαγμένης για ~3-4km (?) και σε ενα σημειο στρίψαν για κορωπί. Μετά δεν συγκράτησα στροφες μέχρι να βγουμε στην βάρης κορωπίου και τέλος yabanaki οπου εφορμήσαν όλοι στα σουβλατζίδικα.vasilaros69 wrote:Ποια ηταν ακριβως η διαδρομη που ακολουθησατε??Μου φαινεται πολυ μεγαλη διαδρομη,καλα δεν πονανε τα ποδια σας??![]()
Το κρύο ειναι μεγαλύτερο θέμα. Άν δεν έχεις γάντια (και κάναν σκούφο για όταν γίνει η στάση) καλύτερα να μήν πάς τέτοια εποχή.καλα δεν πονανε τα ποδια σας??![]()
Προφανώς και μπορείς να φύγεις, δεν σε κρατάει κανείς. Αρκεί να ξέρεις τον δρόμο της επιστροφής.vasilaros69 wrote:Ωραια φαση...Προς το παρον δεν εχω ποδηλατο αλλα για να το εχω στα υποψιν μου.Κατι αλλο να ρωτησω θελω ακομα.σε περιπτωση που θες σε καποιο σημειο να μην συνεχισεις μπορεις να φυγεις οποιαδηποτε στιγμη??
Ένα mountain που μοιάζει με αυτό.Ktulu wrote: btw - cypher τι ποδηλατο εχεις;
Αυτοcypher wrote:Ένα mountain που μοιάζει με αυτό.Ktulu wrote: btw - cypher τι ποδηλατο εχεις;![]()
Eσύ;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
w θεοί!!!
Τόν άλλο μήνα γίνεται. Άν ψήνεσαι πάμε αύριο απόγευμα κάπου (στις 6-7 ξέρω γω).h4wk wrote:θέλω να κάνω ποδήλατο.
cypher any news για το μεγάλο event;
Δέν το είδα το πρωί.h4wk wrote:τα δυό μας;![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη