Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
^ ακριβως ιδια αντιδραση με του funk 

- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Most of us!chriskin wrote:^ ακριβως ιδια αντιδραση με του funk

Δεν σε παρεξηγούμε MoonShadow!!! Αντίθετα σε καταλαβαίνουμε...

I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Μόνο σ'εμένα δηλαδή αρέσουν αυτά τα ανέκδοτα?
Keep posting MoonShadow!

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
Mαθητης: Κυριε τι βαζετε στις εξετασεις?
Καθηγητης:Τι βαζω?Τον πατερα μου και τη μανα μου βαζω ρε μεγαλε! Γραμματικουπα! Περιληψη, εκθεση, ασκησεις, μεταφραση...ευκολη αν εχεις διαβασει, δυσκολη αν δεν εχεις. Σε κοβω να μην εχεις....
Μαθητης: Οοοχι...
Καθηγητης: Μαθητααααααααααρα μουυυυυ! Δεν πειραζει! Θα σου δοσω και τα sos ,για να περασεις! Σκονακια, σημειωσεις αντιγραφες και για τους μετεξεταστεους εξεταση μπες-βγες!
Μαθητης: Φτιαξε μου δυο απ'ολα..
Καθηγητης: Πωπωπωπω, ονειρο ζω μη με ξυπνατε
Είναι ένας βάτραχος και μία σαύρα και βαράνε ένα (γερό) μπάφο.
Μετά από ώρα στεγνώνει η σαύρα.
-Πάω να πιώ λίγο νερό, λέει.
Στο ποτάμι που πάει, την βλέπει ένας κροκόδειλος. Πιάνει τι έχει παιχτεί και της λέει:
-Κάνω και ‘γω κέφι. Τι παίζει;
-Να, θα πας πιο πάνω, θα βρεις τον βάτραχο και θα κανονίσεις.
Κινάει ο κροκόδειλος, τον βρίσκει και του φωνάζει:
-Έι βάτραχε…
Γυρίζει ο βάτραχος, γουρλώνει τα μάτια, σαλτάρει και λέει:
Καλά μωρή σαύρα πόσο νερό ήπιες?

cypher wrote: Καλά μωρή σαύρα πόσο νερό ήπιες?

- photisd
- Mbyte level
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- captain-cook
- Kilobyte level
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μιά εμπειρία μου επάνω στο ποτό και την οδήγηση.Όπως όλοι σας γνωρίζετε πάρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με την τροχαία ενώ επεστρέφει σπίτι από ένα μπαρ στο οποίο είχε συναντηθεί με καλούς φίλους.
Προχθές βρέθηκα κι εγώ μαζί με μερικούς καλούς φίλους σ' ένα μπαράκι.Μερικές μπύρες παραπάνω,δυό ουισκάκια παραπάνω,κι όλα αυτά σε μιά ζεστή,φιλική ατμόσφαιρα.
Στο τέλος της βραδιάς και έχοντας καταλάβει ότι είχα πιεί κάτι παραπάνω έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου για να επιστρέψω σπίτι μου.Πήρα το λεωφορείο.
Έφτασα στο σπίτι σώος και αβλαβής και χωρίς κανένα ατύχημα πράγμα που με άφησε έκπληκτο διότι δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου λεωφορείο.Επιπλέον δε,δεν μπορώ να θυμηθώ από που το πήρα..
Προχθές βρέθηκα κι εγώ μαζί με μερικούς καλούς φίλους σ' ένα μπαράκι.Μερικές μπύρες παραπάνω,δυό ουισκάκια παραπάνω,κι όλα αυτά σε μιά ζεστή,φιλική ατμόσφαιρα.
Στο τέλος της βραδιάς και έχοντας καταλάβει ότι είχα πιεί κάτι παραπάνω έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου για να επιστρέψω σπίτι μου.Πήρα το λεωφορείο.
Έφτασα στο σπίτι σώος και αβλαβής και χωρίς κανένα ατύχημα πράγμα που με άφησε έκπληκτο διότι δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου λεωφορείο.Επιπλέον δε,δεν μπορώ να θυμηθώ από που το πήρα..
- vasilaros69
- Gbyte level
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχα....!!!φημες λενε οτι προκειται για αληθινη εμπειρια του captain-cook.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
-
- Gbyte level
Αν εχει γραφτει ηδη, σοζ!
Βλεπει ο Θεος τη κατασταση της Ελλαδας και αποφασιζει να στειλει κατω το Χριστο.
Παει λοιπον στο κοινοβουλιο και λεει "Πανω μου ολες οι αμαρτιες σας, σας χαριζω ολο το χρεος. Δειτο σαν θαυμα, καντε καινουρια αρχη!"
Χειροκροτηματα και χαρες απο ολη τη βουλη, σωθηκαμε λενε..!!
"Υπο εναν ορο!" λεει ο Χριστος. "Αυριο θα παραιτηθειτε ολοι που βρισκεστε εδω μεσα.."
Το σκεφτονται οι βουλευτες και λενε για αυτο θα πρεπει να κανουμε συμβουλιο και θα σου απαντησουμε αυριο.
Παει αυριο λοιπον και του απαντανε "Καταγγελουμε το Θεο για αυθαιρετη παρεμβαση στα της Ελλαδας!!"
Βλεπει ο Θεος τη κατασταση της Ελλαδας και αποφασιζει να στειλει κατω το Χριστο.
Παει λοιπον στο κοινοβουλιο και λεει "Πανω μου ολες οι αμαρτιες σας, σας χαριζω ολο το χρεος. Δειτο σαν θαυμα, καντε καινουρια αρχη!"
Χειροκροτηματα και χαρες απο ολη τη βουλη, σωθηκαμε λενε..!!
"Υπο εναν ορο!" λεει ο Χριστος. "Αυριο θα παραιτηθειτε ολοι που βρισκεστε εδω μεσα.."
Το σκεφτονται οι βουλευτες και λενε για αυτο θα πρεπει να κανουμε συμβουλιο και θα σου απαντησουμε αυριο.
Παει αυριο λοιπον και του απαντανε "Καταγγελουμε το Θεο για αυθαιρετη παρεμβαση στα της Ελλαδας!!"
- captain-cook
- Kilobyte level
vasilaros69 wrote:ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχα....!!!φημες λενε οτι προκειται για αληθινη εμπειρια του captain-cook.
Χαχα ρε εγώ τρακάρω ξεμέθυστος με μηχανάκι. Φαντάσου να οδηγώ μεθυσμένος λεωφορείο..!

- samiwinch
- Mbyte level
Μια ξανθια στο ταμειο του σουπερ μαρκετ:
Ταμιας: -Έχετε καρτα..;;
Ξανθια: -Μονο για αναπαντητη..!!
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
samiwinch wrote:Μια ξανθια στο ταμειο του σουπερ μαρκετ:

- vasilaros69
- Gbyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- enum21
Ένας ινδιάνος πάει στο Ληξιαρχείο γιατί θέλει να αλλάξει το όνομα του καθώς είναι πολύ μεγάλο.
Τον ρωτάει λοιπόν ο υπάλληλος:
-Πως σε λένε;
-Βράχος που κατρακυλάει την βουνοπλαγιά και πέφτει μες το ποτάμι.
-Και πως θες να λέγεσαι τώρα;
-Πλατς.

Τον ρωτάει λοιπόν ο υπάλληλος:
-Πως σε λένε;
-Βράχος που κατρακυλάει την βουνοπλαγιά και πέφτει μες το ποτάμι.
-Και πως θες να λέγεσαι τώρα;
-Πλατς.

- vasilaros69
- Gbyte level
Δύο φιλικά ζευγάρια αποφάσισαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις έφτασαν σκέφτηκαν να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων,
έτσι για δοκιμή. Μετά από 2 ώρες τρελού σεξ δίπλα στο τζάκι ο ένας τύπος λέει:
- Γουάου ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ! Αναρωτιέμαι άραγε πώς να τα πάνε και τα κορίτσια.
- Γουάου ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ! Αναρωτιέμαι άραγε πώς να τα πάνε και τα κορίτσια.
vasilaros69 wrote:Δύο φιλικά ζευγάρια αποφάσισαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις έφτασαν σκέφτηκαν να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων,

- Stayrakas
- Mbyte level
Επισκεπτης του Μητσοτακη εννοεις..
edit Αν δεν περασω οικονομια , θα ξερω ποιος θα φταιει..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Μια μέρα έκει που περπατούσε ο λαγός στο δάσος βλέπει την αλεπού να είναι έτοιμη να βαρέσει ένεση και αρχίζει : Μη βρε αλεπού και η ζωή είναι ωραία και έλα να τρέξουμε μαζί στο δάσος να χαρούμε την φύση .Εντάξει του λέει η αλέπου και αρχίζουνε και τρέχουνε .Παρακάτω συναντάνε τον λύκο και αυτός στην ίδια φάση με την άλεπου ,όποτε ξαναρχίζει ο λαγός -Όχι βρε λύκε μη το κάνεις αυτό η ζωή είναι ωραία έλα να απολαύσουμε την φύση .Εντάξει λεεί και ο λυκος και πηγαίνει μαζί τους.Παρακάτω βλεπούν το λιοντάρι να να είναι ετοίμο να βαρέσει ένεση οπότε του αρχίζουν όλα μαζί να του λένε τα ίδια .Και γυρνάει το λιονταρί και τους λέει :
Βρε δε πάτε στο διάολο , που κάθε φορά που θα μαστουρώνει ο λαγός θα τρέχουμε έμεις σα τους μα@@@ς πάνω κάτω στο δάσος...
Βρε δε πάτε στο διάολο , που κάθε φορά που θα μαστουρώνει ο λαγός θα τρέχουμε έμεις σα τους μα@@@ς πάνω κάτω στο δάσος...
- Loner
Το έχω ακούσει με περισσότερη φαντασία στα ναρκωτικά, δε βαρούσαν όλοι ενέσεις και ο λαγός είχε πάρει έκσταση 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
loners version++ .μόνο σε ανέκδοτο παίζει να δείτε μαστουρωμένο να τρέχει 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- mpatsis
- Gbyte level
ja_the_invincible wrote:loners version++ .μόνο σε ανέκδοτο παίζει να δείτε μαστουρωμένο να τρέχει

Εγώ πάντως έχω δει μαστουρωμένο να κοπανάει ζικ ζακ στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα του δρόμου. Μία στην μια μεριά, μία στην άλλη.
Μέχρι που έσκασε πάνω σε έναν σκουπιδοντενεκέ και έμεινε εκεί.

Κρίμα δεν είχα κινητό με κάμερα τότε...
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!