Συλλογές και συλλέκτες
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Συλλογές και συλλέκτες
Κάνετε κάποια συλλογή; Πχ νομίσματα, τηλεκάρτες, αναπτήρες, games, βιβλία κτλ; Είστε συλλέκτης; Ρακοσυλλέκτης;
- enum21
- Venus Former Team Member
Re: Συλλογές και συλλέκτες
Εμπειριών
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Συλλέγω κυρίως καρτ-ποσταλ και κατα καιρους και γραμματόσημα. Εσύ συλλέγεις κάτι;
Έχω αμέτρητα αυτοκίνητα σκάλας 1:64 και ακόμα μαζεύω. Κάποια μέρα θέλω να κάνω μια μακέτα με αυτά.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Εγώ συλλέγω skins στο HoN :P
Χμμμ,μια ενδιαφέρουσα συλλογή που χα ξεκινήσει παλιά περιείχε τα εξής : απομεινάρια από καπνους,γόπες κτλπ κτλπ .
Αυτό το έκανα γιατί σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν μεγάλη και θα στεναχωριόμουν για την υγεία μου -> σταματούσα το κάπνισμα .
Also αρκετά μικρός κομικ,και λίγο αργότερα ξέφυγα από αυτά της disney(περιπτέρου) αλλά ήταν πανάκριβα οπότε το ριξα στα ονλινε
Χμμμ,μια ενδιαφέρουσα συλλογή που χα ξεκινήσει παλιά περιείχε τα εξής : απομεινάρια από καπνους,γόπες κτλπ κτλπ .
Αυτό το έκανα γιατί σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν μεγάλη και θα στεναχωριόμουν για την υγεία μου -> σταματούσα το κάπνισμα .
Also αρκετά μικρός κομικ,και λίγο αργότερα ξέφυγα από αυτά της disney(περιπτέρου) αλλά ήταν πανάκριβα οπότε το ριξα στα ονλινε
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
εγω συλλεγω 5αρια, απ οπου κ αν προερχονται
badum tss
badum tss
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
@enum21 χαχα, συλλέγω στιγμές όπως θα έλεγε μια ψυχή
@XaviannNJ, ναι έχω μια μικρή συλλογή από τηλεκάρτες(περίπου 300, μερικές πολύ σπάνιες), μια πολύ μικρή συλλογή από νομίσματα(γύρω στα 25-30) και μια μικρή συλλογή από τάπες που έπαιζα μικρός(γύρω στις 200).
Επίσης συλλέγω μουσική στο pc
@XaviannNJ, ναι έχω μια μικρή συλλογή από τηλεκάρτες(περίπου 300, μερικές πολύ σπάνιες), μια πολύ μικρή συλλογή από νομίσματα(γύρω στα 25-30) και μια μικρή συλλογή από τάπες που έπαιζα μικρός(γύρω στις 200).
Επίσης συλλέγω μουσική στο pc
- nikosk
Εγώ συλλέγω κέρματα του ενός λεπτού
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
Βινύλια.. πρόσφατα άρχισα, σκέφτομαι να αγοράσω και vinyl player(vintage) αν ξέρει κανεις που μπορώ να βρω κάποιο φθηνο και μεταχειρισμένο..
aquila non captat muscas. numero 5
- ThOdOr1s
- Mbyte level
Εγω μεχρι καποια φαση συλεγα NDS games... Αλλα ρε παιδια πανακριβο το σπορ, ο,τι και να συλλεγεις για να το κανεις σωστα πρεπει να αφιερωσεις παρα πολυ χρονο και χρημα (ξερω πολλους καμενους συλλεκτες, ειδηκα anime ειδων: φιγουρες manga κλπ... Χαλαρα να φευγουν τα 100ρικα καθε μηνα για καθε λογης καινουρια βλακεια, μαλιστα καπιοι που το βλεπουν ακομα πιο σοβαρα, απλα πανε μια φορα το χρονο στην Ιαπονια και γυριζουν με βαλιτσες τιγκα στις φιγουρες και στα manga...) Απλα απο ενα σημειο και μετα μου φαινεται χασιμο χρονου...
Ps: Αλλα κατι που δεν θα το ελεγα συλλογη και πιστευω οτι ολοι μας τα κραταμε (εγω τουλαχιτον το κανω) Ειναι παλια parts απο Pc. Απο τοτε που εμαθα να φτιαγνω pc δεν μου πηγαινε η ψυχη να παιταξω τα παλια parts με αποτελεσμα να εχω γεμισει ενα δωματιο στο υπογειο με ΠΟΛΥ παλια πραγματα, ακομα και πραγματα των γονιων μου απο το 80-90, Απλα μου αρεσει να τα χαζευω, και παντα παροτρινω οποιον δεν χρειαζεται παλια pc parts να μου τα φερνει... Πειραματιζομαι στον ελευθερο χρονο μου με παλια builds... Εχει πλακα...
Ps: Αλλα κατι που δεν θα το ελεγα συλλογη και πιστευω οτι ολοι μας τα κραταμε (εγω τουλαχιτον το κανω) Ειναι παλια parts απο Pc. Απο τοτε που εμαθα να φτιαγνω pc δεν μου πηγαινε η ψυχη να παιταξω τα παλια parts με αποτελεσμα να εχω γεμισει ενα δωματιο στο υπογειο με ΠΟΛΥ παλια πραγματα, ακομα και πραγματα των γονιων μου απο το 80-90, Απλα μου αρεσει να τα χαζευω, και παντα παροτρινω οποιον δεν χρειαζεται παλια pc parts να μου τα φερνει... Πειραματιζομαι στον ελευθερο χρονο μου με παλια builds... Εχει πλακα...
Elementary OS
- vasilaros69
- Gbyte level
σου πουλαω ενα 5ευρω απο τετοια.. αλλα επειδη βρισκεσαι σε αναγκη θα στα πουλησω 100 ευρω! χαχαχαχαχαnikosk wrote:Εγώ συλλέγω κέρματα του ενός λεπτού
κι εγω παλιοτερα ειχα συλλογη απο τηλεκαρτες,ταπες, καρτες yu gi oh αλλα σταματησα.
πιο παλια μαζευα δαχτυλιδια απο κουτακια αναψυκτικων, τα τρυπαγα και εκανα αλυσιδα μεταξυ τους
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Η συλλογή parts υπολογιστών τα σπάει αλλά δυστυχώς δεν είναι για όλους μας...Κοστίζει και θέλει και χώρο...
Ωστόσο πάντα είχα απωθημένo να φτιάξω ένα δικό μου lab
Ωστόσο πάντα είχα απωθημένo να φτιάξω ένα δικό μου lab
- Gewitter
- Academic status: PhD
Έκανα συλλογή από παλιές φωτογραφικές μηχανές, CDs μουσικής και κλασσικά βιβλία φαντασίας(ιδιαίτερα ότι είχε να κάνει με Lovecraft). Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος και προφανώς ούτε η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο .
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ThOdOr1s
- Mbyte level
++ true dat...PASCAL wrote: Ωστόσο πάντα είχα απωθημένo να φτιάξω ένα δικό μου lab
Elementary OS